GINEKOLOG/CISTOLOG U BiH (HITNO!)
Moderator: anex
- D_i_A
#1 GINEKOLOG/CISTOLOG U BiH (HITNO!)
Jel ima neko da iz pouzdanih izvora zna za odlicnog ginekologa (bilo gdje u BiH) i ako je moguce da mi da njegov kontakt? Bas mi se zuri naci privatnog ginekologa da lijecim ciste koje imam jos od 15. god, a sad mi je 19 i stanje je sve gore. Iduci ljekarima u domu zdravlja samo sam gore stanje dobila, tako da mi se ne zavlaci vise. Voljela bih nekog da ima mnogo iskustva s ovim i da me shvati ozbiljno a ne da kaze "nije to nista" i to bez ijednog pregleda (jer tako su mi dosad govorili!). Zadnji put sam davno bila na UZV i jedan kaze 4, drugi 6 cm cista na lijevom, mada imam i na desnom, menstruacija mi nikad nije bila redovna a o bolovima da ne govorim. Takodje ako moze da taj ginekolog ima privatnu ordinaciju, jer klinikama ne vjerujem i necu vise nikad ici, bila sam u klinici Sunce u Zenici i iskustvo-KATASTROFA..
-
AnaSime
#2 Re: GINEKOLOG/CISTOLOG U BiH (HITNO!)
D_i_A wrote:Jel ima neko da iz pouzdanih izvora zna za odlicnog ginekologa (bilo gdje u BiH) i ako je moguce da mi da njegov kontakt? Bas mi se zuri naci privatnog ginekologa da lijecim ciste koje imam jos od 15. god, a sad mi je 19 i stanje je sve gore. Iduci ljekarima u domu zdravlja samo sam gore stanje dobila, tako da mi se ne zavlaci vise. Voljela bih nekog da ima mnogo iskustva s ovim i da me shvati ozbiljno a ne da kaze "nije to nista" i to bez ijednog pregleda (jer tako su mi dosad govorili!). Zadnji put sam davno bila na UZV i jedan kaze 4, drugi 6 cm cista na lijevom, mada imam i na desnom, menstruacija mi nikad nije bila redovna a o bolovima da ne govorim. Takodje ako moze da taj ginekolog ima privatnu ordinaciju, jer klinikama ne vjerujem i necu vise nikad ici, bila sam u klinici Sunce u Zenici i iskustvo-KATASTROFA..
U Sarajevu u Uniprometovoj zgradi imas orivatnu ordinaciju doktor Divanović, on je stavrno među najboljima, potraži broj na internetu i nazovi
Sretno
- D_i_A
#3 Re: GINEKOLOG/CISTOLOG U BiH (HITNO!)
Cula sam da ga mnogo hvale ali i da se zale pa sad ne znam... Voljela bih s nekim pricati ko bas ima iskustva s dr. i da su u pitanju ciste, a ne nesto drugo.
- D_i_A
#4 Re: GINEKOLOG/CISTOLOG U BiH (HITNO!)
Jel zna neko za ginekologa iz Tuzle, zove se Amela? Cula sam da postoje 2, jedna se preziva Adzajlic, drugoj ne znam prezime pa ako neko ima iskustva s nekom od njih neka napise. Konkretno me zanima lijecenje cisti na jajnicima.