Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Počela je 2+1 dvaplusjednina 39 : 29 Širo ima napad gubi loptu faul nad Jazvinom Baho šuti bajramović parežanin kaže Baho šuti bajramović je promašio pa opet šuti pa perković vanjak čolak baho priča pa šuti pa lopta za bosnu
Nastavljamo opet baho kaže za triu opena preko sedam metara 41 32
Last edited by manijak1 on 01/05/2004 21:17, edited 1 time in total.
Gledo sam snimak od 59 minuta i nisam čuo ništa lijepo ni ružno a šta je provalio inače stišam ton .
Čuje se Bosna je šampion kad nije FCS ali ja to volim oboje baho nešto melje ne slušam ga dosadan je prekršaj parežanina 43 34 Bosna jel'te vodi dok pišemn napad za Bosnu baho priča ja tipkam
Hvala marković 2+1 iz cuga pa parežanin opet isto što i marković perković ljut nešto traži batine klošar baho kaže nesportski sa tribina šta ima veze kažem ja nek' se igra baho kaže nastaviće se tekma a ja skont'o 49 34 vodi Bosna
Zasluzili ste da vas castim kafom kad dodjem u Sarajevo,naravno ako ste ZA da upoznate koku(kao sto kaze manijak) poput mene.
Stvarno imam zelju da vas upoznam
Mici možda ostaneš ako se upoznaš sa nama mada je Pool vakav a ja suprotan.
Nego fauliran je jazvin kaže baho i ja vidim pa tipkam kovačević ulazi kaže baho na parket ja tipkam šta kaže jazvin daje koševe iz slobodnih bacanja i 56 49 pa kruz klošar daje koš 56 51
& minuta 40 sekundi do kraja širo u napadu vanjak maše rukom ali još taj napad traje i prekršaj markovića vidim ja kaže baho 56 51 isto je napad traje odbrana isto traje ali prekršaj u napadu tako da odbrana postaje napad neno na klupu siniša na parket ( sam bez nosila ) bosna napad širo se brani napolje napolje čuje se sa tribina a ko pitam ja bahu on me ne čuje bajramović bacanja opet slobodna 58 51