Gillette Fusion brijac
Moderator: anex
-
Dmaster
#1 Gillette Fusion brijac
Zna li neko ima li igdje u Sarajevu kupiti Gillette Fusion brijac?? 
- chuchumbamayumbe
Ja furam Fusion, dobio na poklon, dere k'o lud.
Jedna patrona mi traje po 3 mjeseca i vise, a brijem se skoro svaki dan.
- chuchumbamayumbe
Kod mene je narandzasto-plavi (nema baterije), a taj zeleni na baterije je isto Gillete, ali mach3, ovo-ono, na baterije.zena21 wrote:chu care... jel to onaj zeleni brijac?? jel ima neke baterije??chuchumbamayumbe wrote:Ja furam Fusion, dobio na poklon, dere k'o lud.
Ovaj fusion ima 5 sjeciva naprijed i 1 sjecivo nazad, ono, da se lakse obrijes na nekim mjestima tipa ispod nosa i sl...
Savrsen poklon za tvog muskarca!
- zena21
eh da... sad se sjetih da je taj zeleni gilletechuchumbamayumbe wrote:Kod mene je narandzasto-plavi (nema baterije), a taj zeleni na baterije je isto Gillete, ali mach3, ovo-ono, na baterije.zena21 wrote:chu care... jel to onaj zeleni brijac?? jel ima neke baterije??chuchumbamayumbe wrote:Ja furam Fusion, dobio na poklon, dere k'o lud.
Ovaj fusion ima 5 sjeciva naprijed i 1 sjecivo nazad, ono, da se lakse obrijes na nekim mjestima tipa ispod nosa i sl...
hvala na infu
- karanana
I Fusion je Gillete, ali to je iduca generacija "zelenoga" Mach 3 i Mach 3 Turbo. M3 Turbo ima baterijicu koja trese one zilete i olaksava brijanje. Vjerovatno i Fusion ima baterijicu. Oba zelena su pravo dobri, jesu skupi ali vrijede. Jedva cekam da kupim i Fusion.
-
be highirly
kako se ponasa prilikom izbrijavanjachuchumbamayumbe wrote:Kod mene je narandzasto-plavi (nema baterije), a taj zeleni na baterije je isto Gillete, ali mach3, ovo-ono, na baterije.zena21 wrote:chu care... jel to onaj zeleni brijac?? jel ima neke baterije??chuchumbamayumbe wrote:Ja furam Fusion, dobio na poklon, dere k'o lud.
-
Hendrix
Onda ću se morati prešaltati na Fusion ako 5 britvi ima .
Ima da reže ko lud.
Nedavno sam konačno jarana nagovorio da pređe na Gillete Mach , frajer se brijo s onim starinskim žiletima što ih kupiš posebno , dođe krvav uvijek , izreže se po vratu nenormalno.Jedan od izgovora mu je bio da je "pederski" Gillete
pa reko jarane uzmi onda nož naoštri i rakije i ko pravi čoek se obriješ.
Nedavno sam konačno jarana nagovorio da pređe na Gillete Mach , frajer se brijo s onim starinskim žiletima što ih kupiš posebno , dođe krvav uvijek , izreže se po vratu nenormalno.Jedan od izgovora mu je bio da je "pederski" Gillete
- chuchumbamayumbe
Naravno da moras biti oprezan kada ga zadajesh sa ovom stranom sa samo jednom pritvicom, ali to veoma rijetko koristim, malkice ispod nosa i to je to. Ova strana sa 5 britvica "dere" k'o luda, "do zemlje" sto bi rek'o jedan moj "role" rumeni!be highirly wrote:kako se ponasa prilikom izbrijavanjachuchumbamayumbe wrote:Kod mene je narandzasto-plavi (nema baterije), a taj zeleni na baterije je isto Gillete, ali mach3, ovo-ono, na baterije.zena21 wrote: chu care... jel to onaj zeleni brijac?? jel ima neke baterije??
Savrsen poklon za tvog muskarca!mislim jel pouzdan
-
callmethebreeeze
ja koristim gillette od kako sam se poceo brijati, a tome ima skoro 2 mjeseca
i super je
salim se, gilette koristim od 14 godine i odlican je, cim je ovaj fusion izasao kupio sam ga (samo ne onaj na baterije) i stvarno je razlika uocljiva, ja imam gustu i ostru bradu pa mi bas treba nesto tako da sve stese.
ako nekada zabradatim koristim cetku za brijanje i pjenu da omeksam bradu. inace koristim clinique produkte za njegu lice (one za muskarce naravno
) i u kombinaciji sa dobrim brijacem lice bude k'o macija guza 
salim se, gilette koristim od 14 godine i odlican je, cim je ovaj fusion izasao kupio sam ga (samo ne onaj na baterije) i stvarno je razlika uocljiva, ja imam gustu i ostru bradu pa mi bas treba nesto tako da sve stese.
ako nekada zabradatim koristim cetku za brijanje i pjenu da omeksam bradu. inace koristim clinique produkte za njegu lice (one za muskarce naravno
-
callmethebreeeze
pojma nemam. ne zivim u sarajevu. ali mislim da bi moglo biti u strosmajerovoj, u onoj drogerijipjega wrote:i niko covjeku ne odgovori... DM?
- terapija
CITAJ brate milipjega wrote:ne zivim ni ja. samo nagadjam s obzirom da vidjeh niko mu ne rece gdje da ide.callmethebreeeze wrote:pojma nemam. ne zivim u sarajevu. ali mislim da bi moglo biti u strosmajerovoj, u onoj drogerijipjega wrote:i niko covjeku ne odgovori... DM?![]()
evo jos jednom velikim slovima:
Otoka, Trzni Centar MERKUR.
Zileta i brijaca dok se boje ne rastope, kao i svog ostalig pribora, i to upadljivo u izobilju:)
Naravno tu su i Mach 3-ce kao i novi Fusion.
Eto.
-
pjega
vela havle, polaHko. CITAM.terapija wrote:CITAJ brate milipjega wrote:ne zivim ni ja. samo nagadjam s obzirom da vidjeh niko mu ne rece gdje da ide.callmethebreeeze wrote: pojma nemam. ne zivim u sarajevu. ali mislim da bi moglo biti u strosmajerovoj, u onoj drogeriji![]()
evo jos jednom velikim slovima:
Otoka, Trzni Centar MERKUR.
Zileta i brijaca dok se boje ne rastope, kao i svog ostalig pribora, i to upadljivo u izobilju:)
Naravno tu su i Mach 3-ce kao i novi Fusion.
Eto.
- pitt
jeste narandzast a ima i verzija na baterije. Tj samo vibracije da ko fol uspravi dlaku i da se obrije lakse. Licno vise volim standardnu veriziju kad koristim brijac. Inace elektricni panasonikov wet/dry je zakonchuchumbamayumbe wrote:Kod mene je narandzasto-plavi (nema baterije), a taj zeleni na baterije je isto Gillete, ali mach3, ovo-ono, na baterije.zena21 wrote:chu care... jel to onaj zeleni brijac?? jel ima neke baterije??chuchumbamayumbe wrote:Ja furam Fusion, dobio na poklon, dere k'o lud.
-
callmethebreeeze
ja nikada nisam probao taj elektricni, valja li to sta? najbolje su me obrijali u turskoj i portugalu, britvompitt wrote:jeste narandzast a ima i verzija na baterije. Tj samo vibracije da ko fol uspravi dlaku i da se obrije lakse. Licno vise volim standardnu veriziju kad koristim brijac. Inace elektricni panasonikov wet/dry je zakonchuchumbamayumbe wrote:Kod mene je narandzasto-plavi (nema baterije), a taj zeleni na baterije je isto Gillete, ali mach3, ovo-ono, na baterije.zena21 wrote: chu care... jel to onaj zeleni brijac?? jel ima neke baterije??
- karanana
Nema veceg meraka nego otici kod berbera na brijanje. nekako ti ono bas bude merak kad te brije onako ostrom britvom, ono ti se nekako citav vrat najezi i fino ti, i prepustis drugoj osobi taj posao iako samo jedan mali pogresan potez moze da te razkrvari. ali ne mere se ni svaki dan kod berbera pa je ova linija gillete mach proizvoda super stvarka.