aux wrote:Moze li mi neko napraviti listu koji redoslijedom da gledam X-Mena,pregledao dosad sve ali hocu da utvrdim gradivo gledajuci sve filmove u najvjerovatnije vrlo kratkom vremenskom periodu
http://en.wikipedia.org/wiki/X-Men_%28film_series%29
Moderator: _BataZiv_0809
aux wrote:Moze li mi neko napraviti listu koji redoslijedom da gledam X-Mena,pregledao dosad sve ali hocu da utvrdim gradivo gledajuci sve filmove u najvjerovatnije vrlo kratkom vremenskom periodu
VenomousV wrote:ciribiri, haj ziva bila preporuci mi nesto![]()
imam nekih filmova skinutih ali mi se nista narocito ne gleda
ja noah i the other womanćiribiribela wrote:VenomousV wrote:ciribiri, haj ziva bila preporuci mi nesto![]()
imam nekih filmova skinutih ali mi se nista narocito ne gleda
Ista sam takva, zadnji sto sam pogledala su Noah i 3 days to kill.![]()
Zabavaljam se sa Friends, jedno ti to mogu preporuciti.
Ja taj planiram, al' čekam yify 1080p verziju. Jbg, kad se čovjek lako navikne na dobro.L u c i f e r wrote:Transcendence.
"I tata bi sine..."irac300 wrote:Ja taj planiram, al' čekam yify 1080p verziju. Jbg, kad se čovjek lako navikne na dobro.L u c i f e r wrote:Transcendence.
BlackSnake wrote:Možda da organizujemo klađenje u kojoj minuti će biti gašenjeBlack swan wrote:aj ba pogledaj under the skin da vidimo tvoj komentarna sike i uspavanku
eh evo skidam ga pa cu vam javiti.Black swan wrote:BlackSnake wrote:Možda da organizujemo klađenje u kojoj minuti će biti gašenjeBlack swan wrote:aj ba pogledaj under the skin da vidimo tvoj komentarna sike i uspavanku
![]()
![]()
može
ali i
kada počinje desanka
i izbacivanje sjemena![]()
![]()
![]()
uvijek imaju crno-bijeli filmoviNot My Idea wrote:Predugo traje ovaj period (pre)losih novih filmova. Nema se sta gledat.

Mislio sam redoslijed radnje a znam da je lako po godinama gledati....ćiribiribela wrote:X-Men (2000)aux wrote:Moze li mi neko napraviti listu koji redoslijedom da gledam X-Mena,pregledao dosad sve ali hocu da utvrdim gradivo gledajuci sve filmove u najvjerovatnije vrlo kratkom vremenskom periodu
X2: X-Men United (2003)
X-Men: The Last Stand (2006)
X-Men Origins: Wolverine (2009)
X-Men: First Class (2011)
The Wolverine (2013)
X-Men: Days of Future Past (2014)
To je to valjda.
aux wrote:Mislio sam redoslijed radnje a znam da je lako po godinama gledati....ćiribiribela wrote:X-Men (2000)aux wrote:Moze li mi neko napraviti listu koji redoslijedom da gledam X-Mena,pregledao dosad sve ali hocu da utvrdim gradivo gledajuci sve filmove u najvjerovatnije vrlo kratkom vremenskom periodu
X2: X-Men United (2003)
X-Men: The Last Stand (2006)
X-Men Origins: Wolverine (2009)
X-Men: First Class (2011)
The Wolverine (2013)
X-Men: Days of Future Past (2014)
To je to valjda.

Black swan wrote:aj ba pogledaj under the skin da vidimo tvoj komentarna sike i uspavanku
Black swan wrote:baš me zanima
namjesti i prevod
nemoj ubrzavati
i bilježi minute
budi normalan i prirodan
nemoj zbog nas premotavati
ja ću ti ispričati kraj ako treba biće ti jasno i ako ne pogledaš sve
nemoj popbrkati vidim postoje slični naslovi ovaj je sa skarlet johanson