Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bhpatriot
#1 Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
Voditeljica Gianna Apostolski i njen dečko, 25-godišnji tehničar u pošti, Ivica Novak, u vezi su oko dvije godine. U početku poznanstva bili su samo prijatelji, dok im se nenadano nije dogodila ljubav.
Par je u svoj dom pustio ekipu showbiz emisije Red Carpet kojoj su ispričali sve detalje o svojoj vezi, svom seksualnom životu......PROCITAJ CIJELI TEKST
izvor: *** SPAM ***
Šta mislite o ovome cure 7 puta dajte jeli ovo moguce ili.......
Par je u svoj dom pustio ekipu showbiz emisije Red Carpet kojoj su ispričali sve detalje o svojoj vezi, svom seksualnom životu......PROCITAJ CIJELI TEKST
- Cholina_Lokica
-
bhpatriot
#3 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
Dile wrote:moguce
7? daj budi realan cccc
- Cholina_Lokica
#4 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
realnA sambhpatriot wrote:Dile wrote:moguce
7? daj budi realan cccc
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#5 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
Mogao bi ti malo smanjiti reklamiranje ovdje, jer nisi kontaktirao marketing saX portala.bhpatriot wrote:Voditeljica Gianna Apostolski i njen dečko, 25-godišnji tehničar u pošti, Ivica Novak, u vezi su oko dvije godine. U početku poznanstva bili su samo prijatelji, dok im se nenadano nije dogodila ljubav.
-
bhpatriot
#6 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
OK povlacim izjavu:) hoces mi pokazati kako ccccDile wrote:realnA sambhpatriot wrote:Dile wrote:moguce
7? daj budi realan cccc
- Ekspanzi
#7 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
7 za redom.. respect
bio sam sa curom koja je mogla 4 puta zaredom bez problema, al poslije tesko, vjerujem da moze i 7, al to su sad extremni sportovi
bio sam sa curom koja je mogla 4 puta zaredom bez problema, al poslije tesko, vjerujem da moze i 7, al to su sad extremni sportovi
- Cholina_Lokica
#8 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
nije sve to do samo jedne strane 
- Ekspanzi
#9 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
pa de, ne kazem da je neko nije mogao dovesti do 10. al ja nisam 
- Cholina_Lokica
#10 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
respekt i za 4
dosta i to
- Ekspanzi
#11 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
ma sad sam pametniji i iskusniji, jedno to 'struganje' od 4 zaredom ubije volju za cijeli dan, nekad i 2, poslije je pece i svasta nesto, vako po malo al cijeli danDile wrote:respekt i za 4dosta i to
- Cholina_Lokica
#12 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
hehehehe
sveukupni efekat da bude za price

sveukupni efekat da bude za price
- karanana
#13 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
hehe, vrlo moguce, posebno jer ima ovakvo zanimanje. oduvijek sam ja govorio da su tehnicari bolji ljubavnici. a onim kitoberima koji se zale da su im mali kondomi i da im trebaju neki XL, neka je ovo pouka.bhpatriot wrote:Voditeljica Gianna Apostolski i njen dečko, 25-godišnji tehničar u pošti, Ivica Novak, u vezi su oko dvije godine. U početku poznanstva bili su samo prijatelji, dok im se nenadano nije dogodila ljubav.
-
tataratira
#14 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
čudo se nije zabrojala
- mobsterc
#15 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
nisam citao tekst i ne znam da li se misli 7 puta u 2min ili neki duzi vremenski period, ali dok ja svrsim jednom - cura svrsi min 3-4 a nekad i 7-8, tako da sam ja pouku davno preuzeo a tvoje prozivke su rezultat necega samo tebi poznatog i totalno su bespotrebnekaranana wrote:
hehe, vrlo moguce, posebno jer ima ovakvo zanimanje. oduvijek sam ja govorio da su tehnicari bolji ljubavnici. a onim kitoberima koji se zale da su im mali kondomi i da im trebaju neki XL, neka je ovo pouka.
- Meshtar
#16 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
Kako sam ja shvatio iz ovih nekoliko posljednjih tema, na Sa-xu je prava štala izgleda, ždrijebaca k'o blata. Svi imaju ćune od 20-30 cm i dovode žene do ludila sa 5-13 orgazama u komadu 
U rijetkim trenucima kad ne pišu ovdje
- karanana
#17 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
vau, e pa tebi svaka cast stalione. nisam imao namjeru da prozivam nego sam mozda ljubomoran sto se tice ove teme a bogami i one druge. da ne tipkam na obje teme, i ako nije tajna, smijem li upitati za dimenzije koje ti zadaju probleme (obim i duzina), tek toliko da znam sta ja nemam a sta drugi imaju?mobsterc wrote:nisam citao tekst i ne znam da li se misli 7 puta u 2min ili neki duzi vremenski period, ali dok ja svrsim jednom - cura svrsi min 3-4 a nekad i 7-8, tako da sam ja pouku davno preuzeo a tvoje prozivke su rezultat necega samo tebi poznatog i totalno su bespotrebnekaranana wrote:
hehe, vrlo moguce, posebno jer ima ovakvo zanimanje. oduvijek sam ja govorio da su tehnicari bolji ljubavnici. a onim kitoberima koji se zale da su im mali kondomi i da im trebaju neki XL, neka je ovo pouka.
-
♥ Julianna ♥
#18 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
Pitam se šta je sa svim onima koji ovdje ne pišu...Meshtar wrote:Kako sam ja shvatio iz ovih nekoliko posljednjih tema, na Sa-xu je prava štala izgleda, ždrijebaca k'o blata. Svi imaju ćune od 20-30 cm i dovode žene do ludila sa 5-13 orgazama u komadu
Eto sad odoh sa LJ&S, na BC je bolji provod
- Loulou
#19 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
Meshtar wrote:Kako sam ja shvatio iz ovih nekoliko posljednjih tema, na Sa-xu je prava štala izgleda, ždrijebaca k'o blata. Svi imaju ćune od 20-30 cm i dovode žene do ludila sa 5-13 orgazama u komadu
- Dioda
#20 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
vau, e pa tebi svaka cast stalione. nisam imao namjeru da prozivam nego sam mozda ljubomoran sto se tice ove teme a bogami i one druge. da ne tipkam na obje teme, i ako nije tajna, smijem li upitati za dimenzije koje ti zadaju probleme (obim i duzina), tek toliko da znam sta ja nemam a sta drugi imaju?[/quote]karanana wrote:mobsterc wrote:nisam citao tekst i ne znam da li se misli 7 puta u 2min ili neki duzi vremenski period, ali dok ja svrsim jednom - cura svrsi min 3-4 a nekad i 7-8, tako da sam ja pouku davno preuzeo a tvoje prozivke su rezultat necega samo tebi poznatog i totalno su bespotrebnekaranana wrote:
po njegovoj prici,ne moze mu stati ni u gace ni u pantole,pa ga prebacuje preko ramena
Problem sa visestrukim orgazmima jeste u tome sto muskarci misle da je svaki zenski vrisak,cika,dahtanje isl. jedan orgazam
Sve bajkica do bajkice
S'a ima *ebaci
- mobsterc
#21 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
nije tajna, obim i duzina su otprilike 16 i 17 (vidis, nista posebno, problemi su mozda druge prirode)karanana wrote: vau, e pa tebi svaka cast stalione. nisam imao namjeru da prozivam nego sam mozda ljubomoran sto se tice ove teme a bogami i one druge. da ne tipkam na obje teme, i ako nije tajna, smijem li upitati za dimenzije koje ti zadaju probleme (obim i duzina), tek toliko da znam sta ja nemam a sta drugi imaju?
@dioda ja to nigdje nisam rekao i to sto je nekima lose u sexu, ne mora znaciti da je svima... ako ti volis glumiti i praviti svog partnera budalom - tvoj problem, neki se orgazmi ne mogu sakriti ni odglumiti a takodje postoje i 'tikovi' koji se desavaju kod odredjene osobe za vrijeme orgazma preko kojih se moze protumaciti
pored svih tikova, cesto me zna zamoliti za zastanem na trenutak - poslije svrsavanja, da 'dodje sebi' , pa ako je ona izmislila to sve i laze me, lazem i ja vas
to da neke zene uopste nisu ustanju dozivjeti orgazam je istina a ja poznam curu koja ne moze drugacije svrsiti nego samozadovoljavanjem
isto tako, postoje i zene koje vrlo lahko svrsavaju, a ja sam svojoj nasao g-tacku ako neko vjeruje u postojanje iste, tj jako osjetljivu zonu i nekoliko minuta obradjivanja te zone dovodi do orgazma
- Ekspanzi
#22 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
uuu al se zakuhalo.. sto volim vako..
naime, u pravu je mobsterc, ja kad joj svoju zmiju metnem (cca ko podlaktica bez glave) pa joj ščepim dži tačku, stane vrišćat, kumit i molit da stanem, a ja tek onda uprem i udri, udri.. i tako po 5-6 sati bez vađenja..
prestanem brojat kad pređem brojku od 25 njenih orgazama i onda znam da sam kvotu ispunio, onda ustanem i odem po kantu vode s ledom (to ranije pripremim) pa je polijem nako iz zatrke da 'dođe sebi'.. pa onda druga tura, samo mećem..
kad zazvoni sat, ja se lagano probudim, obucem, operem zube i na poso..
naime, u pravu je mobsterc, ja kad joj svoju zmiju metnem (cca ko podlaktica bez glave) pa joj ščepim dži tačku, stane vrišćat, kumit i molit da stanem, a ja tek onda uprem i udri, udri.. i tako po 5-6 sati bez vađenja..
prestanem brojat kad pređem brojku od 25 njenih orgazama i onda znam da sam kvotu ispunio, onda ustanem i odem po kantu vode s ledom (to ranije pripremim) pa je polijem nako iz zatrke da 'dođe sebi'.. pa onda druga tura, samo mećem..
- Dioda
#23 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
Cura ti ima tikove?mobsterc wrote:nije tajna, obim i duzina su otprilike 16 i 17 (vidis, nista posebno, problemi su mozda druge prirode)karanana wrote: vau, e pa tebi svaka cast stalione. nisam imao namjeru da prozivam nego sam mozda ljubomoran sto se tice ove teme a bogami i one druge. da ne tipkam na obje teme, i ako nije tajna, smijem li upitati za dimenzije koje ti zadaju probleme (obim i duzina), tek toliko da znam sta ja nemam a sta drugi imaju?
@dioda ja to nigdje nisam rekao i to sto je nekima lose u sexu, ne mora znaciti da je svima... ako ti volis glumiti i praviti svog partnera budalom - tvoj problem, neki se orgazmi ne mogu sakriti ni odglumiti a takodje postoje i 'tikovi' koji se desavaju kod odredjene osobe za vrijeme orgazma preko kojih se moze protumaciti
pored svih tikova, cesto me zna zamoliti za zastanem na trenutak - poslije svrsavanja, da 'dodje sebi' , pa ako je ona izmislila to sve i laze me, lazem i ja vas
to da neke zene uopste nisu ustanju dozivjeti orgazam je istina a ja poznam curu koja ne moze drugacije svrsiti nego samozadovoljavanjem
isto tako, postoje i zene koje vrlo lahko svrsavaju, a ja sam svojoj nasao g-tacku ako neko vjeruje u postojanje iste, tj jako osjetljivu zonu i nekoliko minuta obradjivanja te zone dovodi do orgazma
I mrtav umoran na pos'oEkspanzi wrote:uuu al se zakuhalo.. sto volim vako..![]()
![]()
- Ekspanzi
#24 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
oplakahDioda wrote:Cura ti ima tikove?
- mobsterc
#25 Re: Gianna: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!???
meni nije jasno zasto su ljudi toliko ograniceni i zasto sve sude prema sebi i sebe postavljaju za 'prosjek'
da ti kazem nesto o prosjeku
postoji kriva prosjeka koja izgleda kao val /''''''\ i 60% je prosjek, 20 ispod - 20 iznad, naravno u ovih 20% se nalazi oni malo ispod/iznad pa sve do extrema
hajmo reci 2 miliona zena u bosni (nek je 1.5mil prosjek) dakle 250 hiljada njih je iznad prosjeka u bilo cemu, zasto je nemoguce da od 250 hiljada koje 'lakse svrsavaju' mene zapadne jedna
ti tikovi se ogledaju u automatskom grcenju odredjenog dijela tijela pri svrsavanju, pa ako ih ti nemas - super za tebe, momak nikada nece znati kada svrsavas i moci ces manipulisati, glumiti i sta vec radis
da ti kazem nesto o prosjeku
postoji kriva prosjeka koja izgleda kao val /''''''\ i 60% je prosjek, 20 ispod - 20 iznad, naravno u ovih 20% se nalazi oni malo ispod/iznad pa sve do extrema
hajmo reci 2 miliona zena u bosni (nek je 1.5mil prosjek) dakle 250 hiljada njih je iznad prosjeka u bilo cemu, zasto je nemoguce da od 250 hiljada koje 'lakse svrsavaju' mene zapadne jedna
ti tikovi se ogledaju u automatskom grcenju odredjenog dijela tijela pri svrsavanju, pa ako ih ti nemas - super za tebe, momak nikada nece znati kada svrsavas i moci ces manipulisati, glumiti i sta vec radis