Glasam,dakle,LEVAT nisam!
-
Anjaaa
#1 Glasam,dakle,LEVAT nisam!
Vec par dana po gradu vidim plakte na kojima pise LEVAT? Zna li netko slucajno o cemu se radi?? 
Last edited by Anjaaa on 20/09/2010 20:06, edited 2 times in total.
- dharma
#2 Re: Plakati Levat??
Radi se o nekoj nagradnoj igri(tako rekose na temi Pitanja i odgovori), vrti se po RSG, i imas stranicu levat.ba
Sigurno ce neko znati vise, ali eto za pocetak je i ovo dosta
Sigurno ce neko znati vise, ali eto za pocetak je i ovo dosta
-
Manager19sa
#3 Re: Plakati Levat??
Nagradna igra
Ja sam prvo pomislio da nisu kakve nove cigare "Levat"

Ja sam prvo pomislio da nisu kakve nove cigare "Levat"
-
blue033
#4 Re: Plakati Levat??
Ja mislim da je to poziv glasačima da u što većem broju izađu na izbore.
- pajero
#5 Re: Plakati Levat??
Bravo majstore...blue033 wrote:Ja mislim da je to poziv glasačima da u što većem broju izađu na izbore.
Vezano je za izbore i bit ce jos zanimljivije...
-
Anjaaa
#6 Re: Plakati Levat??
Pa sad mi i ima logike da je za izbore. Dobra je fora skroz
Cula sam i ja reklame na RSG ali nisam mogla povezati da ima neke veze s izborima jer se trazilo da se napravi video spot za pjesmu. Bas me zanima kako ce se dalje odvijati prica o Levatu 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7 Re: Plakati Levat??
LEVAĆENJE LEVATORA JE IZLAZAK NA IZBORE JER
BOLJE JE U MEZAR LEĆI, NEGO IZBORE IZBJEĆI,
PA MAKAR IZA IZBORNE NIŠE CRTALI 4 ČIČA GLIŠE!

http://www.facebook.com/pages/Levat/123928580988733
BOLJE JE U MEZAR LEĆI, NEGO IZBORE IZBJEĆI,
PA MAKAR IZA IZBORNE NIŠE CRTALI 4 ČIČA GLIŠE!

http://www.facebook.com/pages/Levat/123928580988733
- red387
#8 Re: Plakati Levat??
A riječ LEVAT nosi arapski korijen i u šturom prijevodu znači - PEDERAST 
-
EMH_V1.0
#10 Re: Plakati Levat??
I ovi nas, izgleda, levate.
- ljubav_aha
-
Anjaaa
#12 Re: Plakati Levat??
Odlican post Pipi Duga Devetka!!! Mah pitanje je ko nas ne levati.... 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#13 Re: Plakati Levat??
LEVATORI LEVATORSKI NA VLASTI 20 I KUSUR GODINA!Anjaaa wrote:Odlican post Pipi Duga Devetka!!! Mah pitanje je ko nas ne levati....
Rodila majka dva sina, jedan nije izlazio na izbore da glasa, a drugi bio LEVAT!
-
Anjaaa
#14 Re: Plakati Levat??
Mozda je bolje: Rodila majka dva sina, jedan je glasao, a drugi je bio LEVATPipiDugaDevetka wrote:LEVATORI LEVATORSKI NA VLASTI 20 I KUSUR GODINA!Anjaaa wrote:Odlican post Pipi Duga Devetka!!! Mah pitanje je ko nas ne levati....
Rodila majka dva sina, jedan nije izlazio na izbore da glasa, a drugi bio LEVAT!
- PipiDugaDevetka
#15 Re: Plakati Levat??
Vidi se da čitaš i razmišljaš @Anjaaaa, u pravu si tako bi trebalo,...!
-
Anjaaa
#16 Re: Plakati Levat??
Ma samo je pitanje da li hocu nesto da promijenim ili cu pustiti da ovako ostane i necu glasati cime po mom misljenju ostajemo nepopravljivi levati 
- PipiDugaDevetka
#17 Re: Plakati Levat??
Može se desiti da iako glasaš da ništa ne promijeniš.Anjaaa wrote:Ma samo je pitanje da li hocu nesto da promijenim ili cu pustiti da ovako ostane i necu glasati cime po mom misljenju ostajemo nepopravljivi levati
Ostaje ti utjeha da si pokušala.
A ako ne dodješ na izborno mjesto, t.j. ne glasaš, nema ni trunke šanse da promijeniš.
Valjaće ti i dalje slati djecu u školu tramvajem zvanim ''nož skakavac pod rebarca'', vodu za piće sa bismilom da piješ,
o zaposlenju ni ne sanjaj, na fakultetu igraćeš bingo, a zna se da neumitna logika prirode kaže prije nego si bingo, MORAŠ BITI ŠTELA,...
Šta, nemaš djece,...Imaćeš, akoBgd-a, inšallah!
-
Anjaaa
#18 Re: Plakati Levat??
PipiDugaDevetka wrote:Može se desiti da iako glasaš da ništa ne promijeniš.Anjaaa wrote:Ma samo je pitanje da li hocu nesto da promijenim ili cu pustiti da ovako ostane i necu glasati cime po mom misljenju ostajemo nepopravljivi levati
Ostaje ti utjeha da si pokušala.
A ako ne dodješ na izborno mjesto, t.j. ne glasaš, nema ni trunke šanse da promijeniš.
Valjaće ti i dalje slati djecu u školu tramvajem zvanim ''nož skakavac pod rebarca'', vodu za piće sa bismilom da piješ,
o zaposlenju ni ne sanjaj, na fakultetu igraćeš bingo, a zna se da neumitna logika prirode kaže prije nego si bingo, MORAŠ BITI ŠTELA,...
Šta, nemaš djece,...Imaćeš, akoBgd-a, inšallah!
Naravno, slazem se u potpunosti. Samo ne zelim dozvoliti da ONI racunaju na to da ja necu glasati i da cemo ustvari svi prespavati i da ce to iskoristiti u svoju korist pa da ostane isto. E pa sto se mene tice nece. Mislim da smo dosta smo bili levati i izlevaceni! Samo treba i ostale ubijediti u istu stvar
- PipiDugaDevetka
#19 Re: Plakati Levat??
Po tome se poznaju lideri, koliko i kako uspijevaju ubijediti druge!
Ma, kada bi samo znali ovi ''što nemaju za koga glasati'' da su već deponovali svoj glas za prošloizborne pobjednike samim vađenjem CIPS lične karte,...Svi bi došli 3.oktobra da povuku taj svoj glas, pa taman iza izborne niše crtali 4 čiča Gliše!
Ma, kada bi samo znali ovi ''što nemaju za koga glasati'' da su već deponovali svoj glas za prošloizborne pobjednike samim vađenjem CIPS lične karte,...Svi bi došli 3.oktobra da povuku taj svoj glas, pa taman iza izborne niše crtali 4 čiča Gliše!
-
Anjaaa
#20 Re: Plakati Levat??
Mozda i nema najboljih kandidata,ali zato ima onih najgorih i zato im se ne smije dopustiti da opet ostanu ili da doci na vlast. Davno je moja profesorica rekla, izadete djeco na izbore pa makar isarali papir! Bitno je da oni je iskoriste silne prazne papire u svoju korist. Cica Glise su odlicne...ljudi su stvarno kreativni 
- Alhemicarkaa
#21 Re: Plakati Levat??
Ili: Rodila majka dva sina, jedan nije izlazio na izbore, drugi isto bio LEVATAnjaaa wrote:Mozda je bolje: Rodila majka dva sina, jedan je glasao, a drugi je bio LEVATPipiDugaDevetka wrote:LEVATORI LEVATORSKI NA VLASTI 20 I KUSUR GODINA!Anjaaa wrote:Odlican post Pipi Duga Devetka!!! Mah pitanje je ko nas ne levati....
-
kEN0
#22 Re: Plakati Levat??
koji betonmaxell_sarajevo wrote:
![]()
![]()
- PipiDugaDevetka
#23 Re: Plakati Levat??
''Naj je bolji'' @Alhemicarkiin!Alhemicarkaa wrote:Ili: Rodila majka dva sina, jedan nije izlazio na izbore, drugi isto bio LEVATAnjaaa wrote:Mozda je bolje: Rodila majka dva sina, jedan je glasao, a drugi je bio LEVATPipiDugaDevetka wrote:
- Neelix
#24 Re: Plakati Levat??
ja levata ovdje 
- PipiDugaDevetka
#25 Re: Plakati Levat??
Kao da tebe, komšija, @Neelix nikada niko nije IZLEVATIO?Neelix wrote:ja levata ovdje
Haj' ti priznaj da si i ti LEVAT.