simpatican film . malo smoran na momente al moze proc.
Moderator: _BataZiv_0809

mošnja od filmaStjui wrote:dugo me film nije zakucao za fotelju. meni odličan
dječak sa šibicama wrote:Realno, film je tesko sranje... Godzzila prijatelj ljudi i male djece... ja sam umro od smijeha.relativno84 wrote:
Dobri efektia film pa onako

sinoc odgledala, dobar nadji odmah ispod moj post gdje kazem da je 13 sins i tokarev 2 najveca promasaja u zadnjih 10 godina. fujNot My Idea wrote:Sad cu nac ko je sve preporucio 13 sins,da nikad vise ne pogledam od njeg ni jedan film.
Jaoo,koje smece.
Now you can see , PRESTIGE To se mora gledatiCop21 wrote:Kao prvo, nije mi jasna potreba forumaša da izbjegavaju slova "č,ć,đ,ž,š", a još pogotovo pisanje "preporuCHite" u naslovu teme. Izgleda smiješno. No, dobro, valjda je to in ?
Da li bi mi neko mogao preporučiti neke fine avanturističke ili mistične filmove (dakle misterija, potraga za nečim, da je napeto i neizvjesno do samog kraja)? Npr. jako su mi se svidjeli "Nacionalno blago" 1. i 2. dio, i "Flight plan".
Hvala unaprijed:-)
Od ovih nabrojanih mi je Prestige super.titinho wrote:Now you can see , PRESTIGE To se mora gledatiCop21 wrote:Kao prvo, nije mi jasna potreba forumaša da izbjegavaju slova "č,ć,đ,ž,š", a još pogotovo pisanje "preporuCHite" u naslovu teme. Izgleda smiješno. No, dobro, valjda je to in ?
Da li bi mi neko mogao preporučiti neke fine avanturističke ili mistične filmove (dakle misterija, potraga za nečim, da je napeto i neizvjesno do samog kraja)? Npr. jako su mi se svidjeli "Nacionalno blago" 1. i 2. dio, i "Flight plan".
Hvala unaprijed:-)
dalje : Inception , parker, ocean 11,12,13 (kradja, misterija,akcija)
put oko svijeta za 80 dana, vrlo simpatican
i jos Andjeli i demoni (misterija odlicna, cak i bolja od da vicnijevog koda)
Gdje si gledao?CoCoLoCo wrote:Locke
http://www.imdb.com/title/tt2692904/
Pregledah sinoc, nije za svakog podrazumjeva se, jer je citava radnja, jedan lik u kolima. Mislio sam da ce bit dosadniji, al je film jako zanimljiv i zbog ideje i izvedbe, na momente brilijantan, Hardy institucija jbga
A može li neko reći koja je razlika između mp4 i mkv? Je li mkv kompresiran ? Imam USB od 8GB (7 i nešto GB ) i skinuo film 720p od 4-5GB da vidim kakva je razlika u slici,i neće na prazan USB nikako..kaže premalo prostoraaux wrote:Meni jedinaKal El wrote:Ima yify.com 720/1080p/3Ddzeno123 wrote:Ljudi ja u posljednje vrijeme nikako ne mogu da skidam sa kat, piratebay. Ima seedera ali ne pamtim kad sam nasao dobar torrent. Znam da je protiv pravila foruma ali ako neko moze na poruku poslati odakle skida filmove... :/
Super stranica za filmovejos posto je mp4 a to mi tv samo prepoznaje jedino mi ona i dolazi u obzir