Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šveđanin wrote:Što se čudiš? Dok god film dobro prolazi u kinima, odlaže se izdavanje HD snimka, jer prihodi od prodaje BR diskova baš i nisu tako veliki.
Interestellar i više nego dobro prolazi u kinu, zašto bi iko ikad izbacio HD snimak ranije..
ne volim ici u kino na 3D jer imam cvike i onda nikako namjestiti 2 para cvika na oci
strpit cu se
Gledah sinoc interstelar. Ne kontam kolko filozofira raja ja ocekivah zesci mindfuck. Ne kontam sta zbunjuje narod tolko. Iako nisam pretjeran fan nolana i hypea oko njega, lik je napravio solidan film.
I zajebah se i pogledah drakulu. Stupidnijeg filma i veceg pravljenja publike debilima ne dozivjeh odavno. Mislim nisam peka da pljujem i zvirljam te sitnice i nelogicnosti u scenariju al ga ovi precerase. Lik kao veliki vojskovodja, tri dana ima moc djabane da ih sve pokolje al on drka chundas dva ipo dana, ceka turke da mu dodju pred vrata i onda kao djeluje. A o smrti mu zene je i suvisno pricat. Ne kontam ko pise ove djetinjarije ocijumi. Frajer fol svemocan al eto zena brze pada od njega, fol nemre je stic. A par minuta prije pravi shake, kurce palce od sismisa. Al eto zenu ne more. Velko dupe haman pa ubrzanje zesce dobila.
oskarboy wrote:vidim masa vas je ovde hvalila " Let s be cops " a film je uzas,gluma losa,isfurani fazoni,humor katastrofa
Kakva je kamera u ovom filmu?
HA HA HA grohotom se smijem,kamera je ok al je film katastrofa al naravno tebi je dobar.a to sa kamerom ocito nisi skontao poentu i onda napamet me ismijavas,ko kakav klinac koji ne zna sta znaci kad imas dobru kameru,pogledaj malo true detective pa ces vidjet znacaj dobre kamere i kako to daje dodatni stimung kvaliteti serije.
Vala oskar nije ti ta izjava na mjestu. Iako volim tu seriju jako, x puta mi je islo na zivce suvise ofirno kadriranje koje odaje nastavak buduce radnje. To me jako zivcira u filmovima i serijama. Krupni kadar suvise ofiran na odredjene likove kojim ti samo sto ne kaze sta ce bit dalje.