KAže žene ne mogu voziti motor....ajjjjj ili "ufuravanje u ženu"...
Šta je ovo mila majko, gleda li iko???
Moderator: anex
covjek je rekao da bi rado opcio seksualno sa 14-godisnjakinjom jer je i to zena. malo citaj, malo slusaj. i koliko shvatih, ovdje se samo o njemu i prica.trinaesti wrote:pa dobro. sta koji k. hocete. da ove mogu rec da su feministkinje, da su lezbejke, da se ljube sa curama, ako im se ljubi, da imaju silikone, a da on ne moze reci da se voli ufuravat u zene.
covjek zivi kako zivi.
nije li dvolicno da se njihova svaka odobrava, a njega se naziva cak i zivotinjom i to u po emisije, a voditelj nista! jos se smije.
dawn_upon_dawn wrote:meni je najjace bilo kad je hana htjela napraviti punchline da dobije aplauz i rekla "ona stara zena sto se javila, ako ne moze da dozivi orgazam nek promijeni muza" a niko ne aplaudira
onda javi se zena koju brine da mladi nista drugo ne rade samo se seksajujoj zena se zanijela "koliko se samo ovi mladi seksaju, oni se samo seksaju, toliko je toga... trebale bi vlasti nesto uciniti"
![]()
![]()
![]()
e tu sam oplakala
a onaj momak berin na kraju poveza reklamu sa zenom i sahovskom plocom u jednoj nevjerovatnoj vratolomiji sa svetim knjigama i "njeznim velicanstvom" to da ne bi izasao iz studija posvadjan sa feministicamaa u stvari pogorsava stvar
Bonnie-Clydova mala wrote:dawn_upon_dawn wrote:meni je najjace bilo kad je hana htjela napraviti punchline da dobije aplauz i rekla "ona stara zena sto se javila, ako ne moze da dozivi orgazam nek promijeni muza" a niko ne aplaudira
onda javi se zena koju brine da mladi nista drugo ne rade samo se seksajujoj zena se zanijela "koliko se samo ovi mladi seksaju, oni se samo seksaju, toliko je toga... trebale bi vlasti nesto uciniti"
![]()
![]()
![]()
e tu sam oplakala
a onaj momak berin na kraju poveza reklamu sa zenom i sahovskom plocom u jednoj nevjerovatnoj vratolomiji sa svetim knjigama i "njeznim velicanstvom" to da ne bi izasao iz studija posvadjan sa feministicamaa u stvari pogorsava stvar
![]()
![]()
supeeeer...
Neelix wrote:joooj meni je najbolja ona mala :lol. "ako niste znali, zena zna mjesec dana unaprijed kad ce dobit "crveno"...kad motorist odgovara..."ja sam znao sta je crveno dok si ti jos bila U crvenom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
onda mala popizdila pa sve hoce da spoji dvije smislene a ne moze![]()
![]()
ili ona glupaca iz publike prije nje, sto kaze "zena treba da je lijepa i treba da to pokazuje, a kasnije kada ljepota pocne nestajati treba da pokaze pamet"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ukratko, kazu da je bilo vreme da se pokrene ovo pitanje ( to uvjek na kraju kazu vec 7-8 godina kada se prica o slicnim temama na tv-u)Faust wrote:A ja ne uhvatih zaključak: Je li žena, majka odgaja djecu ili ne? Da li Andrea ima nešto protiv ljubavi žena-žena? I o čemu se zapravo pričalo u emisji?
Svaki njen poljubac je iskren...MUNAFIK wrote:Ukratko, kazu da je bilo vreme da se pokrene ovo pitanje ( to uvjek na kraju kazu vec 7-8 godina kada se prica o slicnim temama na tv-u)Faust wrote:A ja ne uhvatih zaključak: Je li žena, majka odgaja djecu ili ne? Da li Andrea ima nešto protiv ljubavi žena-žena? I o čemu se zapravo pričalo u emisji?
koje pitanje nisam ni ja upratio, al nesto oko seksualnosti spolnosti obrazovanju i tako nesto...
i naravno najjaci zakljucak je da je popularna sa oderi me.ba ''Svetska zena na pogresnom mestu''![]()
![]()
tako jebosmen wrote:NIje da se falimo ali raja s klinikeMUNAFIK wrote:Neelix wrote:joooj meni je najbolja ona mala :lol. "ako niste znali, zena zna mjesec dana unaprijed kad ce dobit "crveno"...kad motorist odgovara..."ja sam znao sta je crveno dok si ti jos bila U crvenom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
onda mala popizdila pa sve hoce da spoji dvije smislene a ne moze![]()
![]()
ili ona glupaca iz publike prije nje, sto kaze "zena treba da je lijepa i treba da to pokazuje, a kasnije kada ljepota pocne nestajati treba da pokaze pamet"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
steta to sam propustioo...
a ko je ona sa Sa-x postavljao pitanje![]()
![]()