Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od mene nula bodova. Odavno nisam vidjela gori film.
Konacno neko s kim se slazem, pokusao sam ga 2 puta gledati al ne moze, ugasim ga ne uspijem ni pola pregledati i sto je najgore uopce mi nije smijesno !
Smiješno je zadnji opis koji se može dati filmu. Prije da je odvratan i vulgaran. Šta su uopće tu htjeli spojiti i ko je ta bistra glava koja je zamislila plišanu igračku koja "izraste" u ono, mah.
Vulgarnost je uvijek ložila mase, a inace film zaslužuje ocjenu koju ima na imdb.
Uzmi panj pa se zavali i pogledaj - shvatices..
Nego i ja sam k'o djete bio sladak i umiljat, a izrastao u vulgarnog napušenog idiota.
Od mene nula bodova. Odavno nisam vidjela gori film.
Konacno neko s kim se slazem, pokusao sam ga 2 puta gledati al ne moze, ugasim ga ne uspijem ni pola pregledati i sto je najgore uopce mi nije smijesno !
Smiješno je zadnji opis koji se može dati filmu. Prije da je odvratan i vulgaran. Šta su uopće tu htjeli spojiti i ko je ta bistra glava koja je zamislila plišanu igračku koja "izraste" u ono, mah.
ma kakvi odvratan. Odvratan film je Srpski film. Ko je gledao zna o cemu pricam
Evo popljuvase i Teda. Meni super komedija. Pravio ga lik sto je napravio i Family Guy, a posto obozavam Petter Griffina i famaliju mu, i ovaj film mi je gotivan. Ted 2 bi trebo izaci iduce godine. Me like!
AndreyBlanc wrote:Dajte kakav stariji od H.Forda, Costnera,Freemana i tako tih starih lisaca da vidim šta nisam odgledao
Imas Last Vegas sa ovim starim glumcima nije los onako film .. Imas i Grudge Match .. U zadnje vrijeme sve vise izlazi filmova sa puno zvijezda koje su u godinama u istom filmu Valjda snimaju za svoju dusu za dzabe iz zabave
BlackSnake wrote:Film sa odličnom atmosferom i radnjom. Preveli su ga kao Anna, a originalni naziv je Mindscape.
Volim ovakve tematike. Mađutim kraj su nekako zbrljali .
Vrijedi pogledati, zanimljiv je:
Jeste da je serija, ali ovih 8 epizoda sam pogledao u cugu baš kao film, i uživao sam u svakom trenutku.. Ocjena 10/10 Woody Harrelson standardno dobar, dok je najprijatnije iznenađenje Matthew McConaughey. Mislim da mu je ovo najbolja uloga ikada... Takođe i Michelle Monaghan je
Smrt na sprovodu mi je bio ekstra , Susjede sam htjela gledati , ali snimak je bio haos, čekam neki bolji. A 3 idiots, jel to ono kad je jedan htio uraditi samoubistvo pa se bacio sa prozora?
Smrt na sprovodu mi je bio ekstra , Susjede sam htjela gledati , ali snimak je bio haos, čekam neki bolji. A 3 idiots, jel to ono kad je jedan htio uraditi samoubistvo pa se bacio sa prozora?