Ima li neko slicnih pocetnickih iskustava, iskustava sa SX gitarama... da ih iznese, voljan sam da slusam?
Hvala unaprijed
Moderator: _BataZiv_0809
ti napisa savjeta milion a ustvari ni ti se nisi sa gitarom sastavio kako treba1pajdo wrote:evo da ti odgovorim. gitara ko gitara, svaka je dobra za početnike ako svira. vidim iz tvog posta da bi najradije svirao odmah električnu gitaru. ali preporučujem ti da uzmeš neku klasičnu ili akustičnu za početak, tako ti je po meni najbolje krenut sa učenjem, a ne na električnoj, i nemoj bacat pare na nju, uzmi neku skroz jeftinu (bolje s debljim vratom jer će ti se onda bit lakše prebacit na tanji, a ne obrnuto), počni učit svirat i ako vidiš da ti ide i da te to zanima, da imaš volje za to, onda se upusti u kupnju neke skupe el. gitare nakon nekog vremena i znanja, a ako prestaneš svirat i vidiš da to nije za tebe onda ti neće bit žao jer nisi puno potrošio. Što se tiče sx gitara po meni ima i puno boljih marki, ali opet je bolje uzet malo bolju sx gitaru nego najjeftiniju yamahinu ili fender. sve u svemu nije ti to loša marka, ev prijatelj na njoj svira već 3 god.![]()
ev i ja od nedavno počeo učit svirat pa sam se mislio koju gitaru ko i ti. sad imam sx, ali akustičnu gitaru (200 km) i nije loša uopće. Pa eto sretno ti sa sviranjem..