Georg w. Bush ubjedljivo novi predsjednik USA

BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Al-Qaida’s vote for Bush

http://english.aljazeera.net/NR/exeres/ ... B59D69.htm

Iran prefers Bush over Kerry
20/10/2004 12:16 - (SA)

http://www.news24.com/News24/World/US_E ... 09,00.html

Nisu dzabe Iran i El Kaida preporucili Busha :D
zoka

Post by zoka »

Vidim da je bilo zestokih reakcija na neke moje "analize". Ja nisam nikome dao prednost niti sam sam odobrio niti pozdravio stvari koje sam naveo. Samo sam iznio cinjenice onako kako ih ja vidim.

Ja bih volio da mi neko moze da opovrgne ono sto sam naveo i da se desi da izborom G.W. Busha ce biti bolje po nasu zemlju ali zato je ovo forum da diskutujemo.

Jednom je prilikom jedna osoba koju ja jako cijenim rekla "Citava planeta bira predsjednika amerike jer njegov utjecaj se odrazava na cio svijet, neko parama neko glasovima imigranata, pripadnika iste religije ili drugim oblicima povezivanja i organizovanja".

To sto sam naveo da srbi iz Ohaio ce da izaberu predsjednika USA je jedna od kapi u tom velikom balansu koja ce da prevagne na jednu ili drugu stranu. Globalno gledano vecini planete odgovara da G. W. Bush pobjedi a i vecini amerikanaca.
F for fatalna

Post by F for fatalna »

Sta nas zanima za kog ce srbi u Ohaju glasati?
To idi na serbian cafe ili neku drugu vasu stranicu pa se skupa veselite Bushovoj pobjedi.
Ima i muslimana u Ohaju koliko hoces koji ce glasati za Kerija pa to niko ne navodi.
Druga stvar je da ja zaista ne vidim da srbija nekako grabi ispred Bosne u bilo kojem pogledu...tu je to negdje i ekonomski i svakako.
Pogledaj koliko nezaposlenih u Beogradu, i koliko kukaju i malih placa znaci sve je to na istoj liniji.
Jedino sto Slovenija daleko grabi..ostalo jos zaostaje.

Isto tako nema veze nek ne ufate karadjica, milosevic, krajisnik i takvih jos veliki broj vec truli iza resetaka :)
Sta je jedan covjek? Ionako ce struhnuti u shumi :lol:

Evo ja sam u jednom prelijepom gradu u Americi, i glasali smo za Kerija ne zbog Bushovog napada na Irak, vec zbog toga sto je opala ekonomija i u vecim gradovima a da ne pricam o shumama i selima kao Ohio, Iowa, Wisconsin itd. Znaci poslova mnogo manje, sve skuplja a i plate mnogo slabije. Kuca na prodaju milion...narod bjezi.
Osim toga strahote na TV non-stop.
Osim toga 100.000 ubijenih ljudi u Iraku. Civila.
Amerikanci ce normalno glasati za B. jer oni vole da se pokazuju kako su sila, mocni, kao sto je to B. Pokazivao u Iraku nad civilima.
Amerikanci mrze Evropu, jer je Evropa izmislila svijet za njih.
Oni su ljubomorni na nasu kulturu, ljepotu, mozgove, normalnost, stil tako da oni odobravaju svaki napad na tudju zemlju kao i sto su odobravali cetnicki napad na Bosnu pune 4 godine i nakon 220.000 mrtvih odlucili nam pomoci.
Zivim ovdje i sve imam a akobogda se uskoro vracam u svoje Sarajevo jer mi se zivot gadi sa stokom.
mrak

Post by mrak »

"I think all the ones with the white headphones are voting for Kerry."
zoka

Post by zoka »

Eto gotovo je Keri je cestitao Bushu na pobjedi...

Vezano za post F for fatalna blago tebi kad imas mogucnost da biras gdje ces zivjeti u BiH ili USA... sta mislis kad bi se nama svima pruzila ta mogucnost gdje bi sve bili?
negativac

Post by negativac »

čestitke Bushu.....AAAARRRGHHHHHH!!!!!
negativac

Post by negativac »

čestitke Bushu.....AAAARRRGHHHHHH!!!!!
meldina

Post by meldina »

Evo sad sam cula da su svi glsaovi izbrojani i Kerry vodi.Bush se predao i cestitao Kerryu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :zzzz: :zzzz: :D
Engram::X

Post by Engram::X »

zoka wrote:Eto gotovo je Keri je cestitao Bushu na pobjedi...

Vezano za post F for fatalna blago tebi kad imas mogucnost da biras gdje ces zivjeti u BiH ili USA... sta mislis kad bi se nama svima pruzila ta mogucnost gdje bi sve bili?
In Raša?

Image
zoka

Post by zoka »

Zdravstvui moi horoshi Engry. Kak dela?

Kak tebe skazati, mne ne slojno jiti v rassiji no ja isho zdes ;)
sport billy

Post by sport billy »

politika je kurva :x
zoka

Post by zoka »

ne nada je kurva
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

F for fatalna wrote: Zivim ovdje i sve imam a akobogda se uskoro vracam u svoje Sarajevo jer mi se zivot gadi sa stokom.
:D Lijepo, .... lijepo. :D
ludacha

Post by ludacha »

a ja mislila..ljudi pametniji...
pitt

Post by pitt »

Sto kaze B. Filipovic:
"4 suze 4 tuge za mene....
4 duge godine kraj tebe......" :D:D:D

Nego ljudi, brinem se sta mi je sa onim Sehom :? Da ga nisu, gluho bilo, vec mobilisali? :D:D:D
winetou

Post by winetou »

A šta da je pobijedio Kerry? SAD bi se povukli iz Iraka, jel :lol: :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Šeha wrote: Da mi nije plata ovako opala ja bih ti donirao za kartu majke mi... :D :D :D
Svi bi se lafo negdje vracali... Koje li patetike...
:) Seha, ..... nema tu zrnca patetike. Ovo je klasicna ubleha. Nece ona nigdje maknuti. :D
stidljiv

Post by stidljiv »

zoka wrote:kad sve saberemo Klinton je ratovao na kosovu, Bush za svog mandata nije prstom mrdnuo odnosno samo je vojsku premjestio na islamski svijet.

Srbiji dale od prijetnji da ce biti kao neke sankcije nije se islo dalje.

Bosna i Hercegovina je dozivjela 4 godine stagnacije i degradacije dok Slovena, Hrvatska, Srbija i Crna gora i makedonija grabe koracima naprijed.

Kosovo nije dobilo samostalnost.

Nisu uhapseni osumnjiceni za ratne zlocine (niti ce jos 4 godine a i Hag ce da okaci katanac na vrata kako stvari stoje).

Vrlo je interesantno to sta nas ceka u naredne 4 godine gledajuci projekcije trendova u predhodne 4 i jos promjene u trendovima u odnosu na predhodnih 8.

Haj jos da vidimo kako ce Ohaio glasati.
Zasto Makedonija sa malim slovom a sve ostale drzave velikim ??? :D
cowboy

Post by cowboy »

Mala igrica, probajte ubaciti mozak u Bushketovu lubanju, pa ce on reci nesto pametno. :D

http://www.imgag.com/product/full/ap/30 ... aphic1.swf
pitt

Post by pitt »

Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

zoka wrote:izgleda da su srbi iz Ohaia izabrali predsjednika http://www.serbsforbush.com/
JOJ PROPAGANDE :lol:

ETO SRBI SAD ODLUCILI KO CE BITI PREDSJEDNIK. :lol:

Pa nije citav Ohio SRBI BA........... :lol:

- pa OTKUD toliko Srba US DRZAVLJANA da mi je znati :lol: Ima ih toliko da napune citav Ohio jelde? :D

Pish zivi............ sprska politika.....
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Srbi - Velicanstven Narod - CAK I U USA IMAJU MOC :lol:

a u realnosti - prelaze Mexico ilegalno, falsifikuju BH pasose, uzimaju Slovenske samo da kako ulete u USA - tu drzavu koja ih je bombardovala i koju tako puno vole.

AHA....... srpsko je sve.
Ma i ovaj SAJT je srpski ba.
Mi smo svi SRBI.
cITAVA usa JE srpska BA I OVA PLANETA je srpska. :lol:

Prozak je u KANADI dzaba.... bujrum i to Srbi kontrolisu. :lol: tamo ih ima najvise pa ko tamo pobjedjuje?????
Post Reply