Lijep pozdrav,
Gej SS-ovac
Moderator: _BataZiv_0809

Velika preporuka, fenomenalan.Tyke wrote:Guardians of the Galaxy (2014)
http://www.imdb.com/title/tt2015381/?ref_=fn_al_tt_1
Odusevio sam se, dosta humora, bas da se nasmijes, pravo osvjezenje. Izgleda cu se nacekati do nastavka.
Takodjer, pogledao jucer. Na momente malo spor, ali Michael J. White jos uvijek je odlican. Dobra razbibriga, otidji sam i vrati se sa ogrebotinom na bicepsu.Tyke wrote:Falcon Rising (2014)
http://www.imdb.com/title/tt2295722/
Klasicna americka akcija, poput Segala i tih fazona, sam protiv svih. Uvijek sam mogao odgledati takvu akciju pa mi se i ova svidjela.
Black swan wrote:budući da nisam gledao interstelar ne želim da ispadne kako nekog branim ali reference vlasnika bloga kritičara su veće od palamuđenja po forumu i blogu...gost je na TVu, predavanjima, konferencijama, inostranim časopisima a i jedno vrijeme je predavao na faxu a tu je i doktorat te magisterij
često se ne slažem s njegovim kritikama ali u većini slučajeva kad kaže da je neki film loš... bude loš... ( ovo se odnosi na 80% naslova koje forum neće ni čuti a ne pogledati...takav je blog)
s druge strane za filmove koji mu budu odlični ( opet filmovi za koje pola foruma nije ni čulo niti žele gledati npr...BEYOND THE BLACK RAINBOW (2011) Under the skin, Die Farbe, meni ne budu ništa posebno)
tako da ne znam... pogledat cu interstelar možda u utorak ako ne budem radio... evo prednost dajem nastavku Igara gladiprije ću to gledati u nedjelju recimo u kinu nego interstelar...čisto zbog dužine i ovdje znam što očekivati
meni se digao u kinuBlack swan wrote:ja gledam sada Nimfomajku prvi dio
ne znam što mislitinije tako dosadan a sexi scene u vlaku ubrzavam
što vi mislite jel za preporuku ili ne
ko je pogledao?
Te reference znace nista. A pogledaj film pa se ukljuci u raspravu. Ovakve ocjene nisu bez razloga.Black swan wrote:budući da nisam gledao interstelar ne želim da ispadne kako nekog branim ali reference vlasnika bloga kritičara su veće od palamuđenja po forumu i blogu...gost je na TVu, predavanjima, konferencijama, inostranim časopisima a i jedno vrijeme je predavao na faxu a tu je i doktorat te magisterij
često se ne slažem s njegovim kritikama ali u većini slučajeva kad kaže da je neki film loš... bude loš... ( ovo se odnosi na 80% naslova koje forum neće ni čuti a ne pogledati...takav je blog)
s druge strane za filmove koji mu budu odlični ( opet filmovi za koje pola foruma nije ni čulo niti žele gledati npr...BEYOND THE BLACK RAINBOW (2011) Under the skin, Die Farbe, meni ne budu ništa posebno)
tako da ne znam... pogledat cu interstelar možda u utorak ako ne budem radio... evo prednost dajem nastavku Igara gladiprije ću to gledati u nedjelju recimo u kinu nego interstelar...čisto zbog dužine i ovdje znam što očekivati

stari, nemoj se ljutiti, ali spominješ logičku pogrešku, koja uopšte nije upotrijebljena...zomri wrote:![]()
![]()
dobar je dejo. jest da malo naginje četaljstvu ali uglavnom ima ukus koji se poklapa sa mojim.
a ovo prepucavanje i ad hominem napad na lika zato što mu se ne sviđa film (za šta je dao prihvatljive argumente), je samo pokazalo koliko smo spremni da prihvatimo tuđe mišljenje. nula bodova, realno.
ne znači, naravno...poenta je ovdje da se gotovo svi današnji filmovi pljuju od strane kritičara kao što je taj momak. Mislim, ne razumijem jednostavno koncept u kojem sve što je novo ili je kojim slučajem popularno u širim masama- ne valja...Black swan wrote:bez uvrede
ni to ništa ne znači ako ćemo iskreno
Pa normalno je i da se nece svima svidjeti, ali reci da je film sund, prazan, dosadan, i da se nema sta pisati o njemu je vec neosnovano i glupostDosadno mii wrote:A koji je vama vrag da namećete mišljenje da se Interstellar mora svima svidjeti.
nisam spominjao nikakvu logičku pogrešku.sizifinho wrote:stari, nemoj se ljutiti, ali spominješ logičku pogrešku, koja uopšte nije upotrijebljena...zomri wrote:![]()
![]()
dobar je dejo. jest da malo naginje četaljstvu ali uglavnom ima ukus koji se poklapa sa mojim.
a ovo prepucavanje i ad hominem napad na lika zato što mu se ne sviđa film (za šta je dao prihvatljive argumente), je samo pokazalo koliko smo spremni da prihvatimo tuđe mišljenje. nula bodova, realno.
A nisam siguran da li si pročitao tekst, i prebrojao koliko je logičkih pogreški "dejo" upotrijebio? Ad hominem odmah na startu
Samo kažem..
Spoiler:sigh wrote:
Pa normalno je i da se nece svima svidjeti, ali reci da je film sund, prazan, dosadan, i da se nema sta pisati o njemu je vec neosnovano i glupost
Black swan wrote:bez uvrede
cassius wrote:Black swan wrote:bez uvrede
naravno, ali vise govori nego sto govori jedan blog kriticar.
zato pogledaj film labude.
hahazomri wrote:nisam spominjao nikakvu logičku pogrešku.sizifinho wrote:stari, nemoj se ljutiti, ali spominješ logičku pogrešku, koja uopšte nije upotrijebljena...zomri wrote:![]()
![]()
A nisam siguran da li si pročitao tekst, i prebrojao koliko je logičkih pogreški "dejo" upotrijebio? Ad hominem odmah na startu
Samo kažem..
it is a fallacy in which a claim or argument is dismissed on the basis of some irrelevant fact or supposition about the author or the person being criticized.
-apsolutno ne mora. Meni se nije svidjela Lucy, nekima jeste...meni se nisu svidjele Nindža Kornjače, nekima jesu... Mene je oduševio ovogodišnji planet majmuna, neke nije..Dosadno mii wrote:A koji je vama vrag da namećete mišljenje da se Interstellar mora svima svidjeti.