Moja preporuka
Divergent

The Fault in Our Stars
Ova dva sam pogledao zbog Shailene
Moderator: _BataZiv_0809

Ja gledala Malog Budu i svidio mi se, jbg, pa me streljajte.aux wrote:Dajte ljudi drzite se teme preporucite film koji vam se svidio a ne idite u krajnost i ocjenjivanje tuđeg ukusa
jeldee, obožavam ove a la eternal sunshine of the spotless mind, svi su sjebani u nešto melanholičnoj atmosferi al' dešava se u biti prelijepa stvar, zato mi je zadnja trećina filma najbolja, kad stvar ispliva, trebalo bi da su te lijepe stvari i u stvarnosti češće na vidjelu (nije da nisu), al' haj, zato imamo filmove, ovakveBrkooo wrote:odlican
Jao koja filmcina.Kate Winslett i Jim Carrey - Kombinacija je HILARIOUSBansuri wrote:jeldee, obožavam ove a la eternal sunshine of the spotless mind, svi su sjebani u nešto melanholičnoj atmosferi al' dešava se u biti prelijepa stvar, zato mi je zadnja trećina filma najbolja, kad stvar ispliva, trebalo bi da su te lijepe stvari i u stvarnosti češće na vidjelu (nije da nisu), al' haj, zato imamo filmove, ovakve
Ako nisi pogledaj Seven Pounds.Neces zazalit.Bansuri wrote:jest fakat filmčina, šta god da pogledam ne skine ga s trona
ma jesam jašta, dobra dramaFallen Angels wrote:Ako nisi pogledaj Seven Pounds.Neces zazalit.Bansuri wrote:jest fakat filmčina, šta god da pogledam ne skine ga s trona
Bansuri wrote:ma jesam jašta, dobra dramaFallen Angels wrote:Ako nisi pogledaj Seven Pounds.Neces zazalit.Bansuri wrote:jest fakat filmčina, šta god da pogledam ne skine ga s trona
jesam ti ja to bona sve pogledala, i zbilja su za preporuke, mada nisam ljubitelj crowe-a nikako, nimaloFallen Angels wrote:
A Beautiful Mind(Russell Crowe)?Cinderella Man ili Robin Hood - takodjer Russell?
Inace volim Russella kao sto vidis![]()
Gledaj ove ako nisi
Revolutionary Road(Leonardo DiCaprio i Kate Winslett)?Bansuri wrote:jesam ti ja to bona sve pogledala, i zbilja su za preporuke, mada nisam ljubitelj crowe-a nikako, nimaloFallen Angels wrote:
A Beautiful Mind(Russell Crowe)?Cinderella Man ili Robin Hood - takodjer Russell?
Inace volim Russella kao sto vidis![]()
Gledaj ove ako nisi
Nije trud,preporucio sam sve ono sto sam gledao.Bansuri wrote:nisam to, a evo skinut ću i pogledat nekad, fala na trudu
bez uvrede, al' ja kontam ti žensko, po avataru i nickuFallen Angels wrote:Nije trud,preporucio sam sve ono sto sam gledao.Bansuri wrote:nisam to, a evo skinut ću i pogledat nekad, fala na trudu