Ginekolog... Hitno!
Moderator: anex
-
gold_girl
#1 Ginekolog... Hitno!
Ljudi, potreban mi je broj telefona ginekološke ordinacije u Sarajevu koja radi i vikendom i po mogućnosti da primaju istoga dana nakon zakazivanja.... Razlog je to što mi je potrebna pilula za dan poslije, a nijedna ordinacija koju sam zvala ne radi vikendom... Hitno je, vrijeme otkucava
Izvinjavam se moderatorima ako je tema dupla, ali imajte razumijevanja i ostavite je makar danas aktivnom... 
-
Karen
#2 Re: Ginekolog... Hitno!
idi u apoteku, svaki farmaceut ti može pomoći.gold_girl wrote:Ljudi, potreban mi je broj telefona ginekološke ordinacije u Sarajevu koja radi i vikendom i po mogućnosti da primaju istoga dana nakon zakazivanja.... Razlog je to što mi je potrebna pilula za dan poslije, a nijedna ordinacija koju sam zvala ne radi vikendom... Hitno je, vrijeme otkucavaIzvinjavam se moderatorima ako je tema dupla, ali imajte razumijevanja i ostavite je makar danas aktivnom...
-
zelenashica
#3 Re: Ginekolog... Hitno!
ma i ne treba ti tu ni ginekolog a ni faramceut....uzmi slobodno sama napravi "hormonsku bombu" u biti trebala bi uzeti veću dozu antibebi pilula.....Logest je jako pouzdan...ono sad odmah popiješ 5 komada....i još 5 komada za 12h i riješen problem...u svakom slučaju potraži i savjet od nekog ljekara....ma ne mora to biti ginekolog,većina ih zna za "hormonsku bombu" 
- alica.k
#4 Re: Ginekolog... Hitno!
zelenashica, savjet ti je za 10
jest jest, kljukaj se hormonima na svoju ruku, daleko ces stici
-
zelenashica
#5 Re: Ginekolog... Hitno!
ja samo rekoh savjet ginekologa koji je meni pomogao.....i naravno napomenuh da se konsultuje s nekim ljekarom...al cura kuka subotaalica.k wrote:zelenashica, savjet ti je za 10
- sultanijaodbruneja
#6 Re: Ginekolog... Hitno!
gold_girl wrote:Ljudi, potreban mi je broj telefona ginekološke ordinacije u Sarajevu koja radi i vikendom i po mogućnosti da primaju istoga dana nakon zakazivanja.... Razlog je to što mi je potrebna pilula za dan poslije, a nijedna ordinacija koju sam zvala ne radi vikendom... Hitno je, vrijeme otkucavaIzvinjavam se moderatorima ako je tema dupla, ali imajte razumijevanja i ostavite je makar danas aktivnom...
Sad znamo sta si sinoc radila, sram i stid da te bude,da ti mater zna...
Hey, Gold_girl... sala... neslusaj ove savjete ni u kom slucaju.
Odi do prve apoteke tu bi trebali da imaju pilule za dan poslje, jesu ti plodni dani?
- Amazonka27
#7 Re: Ginekolog... Hitno!
-
zelenashica
#8 Re: Ginekolog... Hitno!
ne fkt ali samo logest,kao navodno ima najanju dozu hormona.....e sad triqular i ostale ne znam(nemaju isvi istu dozu hormona),ja sam logest tad pila i sve bilo oki.......a ime doce,....ma iskreno za mene nema boljeg doce ..izvukao me je hiljadu puta iz mukaAmazonka27 wrote:sta ba 5 i jos 5 za 12? Draga zelenasice, reci mi koji je to doktor da nikad moje noge ne kroce u njegovu ordinaciju
- sultanijaodbruneja
#9 Re: Ginekolog... Hitno!
zelenashica wrote:ma i ne treba ti tu ni ginekolog a ni faramceut....uzmi slobodno sama napravi "hormonsku bombu" u biti trebala bi uzeti veću dozu antibebi pilula.....Logest je jako pouzdan...ono sad odmah popiješ 5 komada....i još 5 komada za 12h i riješen problem...u svakom slučaju potraži i savjet od nekog ljekara....ma ne mora to biti ginekolog,većina ih zna za "hormonsku bombu"
zelenashica wrote: ne fkt ali samo logest,kao navodno ima najanju dozu hormona.....e sad triqular i ostale ne znam(nemaju isvi istu dozu hormona),ja sam logest tad pila i sve bilo oki.......a ime doce,....ma iskreno za mene nema boljeg doce ..izvukao me je hiljadu puta iz muka
Gdje ces to raditi
Zelenasice, ti se sigurno salis, jel tako???
-
Karen
#10 Re: Ginekolog... Hitno!
ako niste probale, ne možete ni znati
ovo za logset je u pravu, npr za steridil d (više ni ne znam ima li ih, daaavno je to bilo) je dr. preporučila mislim 2 sa, 2 za 12 h (i možda 2 za 24 h, ali nisam sigurna)
bila je poprilična (i djelotvorna) doza.
-
zelenashica
#11 Re: Ginekolog... Hitno!
uh napokon nek neko viče da sam upravu....ali ja se fkt nisam šalilaKaren wrote:ako niste probale, ne možete ni znatiovo za logset je u pravu, npr za steridil d (više ni ne znam ima li ih, daaavno je to bilo) je dr. preporučila mislim 2 sa, 2 za 12 h (i možda 2 za 24 h, ali nisam sigurna)
-
gold_girl
#12 Re: Ginekolog... Hitno!
vidim da ste se potrudili, razumijete šta znači kad je hića
Ma ništa, ipak sam otišla kod ginekologa, dobila vikelu, sve super
tnx, jos jednom
-
MERIMA-MERI
#13 Re: Ginekolog... Hitno!
Idi bolan u apoteku,i to bolje neku privatnu,sto ce ti ginekolog...gold_girl wrote:Ljudi, potreban mi je broj telefona ginekološke ordinacije u Sarajevu koja radi i vikendom i po mogućnosti da primaju istoga dana nakon zakazivanja.... Razlog je to što mi je potrebna pilula za dan poslije, a nijedna ordinacija koju sam zvala ne radi vikendom... Hitno je, vrijeme otkucavaIzvinjavam se moderatorima ako je tema dupla, ali imajte razumijevanja i ostavite je makar danas aktivnom...