GIGOLO MISIJA BR.1
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
#1 GIGOLO MISIJA BR.1
zazvoni moj mobilni i s druge strane zacu se glas:
"dobar dan ,ovdje agencija. da li ste slobodni da pratite jedno gospodju u finsku 7dana?"
zbunjeno odgovorih:" da"!
"Molim vas da dodjete sutra u 14.00 sati kod nas da porazgovaramo o detaljima."
dodjem sutradan u agenciju ,te covjek objasni da cu 7 dana biti u drustvu 48 godisnje dame u finskoj regiji laponiji..gospodja ima zelju da provede tamo svoj odmor i da je trazila nase usluge. Navodno od svih GIGOLA ona murata izabrala.
Potipsem 7 dnevni ugovor ,dadne mi sef njenu sliku i rece da je cekam na aerodromu u 8.00 a za ostalo nista da nebrinem….
2 dana poslije u 8 sati dodjem na aerodrom ,malo nervozan …kontam kako cu sad …jebi ga nije ni jednostavno…ne znas osobu..
U 8 05 dodje gospoda ,atraktivna zena kakve 20 godisnje djevojke niti jedne bore, figura mrak.upoznamo se te sjednemo u caffe do polaska aviona.
zapoce ona razgovar te upita odakle dolazim ,sta radim u slobodno vrijeme i tako ono za opustanje...
brzo smo usli u pricu zena jednostavna za konverzaciju.imo sam osjecaj da se znamo 10 godina .udjemo u avion, 1 klasa naravno .ostali putnici zinuli u murata ?kontaju ko je ovaj frajer ....
laponia
o finskoj nisam puno znao osim da joj je glavni grad helsinki i da ima djuture jezera.
dodjemo u laponiju i gospodja mi objasni da cemo provesti romanican odmor uz ponocno sunce i da je ovo polarni krug i sunce nece zalaziti neko vrijeme.smjestimo su u jednu kolibu i tu zapocinje romantika....
obilazenje jezera ..vukli su nas oni finski jeleni na sankama .ma bilo je pravo....
epilog
sa zenom sam osto u kontaku ,jer po njenom pokazo sam se.od agencije sam dobio sve naj pohvale.tako da ni sljedeca misije nece kasniti...
"dobar dan ,ovdje agencija. da li ste slobodni da pratite jedno gospodju u finsku 7dana?"
zbunjeno odgovorih:" da"!
"Molim vas da dodjete sutra u 14.00 sati kod nas da porazgovaramo o detaljima."
dodjem sutradan u agenciju ,te covjek objasni da cu 7 dana biti u drustvu 48 godisnje dame u finskoj regiji laponiji..gospodja ima zelju da provede tamo svoj odmor i da je trazila nase usluge. Navodno od svih GIGOLA ona murata izabrala.
Potipsem 7 dnevni ugovor ,dadne mi sef njenu sliku i rece da je cekam na aerodromu u 8.00 a za ostalo nista da nebrinem….
2 dana poslije u 8 sati dodjem na aerodrom ,malo nervozan …kontam kako cu sad …jebi ga nije ni jednostavno…ne znas osobu..
U 8 05 dodje gospoda ,atraktivna zena kakve 20 godisnje djevojke niti jedne bore, figura mrak.upoznamo se te sjednemo u caffe do polaska aviona.
zapoce ona razgovar te upita odakle dolazim ,sta radim u slobodno vrijeme i tako ono za opustanje...
brzo smo usli u pricu zena jednostavna za konverzaciju.imo sam osjecaj da se znamo 10 godina .udjemo u avion, 1 klasa naravno .ostali putnici zinuli u murata ?kontaju ko je ovaj frajer ....
laponia
o finskoj nisam puno znao osim da joj je glavni grad helsinki i da ima djuture jezera.
dodjemo u laponiju i gospodja mi objasni da cemo provesti romanican odmor uz ponocno sunce i da je ovo polarni krug i sunce nece zalaziti neko vrijeme.smjestimo su u jednu kolibu i tu zapocinje romantika....
obilazenje jezera ..vukli su nas oni finski jeleni na sankama .ma bilo je pravo....
epilog
sa zenom sam osto u kontaku ,jer po njenom pokazo sam se.od agencije sam dobio sve naj pohvale.tako da ni sljedeca misije nece kasniti...
- Murat Sabanovic
SREDNJI DIO SE NE IZNOSI U JAVNOSTanais_nin wrote:ih to...dao nam uvod i epilog, a gdje je sredina?
- Murat Sabanovic
980 EURA NETOMRAVOJED wrote:kakva je zarada?
7 DANA ,SMJETAJ, HRANA ,PROVOD
- Murat Sabanovic
boli mene
meni je super bilo pa vi udarajte u tastaturu
odmor provod plata
pa jebo te sta bi covjek htio vise
meni je super bilo pa vi udarajte u tastaturu
odmor provod plata
pa jebo te sta bi covjek htio vise
- kekec
#17 Re: GIGOLO MISIJA BR.1
Murate,Murat Sabanovic wrote:... laponiju i gospodja mi objasni da cemo provesti romanican odmor uz ponocno sunce i da je ovo polarni krug i sunce nece zalaziti neko vrijeme.smjestimo su u jednu kolibu i tu zapocinje romantika....
obilazenje jezera ..vukli su nas oni finski jeleni na sankama .ma bilo je pravo.......
ponocno sunce = ljeto
a
sanke = zima
Nedje si se usefio.
- Murat Sabanovic
#18 Re: GIGOLO MISIJA BR.1
eh kekec laponia je to,polarni krug, u februaru ponocno sunce kad zagrije ima da izgoriskekec wrote:Murate,Murat Sabanovic wrote:... laponiju i gospodja mi objasni da cemo provesti romanican odmor uz ponocno sunce i da je ovo polarni krug i sunce nece zalaziti neko vrijeme.smjestimo su u jednu kolibu i tu zapocinje romantika....
obilazenje jezera ..vukli su nas oni finski jeleni na sankama .ma bilo je pravo.......
ponocno sunce = ljeto
a
sanke = zima
Nedje si se usefio.
-
vodolija_33
#19 Re: GIGOLO MISIJA BR.1
e ti baš tražiš dlaku u jajetukekec wrote:Murate,Murat Sabanovic wrote:... laponiju i gospodja mi objasni da cemo provesti romanican odmor uz ponocno sunce i da je ovo polarni krug i sunce nece zalaziti neko vrijeme.smjestimo su u jednu kolibu i tu zapocinje romantika....
ponocno sunce = ljeto
a
sanke = zima
Nedje si se usefio.
go, Murat, go
-
rumenko
mislim da nas murat ne bi salt'o...i da je prica istinita...osim toga citao sam na jednoj ozbiljnoj stranici...www.sabanemurate.com ....da je upravo u tom periodu u laponiji primjecen onaj snijezni covjek...jeti...samo mu je ovaj put qrac bio jos veci...eto kazu ocevidci da mu se vuk'o kroz snijeg po zemlji i da ga je koristio kao suncobran prilikom suncanja....na polarnom suncu....
- manijak1
Br. 2

- manijak1
Murate jarane , problemi sa Potvrdi
pa dva puta jedno te isto
nadam se da Gigolo operacije nisu takve

- Lace
rumenko wrote:mislim da nas murat ne bi salt'o...i da je prica istinita...osim toga citao sam na jednoj ozbiljnoj stranici...www.sabanemurate.com ....da je upravo u tom periodu u laponiji primjecen onaj snijezni covjek...jeti...samo mu je ovaj put qrac bio jos veci...eto kazu ocevidci da mu se vuk'o kroz snijeg po zemlji i da ga je koristio kao suncobran prilikom suncanja....na polarnom suncu....