Pozdrav.
Pisem ovdje sa zeljom da mi se javi neko ko bi mi mogao preporuci nekog dobrog ginekologa ovdje u BiH koji je nekom od Vas ili nekom koga poznajete uspjesno izlijecio ciste na jajnicima. Naime ja imam probleme sa cistama vec par godina, isla sam mnogim doktorima ali nijedan mi nije pomogao i svi su me samo zavlacili do te granice da mi je zdravlje sve vise ugrozeno i ciste su mi skoro preko cijelih jajnika. Imam 19 godina i ozbiljne probleme sa cistama, pa molim svakog ko mi moze pomoci oko ovog problema ali da je stvarno provjerno, da se sto prije javi bila bih Vam mnogo zahvalna.
Unaprijed hvala svima koji odgovore na temu.
GINEKOLOG U BIH ( CISTE NA JAJNICIMA )
Moderator: anex
- divlji vjetar
#2 Re: GINEKOLOG U BIH ( CISTE NA JAJNICIMA )
Jutro,
Draga moja ja ti jedino mogu preporuciti da budes sama sebi dr. Obzirom. Na. Prirodu bolesti, molim te kupi caj zvani VRKUTA, pij litru na dan cjela tri mjeseca, s tim da jednom sedmicno vrsis unutarnje ispiranje irigatorom /kupi u farmaciji/ od hrastove kore. /litra prikuhane vode u koju dodas dvije supene kasike hrastove kore, odstoji. 10 minuta, i toplo koristiti/
Vremenom se to icsisti. Ne sumnjaj obzirom da sam dr.. al ne te specijalnosti
Draga moja ja ti jedino mogu preporuciti da budes sama sebi dr. Obzirom. Na. Prirodu bolesti, molim te kupi caj zvani VRKUTA, pij litru na dan cjela tri mjeseca, s tim da jednom sedmicno vrsis unutarnje ispiranje irigatorom /kupi u farmaciji/ od hrastove kore. /litra prikuhane vode u koju dodas dvije supene kasike hrastove kore, odstoji. 10 minuta, i toplo koristiti/
Vremenom se to icsisti. Ne sumnjaj obzirom da sam dr.. al ne te specijalnosti
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: GINEKOLOG U BIH ( CISTE NA JAJNICIMA )
Liječenje "cisti na jajnicima" ne zavisi od toga kako ih je neko drugi liječio, jer je svaki slučaj individualan a oboljenje dosta kompleksno. Posljedice su također brojne i ima tu dosta posla za ljekare.
Prirodni preparati često pomažu, ali nerijetko je potreban ozbiljniji, klasični tretman.
U Opštoj bolnici "Prim.dr.Abdulah Nakaš" radi nekoliko zaista sposobnih ginekologa, što su potvrdile brojne pacijentice,a neki od njih daju i veoma korisne savjete na ovom forumu. Ipak, za pravi uvid u stanje morate otići na pregled!!
Ukoliko ste u mogućnosti, pažljivo posložite dosadašnje nalaze, zapišite koju terapiju ste uzimali i na koji način i koliko dugo.
Sa nalazima dođite na Odjel ginekologije Opće bolnice, tj.kabinet Odjela gdje ćete sigurno dobiti odgovarajući tretman u skladu sa hitnošću vašeg problema. Upamtite da procedure pretraga i liječenja nisu jednostavne, te imajte strpljenja i povjerenja u ljekara.
Prirodni preparati često pomažu, ali nerijetko je potreban ozbiljniji, klasični tretman.
U Opštoj bolnici "Prim.dr.Abdulah Nakaš" radi nekoliko zaista sposobnih ginekologa, što su potvrdile brojne pacijentice,a neki od njih daju i veoma korisne savjete na ovom forumu. Ipak, za pravi uvid u stanje morate otići na pregled!!
Ukoliko ste u mogućnosti, pažljivo posložite dosadašnje nalaze, zapišite koju terapiju ste uzimali i na koji način i koliko dugo.
Sa nalazima dođite na Odjel ginekologije Opće bolnice, tj.kabinet Odjela gdje ćete sigurno dobiti odgovarajući tretman u skladu sa hitnošću vašeg problema. Upamtite da procedure pretraga i liječenja nisu jednostavne, te imajte strpljenja i povjerenja u ljekara.
Ako je stanje hitno(bolovi, jake tegobe) dođite bez zakazivanja termina.Kabinet za ginekologiju i akušerstvo
Radno vrijeme: 08,00-16,00 sati, svaki radni dan
Tel: 285-285
Zakazivanje pregleda se može vršiti telefonom od 14,00-16,00 sati, svaki radni dan.
- Leptirica123
#4 Re: GINEKOLOG U BIH ( CISTE NA JAJNICIMA )
hahah bas!!!!!!! za ovu bolnicu sam cula sve najgore a Vi sad to pokusavate ispraviti, pa Vi stvarno mislite da je narod takva stoka?!
- newlevel
#5 Re: AW: GINEKOLOG U BIH ( CISTE NA JAJNICIMA )
Hahaha, cuj sve najgore. Zar je dotle doslo ? Jel tu direktorica Bakirova "mladd'a".
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
- bavi
#6 Re: GINEKOLOG U BIH ( CISTE NA JAJNICIMA )
jooooj kompletan tim ljekara ne valjaLeptirica123 wrote:hahah bas!!!!!!! za ovu bolnicu sam cula sve najgore a Vi sad to pokusavate ispraviti, pa Vi stvarno mislite da je narod takva stoka?!
uzmi onda kakvih cajeva pa pijuckaj, kad prituži onda će i ovi iz vojne valjati
- Leptirica123
#7 Re: GINEKOLOG U BIH ( CISTE NA JAJNICIMA )
Malo se bolje raspitajte pa onda "pametujte" vezano za temu.
-
SundanceKid
#8 Re: GINEKOLOG U BIH ( CISTE NA JAJNICIMA )
Sve i da si upravu, malo si i bezobrazna i nezahvalna osoba... Covjek ti lijepo napise, posveti svoje vrijeme da ti pomogne i preporuci nesto, a ti ne kazes ni hvala, vec ga ismijes i napadnes...cccc...Leptirica123 wrote:Malo se bolje raspitajte pa onda "pametujte" vezano za temu.