Ginekolog... Hitno!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
gold_girl

#1 Ginekolog... Hitno!

Post by gold_girl »

Ljudi, potreban mi je broj telefona ginekološke ordinacije u Sarajevu koja radi i vikendom i po mogućnosti da primaju istoga dana nakon zakazivanja.... Razlog je to što mi je potrebna pilula za dan poslije, a nijedna ordinacija koju sam zvala ne radi vikendom... Hitno je, vrijeme otkucava :( Izvinjavam se moderatorima ako je tema dupla, ali imajte razumijevanja i ostavite je makar danas aktivnom... :cry:
Karen

#2 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by Karen »

gold_girl wrote:Ljudi, potreban mi je broj telefona ginekološke ordinacije u Sarajevu koja radi i vikendom i po mogućnosti da primaju istoga dana nakon zakazivanja.... Razlog je to što mi je potrebna pilula za dan poslije, a nijedna ordinacija koju sam zvala ne radi vikendom... Hitno je, vrijeme otkucava :( Izvinjavam se moderatorima ako je tema dupla, ali imajte razumijevanja i ostavite je makar danas aktivnom... :cry:
idi u apoteku, svaki farmaceut ti može pomoći.
zelenashica

#3 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by zelenashica »

ma i ne treba ti tu ni ginekolog a ni faramceut....uzmi slobodno sama napravi "hormonsku bombu" u biti trebala bi uzeti veću dozu antibebi pilula.....Logest je jako pouzdan...ono sad odmah popiješ 5 komada....i još 5 komada za 12h i riješen problem...u svakom slučaju potraži i savjet od nekog ljekara....ma ne mora to biti ginekolog,većina ih zna za "hormonsku bombu" ;-)
alica.k

#4 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by alica.k »

zelenashica, savjet ti je za 10

jest jest, kljukaj se hormonima na svoju ruku, daleko ces stici
zelenashica

#5 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by zelenashica »

alica.k wrote:zelenashica, savjet ti je za 10

jest jest, kljukaj se hormonima na svoju ruku, daleko ces stici
ja samo rekoh savjet ginekologa koji je meni pomogao.....i naravno napomenuh da se konsultuje s nekim ljekarom...al cura kuka subota :roll:
sultanijaodbruneja

#6 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by sultanijaodbruneja »

gold_girl wrote:Ljudi, potreban mi je broj telefona ginekološke ordinacije u Sarajevu koja radi i vikendom i po mogućnosti da primaju istoga dana nakon zakazivanja.... Razlog je to što mi je potrebna pilula za dan poslije, a nijedna ordinacija koju sam zvala ne radi vikendom... Hitno je, vrijeme otkucava :( Izvinjavam se moderatorima ako je tema dupla, ali imajte razumijevanja i ostavite je makar danas aktivnom... :cry:

Sad znamo sta si sinoc radila, sram i stid da te bude,da ti mater zna... :D
Hey, Gold_girl... sala... neslusaj ove savjete ni u kom slucaju.
Odi do prve apoteke tu bi trebali da imaju pilule za dan poslje, jesu ti plodni dani?
Amazonka27

#7 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by Amazonka27 »

:shock: sta ba 5 i jos 5 za 12? Draga zelenasice, reci mi koji je to doktor da nikad moje noge ne kroce u njegovu ordinaciju
zelenashica

#8 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by zelenashica »

Amazonka27 wrote::shock: sta ba 5 i jos 5 za 12? Draga zelenasice, reci mi koji je to doktor da nikad moje noge ne kroce u njegovu ordinaciju
ne fkt ali samo logest,kao navodno ima najanju dozu hormona.....e sad triqular i ostale ne znam(nemaju isvi istu dozu hormona),ja sam logest tad pila i sve bilo oki.......a ime doce,....ma iskreno za mene nema boljeg doce ..izvukao me je hiljadu puta iz muka :lol:
sultanijaodbruneja

#9 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by sultanijaodbruneja »

zelenashica wrote:ma i ne treba ti tu ni ginekolog a ni faramceut....uzmi slobodno sama napravi "hormonsku bombu" u biti trebala bi uzeti veću dozu antibebi pilula.....Logest je jako pouzdan...ono sad odmah popiješ 5 komada....i još 5 komada za 12h i riješen problem...u svakom slučaju potraži i savjet od nekog ljekara....ma ne mora to biti ginekolog,većina ih zna za "hormonsku bombu" ;-)
zelenashica wrote: ne fkt ali samo logest,kao navodno ima najanju dozu hormona.....e sad triqular i ostale ne znam(nemaju isvi istu dozu hormona),ja sam logest tad pila i sve bilo oki.......a ime doce,....ma iskreno za mene nema boljeg doce ..izvukao me je hiljadu puta iz muka :lol:

Gdje ces to raditi :shock: :shock: , 10 aspirina da popijes nece ti biti dobro a ne antibaby pilula :?

Zelenasice, ti se sigurno salis, jel tako??? :shock: :roll:
Karen

#10 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by Karen »

ako niste probale, ne možete ni znati :) ovo za logset je u pravu, npr za steridil d (više ni ne znam ima li ih, daaavno je to bilo) je dr. preporučila mislim 2 sa, 2 za 12 h (i možda 2 za 24 h, ali nisam sigurna)
bila je poprilična (i djelotvorna) doza.
zelenashica

#11 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by zelenashica »

Karen wrote:ako niste probale, ne možete ni znati :) ovo za logset je u pravu, npr za steridil d (više ni ne znam ima li ih, daaavno je to bilo) je dr. preporučila mislim 2 sa, 2 za 12 h (i možda 2 za 24 h, ali nisam sigurna)
bila je poprilična (i djelotvorna) doza.
uh napokon nek neko viče da sam upravu....ali ja se fkt nisam šalila :-D samo iz iskustva govorim :thumbup:
gold_girl

#12 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by gold_girl »

vidim da ste se potrudili, razumijete šta znači kad je hića :-D Ma ništa, ipak sam otišla kod ginekologa, dobila vikelu, sve super :D tnx, jos jednom
MERIMA-MERI

#13 Re: Ginekolog... Hitno!

Post by MERIMA-MERI »

Idi bolan u apoteku,i to bolje neku privatnu,sto ce ti ginekolog...
Post Reply