A.B. šIMIĆ wrote:OPOMENA
Čovječe pazi
da ne ideš malen
ispod zvijezda!
Pusti
da cijelog tebe prođe
blaga svjetlost zvijezda!
Da ni za čim ne žališ
kad se budeš zadnjim pogledima
rastajo od zvijezda!
Na svom koncu
mjesto u prah
prijeđi sav u zvijezde!
Glasam,dakle,LEVAT nisam!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#151 Re: Glasam,dakle,LEVAT nisam!
-
_A_
#152 Re: Glasam,dakle,LEVAT nisam!
Stranka PDP je dala proglas, upozorenje za javnost:
Ako je to stvarno istina, onda ne znam šta kazati na ovo!?
Ovo je sinoć objavljeno na BHT 1.Stranka SNSD je u Beogradu naručila specijalni tzv. "prsten" za poništavanje glasačkih listića na štetu konkurentskih stranaka, a u korist SNSD-a. Prsten radi na principu tinte, tako što dodaje još jedan iksić X na glasačkom listiću i nakon toga se taj listić mora poništiti.
Navodno, više takvih prstenova će biti podijeljeno kupljenim članovima komisije na glasačkim biralištima gdje SNSD pretpostavlja da bi mogao izgubiti izbore.
- 8. sekretar SKOJ-a
#153 Re: Glasam,dakle,LEVAT nisam!
Nema te zemlje gdje se nešto ne ''muti'' prilikom izbora._A_ wrote:Stranka PDP je dala proglas, upozorenje za javnost:
Ovo je sinoć objavljeno na BHT 1.Stranka SNSD je u Beogradu naručila specijalni tzv. "prsten" za poništavanje glasačkih listića na štetu konkurentskih stranaka, a u korist SNSD-a. Prsten radi na principu tinte, tako što dodaje još jedan iksić X na glasačkom listiću i nakon toga se taj listić mora poništiti.
Navodno, više takvih prstenova će biti podijeljeno kupljenim članovima komisije na glasačkim biralištima gdje SNSD pretpostavlja da bi mogao izgubiti izbore.
Budu li prekardašili, mogu očekivati Oktobarsku nasilnu revoluciju kao što je to bio slučaj kada je u Bgd-u skinut Milošević sa vlasti.
-
Anjaaa
#154 Re: Glasam,dakle,LEVAT nisam!
Strasno, cula sam da cak i stavljaju umetak za olovku u medu nokte i prste i prilikom pregledanja stavljaju X tamo gdje su placeni da stave!
Zato glasaj i ne dopusti da te LEVATE!
Zato glasaj i ne dopusti da te LEVATE!