Mene ne brine ni jedno ni drugo. Kad je dernek nek i hala gori.
Glasajmo za Komšića!
-
Šandor
Mostarac, neprincipijelan si. Me razmišljaš o posljedicama koje će izazvati ulazak Komšića u predsjedništvo. A brine te šta će se desiti kad nastane Kosovo Republjik. A Hrvati su ti kao što znaš pod nosom.
:-)

-
Ko je Kriv?
Prije svega mislim da kod nas treba da se promjeni sve naopako da bi se nesto izvelo i napravilo,pocetak bi mogao biti da MI Bosnjaci isto glasamo za Zeljka Komsica...to bi bio jedan korak naprijed u nasem drustvu,dajte covjeku sansu... 
-
_BosanaC
OTVORENO PISMO ŽELJKA KOMŠIĆA HDZ-U BIH, HDZ-U 1990, HSP-U I NARODNOJ STRANCI RADOM ZA BOLJITAK
Sarajevo, 20. septembar 2006. godine
''Koristim priliku da vam i lično uputim podršku u vašim međusobnim pregovorima, s nadom da ćete se uspjeti dogovoriti u izboru jednog mog protukandidata.
Sa zadovoljstvom ću vašeg "izabranog" višestruko poraziti na predstojećim izborima, te na taj način doprinijeti da se pojedine stranke konačno skinu sa bh. političkog neba, a pojedinci prestanu sramotiti, kako građane u cjelini, tako i hrvatski narod u BiH.
S obzirom da nemaju predizborni program, a bave se sporednim stvarima, posebno apelujem na predstavnike oba HDZ-a da makar malo doprinesu vraćanju digniteta Hrvatima u BiH, tako što će pozvati "njihovog" bivšeg člana Predsjedništva i stranačkog kolegu a sadašnjeg kriminalca i bjegunca Antu Jelavića da se vrati u BiH i stavi na raspolaganje pravosudnim institucijama BiH.
Mislim da bi to makar malo doprinijelo popravku njihovog imidža u predizbornom periodu s obzirom da se radi o strankama čija je većina, u proteklom periodu "izabranih predstavnika i stranačkih lidera" ili u zatvoru ili su suočeni sa teškim optužbama za kriminal i korupciju.
Željko Komšić
http://www.sdp-bih.org.ba/news.htm#20092006_2
Sarajevo, 20. septembar 2006. godine
''Koristim priliku da vam i lično uputim podršku u vašim međusobnim pregovorima, s nadom da ćete se uspjeti dogovoriti u izboru jednog mog protukandidata.
Sa zadovoljstvom ću vašeg "izabranog" višestruko poraziti na predstojećim izborima, te na taj način doprinijeti da se pojedine stranke konačno skinu sa bh. političkog neba, a pojedinci prestanu sramotiti, kako građane u cjelini, tako i hrvatski narod u BiH.
S obzirom da nemaju predizborni program, a bave se sporednim stvarima, posebno apelujem na predstavnike oba HDZ-a da makar malo doprinesu vraćanju digniteta Hrvatima u BiH, tako što će pozvati "njihovog" bivšeg člana Predsjedništva i stranačkog kolegu a sadašnjeg kriminalca i bjegunca Antu Jelavića da se vrati u BiH i stavi na raspolaganje pravosudnim institucijama BiH.
Mislim da bi to makar malo doprinijelo popravku njihovog imidža u predizbornom periodu s obzirom da se radi o strankama čija je većina, u proteklom periodu "izabranih predstavnika i stranačkih lidera" ili u zatvoru ili su suočeni sa teškim optužbama za kriminal i korupciju.
Željko Komšić
http://www.sdp-bih.org.ba/news.htm#20092006_2
- GandalfSivi
Mozda ti jednom i dosadi da budes srbin-hrvat-musliman (valjda si mislio bosnjak), te skontas da to mozda i nisu najjace kvalitete koje covjek moze imati. U medjuvremenu kad kod spomenes Sarajevo kao distrikt dodaj tu i Mostar i Banju Luku.slimmersex wrote: heh to je nemoguce u bosni. zelje su ti utopijske, prije svega zato sto je gurpisanje na nacionalnoj osnovi uzrok, a ne posljedica takvog glasanje.
realnije rjesenje za bih su tri nacionalna entiteta i ako je izvodljivo sarajevo kao distrikt. onda da svaki nacionalni entited kandiduje svog clana za predsjednistvo. tako bi uvijek bio izabran srbin-hrvat-musliman od srbina-hrvata-muslimana. i mozes ocekivati da ce hrvati upravo to i traziti, pogotovo ako komsic bude izabran.