Gledajte Latinicu!!!

Post Reply
NIN

#1 Gledajte Latinicu!!!

Post by NIN »

Gledaj te Latina,
:x :x :x

...pa da odkomentarisemo...

:x :x :x :x :x
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

sto ?? sta se desava ??

Sad je o silovanju u BiH :( :x
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

:( :(
BECHO

Post by BECHO »

Dobra emisija, dobra! Osvrnucu se na dio emisije koja govori o silovanjima u Bosni: S obzirom da su sve ove napacane djevojke, majke, djeca, zene, ... - ustvari u pravom smislu rijeci - "bule", "balinkure", "Turkinje" i ini pogrdni i vulgarni nazivi upucivani od strane kojekakvih sumsko-planinskih eksamplara poput Nedje Samardzica i njemu slicnih jataka, mislim da bi bilo krajnje vrijeme da nam komsije Srbende pocnu analizirati svoj sopstveni krmaluk (ne ovi preko Drine nego ovi domicilni), umjesto da konstatno palamundre o lutkicama na Markalama, nevinim golobradim vojnicima JNA na Brcanskoj Malti i namjestenim snimcima 'Skorpiona' u Srebrenici. Ne radi mene - ja ih i dan danas gledam preko nisana - nego radi svijetlije buducnosti ove omladine koja ostaje iza nas. Drugo, kad bi se igrali sarkazma i igre rijecima, ovo bi nazalost bio jos jedan u nizu dokaza koji potvrdjuje da nije bilo genocida i da se kod nas desio gradjanski rat!
muha_sa

Post by muha_sa »

Sljedečeg ponedeljka umjesto Latinice---film.
Pauza za ljudinu Latina--hrabar bio i ukazao na silovanje od strane HVO-a i HV-a a još pomenu i silovatelja, saborskog zastupnika Vicu Vukojevića.
Reina

Post by Reina »

a joj kad gosp. Cekic pomenu djevojcicu od 6 godina i kada je
pozivala oca da joj pomogne a tamo je onaj cetnik silovao
i samo su joj se noge i ruke razdvojile ajjjjj koji su to zlotvori
i zlikovci :( :cry:
mojsije

Post by mojsije »

muha_sa wrote:Sljedečeg ponedeljka umjesto Latinice---film.
Pauza za ljudinu Latina--hrabar bio i ukazao na silovanje od strane HVO-a i HV-a a još pomenu i silovatelja, saborskog zastupnika Vicu Vukojevića.
to o Vukojeviću je bilo već nekoliko puta na pisanim medijima u hrvatskoj , prije nekoliko godina.
Ako cenzura postoji latinica ju je već prošla , latinica ne ide u živo za tvoju informaciju.
NIN

Post by NIN »

Ne znam sta da vam kazem...

Tema je bila JAKA, NESAGLEDIVO MASIVNA, a tako jadan odaziv...

Znam da je tesko shvatljiva i provarljiva problematologija recenog ali, ljudi, de malo, mrdnite se...

Projektujte svoje malenkosti u silovane DJEVOJCICE!!!!!!!!!!!

Kako rece prim., nije to ekspresija seksualnosti kroz agresiju nego EKSPRESIJA AGRESIVNOSTI KROZ SEKSUALNOST!!!
Kratko receno, psihopatologija pojedinih koji ni dandanas nisu svjesni sta su ustvari uradili!!!
(ali su uvjereni da su radili po nekom establiranom pravilu od nad''necega'')

Definitivno za jednu jacu socio-psiholosku diskusiju...
Pozdrav...
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Sistematsko silovanje je upotrebljavano kao "instrument" genocida nad Bosnjacima! :( Moze li neko dat link te emisija ili nesto jer nemam HRT. Inace Latinu svaka cast i ekipi Latinice sjecatel se kad su pricali o Tudzmanu? Ma evo (h)im:

:thumbup:

Nedavno sam postavio temu o ovome ali su svi zazmirili kao eto neki nacionalizam. :(
Lola_77

Post by Lola_77 »

NIN wrote:Ne znam sta da vam kazem...

Tema je bila JAKA, NESAGLEDIVO MASIVNA, a tako jadan odaziv...

Znam da je tesko shvatljiva i provarljiva problematologija recenog ali, ljudi, de malo, mrdnite se...

Projektujte svoje malenkosti u silovane DJEVOJCICE!!!!!!!!!!!

Kako rece prim., nije to ekspresija seksualnosti kroz agresiju nego EKSPRESIJA AGRESIVNOSTI KROZ SEKSUALNOST!!!
Kratko receno, psihopatologija pojedinih koji ni dandanas nisu svjesni sta su ustvari uradili!!!
(ali su uvjereni da su radili po nekom establiranom pravilu od nad''necega'')

Definitivno za jednu jacu socio-psiholosku diskusiju...
Pozdrav...
:( Gledala, ali sam jos pod dojmom...sta god podjem da napisem cini mi se ne odrazava gorcinu u stomaku koju sam osjetila sinoc dok sam gledala one priloge..

Ipak, cini mi se da je Latin samo dotakao temu koja je danas za te zene puno vaznija, a to je pitanje adekvatnog lijecenja i pomoci...Pa jeste li vidjeli onu gospodju iz Nevesinja..cini mi se Maida? Upravo je pokusala da skrene paznju na situaciju u kojoj se te zene sada nalaze..

Na kraju, ne mislim da je odaziv jadan..jednostavno nema se tu sta dodati..obuhvati te neka obamrlost koja ne dozvoljava nikakvu reakciju :(
addem

Post by addem »

Sramota je da se ova emisija napravi u Hrvatskoj a da kod nas niko i da se ne sjeti da o ovome javno raspravlja. Jos jednom bravo za Latina.
Post Reply