Girl party-samo za zenske
Moderator: anex
-
FFK as Lucy01
#1 Girl party-samo za zenske
Last edited by FFK as Lucy01 on 10/10/2007 18:52, edited 1 time in total.
-
skorpija83
heheheh teska situacijaalek wrote:mi nemamo djecupa nemamo s kim ostaviti muzeve
![]()
![]()
-
skorpija83
mislim da je to bas super...jer u danasnje vrijeme je mnogo tesko uskladiti se sa jos 8 drugih zena...to treba maziti i paziti...
stvarno si sretnica;)
-
mamica papucarka
#5 Re: Girl party-samo za zenske
nas cetiri -pet izalzimo kada je nekoj rodjendan. Al, nismo odavno. Tacnije, nismo vec tri mjesecaLucy01 wrote:Sve hocu da vas pitam imate li vi kakvo sastajanje samo za zene, recimo....svaki mjesec ili nesto slicno? Sta radite na tim sastajanjima? Koliko cesto se sastajete?
Ja imam "girl party" svaki mjesec u drugoj kuci (mi se mijenjamo u rotaciji). Igramo poker u novac(plafon je $20
tako da niko nije u problemima), pijemo i blesimo...Ima nas od 5 do 8-9, zavisi od obaveza..
Zaista uzivam u tim sastajanjima, jer se tako izblesimo i ispricamo...djeca ostaju s muzevima, da se razumijemo..znaci nema djece okolo da placu i zovu...samo mi klix, kokteli, karte i smijeh...
-
callmethebreeeze
a sta se sve radi na tim partijima? bude li kao u mojim fantazijama?
p.s ja nikada ne bih mogao izlaziti samo sa muskarcima. dosadno, bre, dosadno
p.s ja nikada ne bih mogao izlaziti samo sa muskarcima. dosadno, bre, dosadno
-
ranija
ja imam zensko sijelo svakog utorka. nas pet-sest se sastane pa otresemo cijeli grad, sta se desavalo u [prosloj sedmici, ko skim, kada, gdje, sta je novo izaslo iz svijeta kozmetike, sta je novo doslo u prodavnice u gardu
zenks prica, klasika.
a zna se desiti da bude i tematkso vece, npr. ako neko ima ljubavnih problema, eee onda se tu moze svasta cuti
zenks prica, klasika.
a zna se desiti da bude i tematkso vece, npr. ako neko ima ljubavnih problema, eee onda se tu moze svasta cuti
- Citizen-X
A sta drugo ocekivat od vasranija wrote:ja imam zensko sijelo svakog utorka. nas pet-sest se sastane pa otresemo cijeli grad, sta se desavalo u [prosloj sedmici, ko skim, kada, gdje, sta je novo izaslo iz svijeta kozmetike, sta je novo doslo u prodavnice u gardu
zenks prica, klasika.
Sreca pa se razvedoh
....joj kad sad ospu po meni
-
modesti
Citizen-X wrote:A sta drugo ocekivat od vasranija wrote:ja imam zensko sijelo svakog utorka. nas pet-sest se sastane pa otresemo cijeli grad, sta se desavalo u [prosloj sedmici, ko skim, kada, gdje, sta je novo izaslo iz svijeta kozmetike, sta je novo doslo u prodavnice u gardu
zenks prica, klasika.
a zna se desiti da bude i tematkso vece, npr. ako neko ima ljubavnih problema, eee onda se tu moze svasta cutipih
ljepa kokakola,kospice,kikiriki i kokice i Cetic-Milan navece
Barem komsiju ne zaboli glava od mog traca
Sreca pa se razvedoh
....joj kad sad ospu po meni....
Uf što si fin. Nije ni čudo što si se razveo
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
jebo taj parti ako ne postoji mogucnost neocekivanog drmanja
-
Crvena Tifoza
I nane su vam išle po tim "girl party-ima". 
-
modesti
a otkud ti znaš šta žene rade kad su same? Eto, pa dumaj sadakarabaja-x wrote:jebo taj parti ako ne postoji mogucnost neocekivanog drmanja
A što Lucy obrisa svoje postove? Nije valjda radi vas sa ljubomornim komentarima (šta bi vi dali da upadnete na ovakav girl party... malo fantazirajte, ionako teško da šta pokupite ovako)