Film kojeg sam dugo izbjegavao,danas sam odlucio dati mu sansu makar 15 minuta i na kraju mi je bilo zao kad je zavrsio koliko mi se svidio

Moderator: _BataZiv_0809

E svakakvih fetisha ima.Point. wrote:Ima li ko kakvu preporuku za filmove sa radnjom u mocvarama americkog juga i seljacinama, film tipa Southern Comfort.
na temi za filmove? xDoskarboy wrote:serija True detective odlicna za ljubitelje juga
kakve veze ima?ta serija je bolja od vecine filmova ovde koji se preporucujusizifinho wrote:na temi za filmove? xDoskarboy wrote:serija True detective odlicna za ljubitelje juga
nije bit u tome da li ti se sviđa film ili ne,kao ni da li si shvatio film ili ne bit je o odigranoj ulozi Christiana Balea mislim da se ovdje vecina clanova slaze i divi odigranoj ulozi jer realno film je prosjek cak i bolji nego knjiga ali je Bale u ovom filmu pokazao neviđen talenat bukvalno lik nosi cijeli film i cini ga vrijednim pomena i rasprave,da je neki drugi glumac bio vjerovatno ga na ovoj temi ne bi niti bilo a mozda bi cak i zavrsio u kategoriji da se ne preporucujejohnnykola wrote:K'o neki film.
Kako su pričali o njemu
kontam, Zevs te pit'o šta je sad to.
Filmček i to je to.
Lijep pozdrav,
Gej SS-ovac
Sta fali mocvari?pirmin wrote:E svakakvih fetisha ima.Point. wrote:Ima li ko kakvu preporuku za filmove sa radnjom u mocvarama americkog juga i seljacinama, film tipa Southern Comfort.
![]()

oskarboy wrote:Ma Balea je najaci glumac,majstor transformacije.jos kao klinac kad sam ga gledao u Carstvo sunca sam predvidjao da ce bit glumcina![]()
a ujedno vam toplo preporucujem da taj film obavezno pogledat,rezija spilberg,pored balea glumi i odlicni John Malkovich
http://www.imdb.com/title/tt0092965/
]
Koliko su platili Obami za reklamu?karanana wrote:ja mislim da je sva ova pompa i povlacenje i folovi o strahu od cyber napada, jedna vrsta marketinske kampanje. jebo majku, ako se stvarno boje sjeverne koreje i njihovih hackera, onda su 0 od supersile.
a koliko mi se cini po prikolici, film je pozitivan prema vrhovnom lideru socijalisticke koreje.
karanana wrote:wtf?
spinel_ wrote:karanana wrote:wtf?
ja sam mu dao JEDINICU, to preporucujem svakome ...
jel ima titl za ovaj ?