zanima me koje su vas geste oborile s nogu, da cujem...
sta pamtite?
bring it on
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jesi neki...ne zabehavaj raju...bosmen wrote:Dje neces pasti kad skoci na tebe :Djos ako je kakva masallahpeanuth wrote:sjedim ja sa djevojkom, tek se upoznali i supljiramo mi jedno drugo.iz nicega me zaskoci i poljubikad nisam pao sa stolice
![]()
ne manipuliraj mojim osjecanjimabosmen wrote:Da nisi pogrijesio navodnike ambasadore?_ambassador wrote:ja sam od jedne "jako dobre prijateljice" imao 77 propustenih poziva![]()
ton sam utisao kao i vibraciju, a ujutro nisam mogao vjerovati![]()
![]()
potpisujem sedanas wrote:svaki put kad pokaze da nije kukavica...
Neelix wrote:jedan pokloncic...napravila je kutijicu sa natpisom sama... "101 razlog zasto te volim"...i unutra isto toliko kartoncica, svaki sa drugim razlogom...
![]()
nakon raskida to je jedino njeno cega se ne mogu rijesiti...
ne bas tako direktno, al i dalje direktno pitanje koje me ostavilo bez texta sa osmjehom na licuseln wrote:"Hos ckepi namjesto lokuma?"Yamahalac wrote:jednom me oborilo sa nogu pitanje koje je bilo odgovor na pitanje "hocemo li na kafu"![]()
zavezanih očiju te vozio do Pariza?maccarona wrote:aaaaaaaaaa tu mi pada nesto lijepo na pamet:D
zavezanih ocijume vozio do pariza
![]()
![]()
al je bila sega![]()
![]()
![]()
u zivotu se nisam toliko ismijala
![]()
![]()
i to mi je bio najljepsi kratki odmor zivota moga![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. za upoznate sa mojim uzbudljivim zivotom:D nema veze sa zadnjim vikendom
:D
bilo prije 3 godine![]()
ajde riki ne budi zajedljivrikardoreis wrote:zavezanih očiju te vozio do Pariza?maccarona wrote:aaaaaaaaaa tu mi pada nesto lijepo na pamet:D
zavezanih ocijume vozio do pariza
![]()
![]()
al je bila sega![]()
![]()
![]()
u zivotu se nisam toliko ismijala
![]()
![]()
i to mi je bio najljepsi kratki odmor zivota moga![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. za upoznate sa mojim uzbudljivim zivotom:D nema veze sa zadnjim vikendom
:D
bilo prije 3 godine![]()
![]()
mora da je znao napamet cijeli put
...i ko zna koja si ti po redu koju je tako (iz)voz'o
![]()
jel bilo: voziii Miškooo...![]()
![]()

aaaaaaaaaaaaj reis sta je ovorikardoreis wrote: sutnja s moje strane...i zelja u ocima