Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zna li neko gdje se u Sarajevu mogu nabaviti držači za gepek na Astri karavan (1999. godina)? Kad se otvori gepek, ne mogu da stoje vrata, nego neko mora da ih drži.
Neko mi reče da je otišla hidraulika u tim držačima, al ja se u to ne razumijem previše...
seyo bosnia wrote:ako su oni kao mali amortizeri skini pa malo iskrivi,ali radi postepeno,malo iskrivi pa probaj,pa ako nije dovoljno ponovi....obicno pomaze
djes majstore ,nije to dvicina dizel da ih iskrivljujes,trebao si mu rec da drvenu letvu stavi.... ,ako je opao pritisak plina u njima ,potrebno ih je zamijeniti novima...
Skoro dijelovi - 538 333, A-Net - 713 490, Opel dijelovi kod "Dede" na Otoci prekoputa otvorene pijace i vjerovatno u vecini ostalih prodavnica autodijelova.
E MOZE MALA POMOC.TREBA MI ZA FORD FOKUSA 2001GOD. POKLOPAC(PLASTICNI) POLEN FILTERA KOJI JE UJEDNO I SLIVNIK ZA VODU,A NALAZI SE NA VANJSKOJ STRANI ISPOD SOFERSAJBE.
UNAPRIJED HVALA NA SVAKOJ INFORMACIJI