Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
Moderator: anex
-
komandant mark
#1 Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
U Danima pise da je Sejad Luckin, glodur Avaza, nakon emitovanja snimke telefonskog razgovora u kojem Gasi njegovom uredniku Crne hronike izdaje nalog da "lansira" neku vijest, podnio ostavku, ali da Avaz tu vijest vec danima krije od svojih citalaca. Zna li iko da li je ovo tacno?
-
sasa_t
#2 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
Ima nekakav konkurs u Avazu...komandant mark wrote:U Danima pise da je Sejad Luckin, glodur Avaza, nakon emitovanja snimke telefonskog razgovora u kojem Gasi njegovom uredniku Crne hronike izdaje nalog da "lansira" neku vijest, podnio ostavku, ali da Avaz tu vijest vec danima krije od svojih citalaca. Zna li iko da li je ovo tacno?
-
komandant mark
#3 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
Sejad Lučkin, višegodišnji glavni i odgovorni urednik Dnevnog avaza, potvrdio je za --- NO LINKS --- da je dao ostavku na ovu funkciju. Kažimo kako se o ovoj ostavci i razlozima koji su do nje doveli već danima uveliko priča u medijskim krugovima. Međutim, Lučkin za --- NO LINKS --- nije želio komentarisati razne spekulacije, niti pojasniti razloge svoje ostavke.
- Thinker
#4 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
Objavljeno u današnjem izdanju da Goebels Daily ima novi uređivački duo.
-
zimomor
#5 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
Pa zar nije Gasi glavni i odgovorni urednik Avaza? 
- Thinker
#6 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
Jeste, ali je trenutno na profesionalnom usavršavanju koje mu plaća država jer se radi o mladom i talentovanom kadru.zimomor wrote:Pa zar nije Gasi glavni i odgovorni urednik Avaza?
Dakle pomenuti ponovo preuzima dužnost po dolaski iz internata.
-
zimomor
#7 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
I kad neko kaze "nema drzave"? Ko se jos ovako brine za talentovane, mlade ljude? Ko?Thinker wrote:Jeste, ali je trenutno na profesionalnom usavršavanju koje mu plaća država jer se radi o mladom i talentovanom kadru.zimomor wrote:Pa zar nije Gasi glavni i odgovorni urednik Avaza?
- Thinker
#8 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
Biće više o ovome kod Senada u CD-ovoj rubrici idemo naprijed. Sve zasluge idu fondaciji Š(kol)aja koja brine o ovakvim talentima.zimomor wrote:I kad neko kaze "nema drzave"? Ko se jos ovako brine za talentovane, mlade ljude? Ko?Thinker wrote:Jeste, ali je trenutno na profesionalnom usavršavanju koje mu plaća država jer se radi o mladom i talentovanom kadru.zimomor wrote:Pa zar nije Gasi glavni i odgovorni urednik Avaza?
-
zimomor
#9 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
Ali ne bi ni Š(kol)aja sam sve to mogao da nije bilo podrske od politicara sa najviseg nivoa. Zato hvala svima.Thinker wrote:Biće više o ovome kod Senada u CD-ovoj rubrici idemo naprijed. Sve zasluge idu fondaciji Š(kol)aja koja brine o ovakvim talentima.zimomor wrote:I kad neko kaze "nema drzave"? Ko se jos ovako brine za talentovane, mlade ljude? Ko?Thinker wrote: Jeste, ali je trenutno na profesionalnom usavršavanju koje mu plaća država jer se radi o mladom i talentovanom kadru.
IDEMO NAPRIJED!
- rado_vidjen
#10 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
kad bi luckin zucnuo o razlozima odlaska, sjutri bi dan u azdahi osvanuo kao taze raskrinkani UDBA-s
covjek je dokazao da nije konformista i da ima neke principe. siguran sam da je imao bogovsku platu, i odreci se toga
...nema te pite!
(osim ako mu vatikansko-sorosevski lobi nije platio vise)
covjek je dokazao da nije konformista i da ima neke principe. siguran sam da je imao bogovsku platu, i odreci se toga
-
VjecitiStudent
#11 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
rado_vidjen wrote:kad bi luckin zucnuo o razlozima odlaska, sjutri bi dan u azdahi osvanuo kao taze raskrinkani UDBA-s![]()
covjek je dokazao da nije konformista i da ima neke principe. siguran sam da je imao bogovsku platu, i odreci se toga...nema te pite!
Da je imao principe, ne bi se nikada ni nasao na toj poziciji!
- rado_vidjen
#12 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
uistinu.
ali ipak, cisto sumnjam da ce na nekom novom mjestu imati bolju platu.
ja ne znam da se iko odrice velike plate. taj ne postoji!
(osim zlaje koji se odreko poslanicke
)
ja ne znam da se iko odrice velike plate. taj ne postoji!
(osim zlaje koji se odreko poslanicke
-
strujnik
#13 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
PotpisujemVjecitiStudent wrote:rado_vidjen wrote:kad bi luckin zucnuo o razlozima odlaska, sjutri bi dan u azdahi osvanuo kao taze raskrinkani UDBA-s![]()
covjek je dokazao da nije konformista i da ima neke principe. siguran sam da je imao bogovsku platu, i odreci se toga...nema te pite!
(osim ako mu vatikansko-sorosevski lobi nije platio vise)![]()
Da je imao principe, ne bi se nikada ni nasao na toj poziciji!
-
Umjetnik a
#14 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
misliš danazimomor wrote:Pa zar nije Gasi glavni i odgovorni urednik Avaza?
-
mostarac
#15 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
Ovo boldirano mi se jako svidjaThinker wrote:Objavljeno u današnjem izdanju da Goebels Daily ima novi uređivački duo.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#16 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
tralalala....pa jeli ili nije podnio ostavku?
moralisti novinarstva u Bosanaca 
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#17 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
misliš Pekarski Tjednik "Čavka", zajedničkog projekta nezavisnih medija na podizanju tiraža, u suradnji sa Gashijem kojem je tako dosadno u zatvoru.Umjetnik a wrote:misliš danazimomor wrote:Pa zar nije Gasi glavni i odgovorni urednik Avaza?
Šta ćete, dragi istraživački timovi, gazda u zatvoru, a oni koje je držao na platnoj listi svoje skromne pekare sad mogu da pišu konačno slobodno
No sumnjam da se bavio uredničkim poslovima
Njegov debilna "furka" u razgovoru je "furka" umišljenog drugorazrednog gangstera, a ne nekog vještog mafijaša ili pravog uma kriminala.Oni imaju drugačiji vokabular
- saibaba
#18 Re: Glavni urednik Avaza podnio ostavku?
Lučkina i njegovu porodicu sasvim slučajno poznajem radi se o jednom izuzetno finom i poštenom čovjeku moram priznati da mi je bilo malo čudno kako je izdržao na toj poziciji..