Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Matijevic_Vlado wrote:gledao Gone girl, e sad ko ce mi objasniti zasto se nije smio razvesti od zene? sta fali sto je fol trudna?
moguci spoileri:
da. kraj je pun nekakvih rupa i nejasnoca. mjesto da je raskrinkaju, ona ostaje i dalje zrtva koje se on mora drzati cisto zato jer mu je receno da ce ponovo u ocima amerike biti los momak ako je napusti. sranje tesko. film od mene ima 5/10.
Jel rece na kraju filma odvjetnik da ga boli neka stvar sada ... prava na rijaliti sou, bestseler i ostale stvari ... a ludaca je od malena muzla pare kao amy ... publicitet dobro odradjen
Veliki Alejandro Jodorowsky izbacio novi film.. Za ovaj film nema ocjene, jer je Jodorowsky od mene nikad nije ni dobio, previše su njegovi filmovi dobri da bi se tek tako mogli staviti pod neki broj. Imao sam priliku da upoznam ovog čovjeka, i odmah ću naručiti ovaj film u disk izdanju, jer se nadam da će bar nešto od tog novca doći do njega. A on neka i dalje stvara.
Hvala za preporuku, odličan film.
Doduše imao je inspiraciju u nekim drugim filmovima, ali nema veze opet je super. Vizuelno je stvarno sjajan. Ovi fimovi iz ludara su redom dobri, nisao gledao neki da ne valja.
Nije loš
J3r1ch0 wrote:
drag_gost wrote:Svaka ti cast kad' imas toliko vremena da trazis postove.
Ah Project X, razumljivo i zasto sam reagovao. I sada blagu mucninu osjetim u stomaku.
Bila je random pretraga, vjeruj . Tebi svaka čast što, stvarno, fakat, really, wirklich...nikada ne komentarišeš tuđe ukuse.
Šveđanin wrote:Veliki Alejandro Jodorowsky izbacio novi film.. Za ovaj film nema ocjene, jer je Jodorowsky od mene nikad nije ni dobio, previše su njegovi filmovi dobri da bi se tek tako mogli staviti pod neki broj. Imao sam priliku da upoznam ovog čovjeka, i odmah ću naručiti ovaj film u disk izdanju, jer se nadam da će bar nešto od tog novca doći do njega. A on neka i dalje stvara.