Georg w. Bush ubjedljivo novi predsjednik USA

zoka

#1 Georg w. Bush ubjedljivo novi predsjednik USA

Post by zoka »

Evo ostalo je da se prebroji jos mali broj kutija i izbori za predsjednika USA su zavrseni. Prema svim projekcijama Georg w. Bush ce da pobjedi.

Moje srdacne cestitke Americkom narodu na uspjesno odrzanim demokratskim izborima.
zoka

Post by zoka »

izgleda da su srbi iz Ohaia izabrali predsjednika http://www.serbsforbush.com/
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Cestitam Georgeu :D :D
margareta

#4 Re: Georg w. Bush ubjedljivo novi predsjednik USA

Post by margareta »

zoka wrote:Evo ostalo je da se prebroji jos mali broj kutija i izbori za predsjednika USA su zavrseni. Prema svim projekcijama Georg w. Bush ce da pobjedi.

Moje srdacne cestitke Americkom narodu na uspjesno odrzanim demokratskim izborima.
Pridruzujem se tvojim cestitkama .......samo s' malom digresijom...ja sam im mogla cestitati josh 11.09.2001. Tad sam znala da ce Bush imati josh barem jedan mandat. Svi raniji Am. predsjednici 'prokockali' su izvjesne shanse, kao npr. Bush stariji.......e sad je sve OK i pod "kontrolom"..... :D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

249:242 za Busha, no Ohio poeni idu Bushu, 20 istih
zoka

Post by zoka »

kad sve saberemo Klinton je ratovao na kosovu, Bush za svog mandata nije prstom mrdnuo odnosno samo je vojsku premjestio na islamski svijet.

Srbiji dale od prijetnji da ce biti kao neke sankcije nije se islo dalje.

Bosna i Hercegovina je dozivjela 4 godine stagnacije i degradacije dok Slovena, Hrvatska, Srbija i Crna gora i makedonija grabe koracima naprijed.

Kosovo nije dobilo samostalnost.

Nisu uhapseni osumnjiceni za ratne zlocine (niti ce jos 4 godine a i Hag ce da okaci katanac na vrata kako stvari stoje).

Vrlo je interesantno to sta nas ceka u naredne 4 godine gledajuci projekcije trendova u predhodne 4 i jos promjene u trendovima u odnosu na predhodnih 8.

Haj jos da vidimo kako ce Ohaio glasati.
Altsa

Post by Altsa »

kako je trenutno stanje Bush je pobjednik.
Ohio nosi 20 elektorskih glasova.
preostale cetiri drzave (Nevada, New Mexico, Iowa i Wisconsin) gdje nije zavrseno prebrojavanje nose zajedno 27 glasova.

trenutno stanje Bush 249
Kerry 242

sve kad bi kerry i dobio ove 4 drzave bilo bi nerijeseno. bush sigurno dobija ohio,a vodi u tri od cetiri. :( :x

SENAT:
republikanci 52 mjesta
demokrate 44 mjesta

HOUSE:
republikanci 226
demokrate 197
margareta

Post by margareta »

Zoka

Niko nama osim nas SAMIH nije kriv sto se bavimo trivijalnim stvarima a ono sto covjeka cini covjekom nama nije niti u peti.
Ako se pametan covjek uci na tudjim greskama - ko smo onda mi koji se ni na vlastitim greskama nikad da naucimo ? Kolektivne budale.
Izvini jer tvoj post ne zavrjedjuje loshe termine.

vozdrica
Last edited by margareta on 03/11/2004 11:34, edited 1 time in total.
Engram::X

Post by Engram::X »

Cestitkeeeee

Image
Moby - Extreme Ways (3:57)
manijak1

Post by manijak1 »

Žao mi je što američki narod nije prepoznao grešku u izboru kandidata i što se oprijedijelio za dokazanog nacionalistu , ratnog huškača i time uskratio našu materijalno tehnološku podršku u budućem periodu , stoji u izjavi koju je jutros poslao Predsjedavajući :D Bosne i Herecegovine :D Marinko Bošnjak :D .
Sve vojne snage BiH stavljene u stanje pripravnosti na Aljasci koju su uspješno integrirali u sastav BiH 06.11 2981 .
Komandant Združenog korpusa PeaceForce za Sjevernu Ameriku koju sačinjavaju oružane snage Slovenije, Hrvatske , Srbije , Crne Gore , BiH , Bugarske , Mađarske , Češke ( Slovačka je odbila poslati svoje snage bojeći se terorističkih napada na tek otvorenu tvornicu Škoda rezervnih dijelova za raju i skajvo ) Hidajet Zametica :D tvrdi da su svi vojnici svjesni težine zadatka koji trebaju ispuniti.
Cijene nafte će ostati stabilne , rekao je predsjednik Vlade BiH Ratomir Mrzić :D .
Eto :D dobro smo prošli. :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Brazzo, ja mu od srca cestitam :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Brazzo, kćerka mu je cool :D :D :D :D dobra kao da je iz neke druge :D obitelji :D
seas of cheese

#13 Re: Georg w. Bush ubjedljivo novi predsjednik USA

Post by seas of cheese »

zoka wrote:Evo ostalo je da se prebroji jos mali broj kutija i izbori za predsjednika USA su zavrseni. Prema svim projekcijama Georg w. Bush ce da pobjedi.

meni je drago da je pobjedio sa tako znatnom razlikom. vazno je da amerikanci posalju jasnu poruku ostatku svijeta iza koga stoje. :D :D :D :) :) :) :) :-D :D :lol: 8) :razz: :razz: :P :P 8-) :D :D
violentjack

Post by violentjack »

zoka wrote:izgleda da su srbi iz Ohaia izabrali predsjednika http://www.serbsforbush.com/
Zalost i bijeda :(
Larci

Post by Larci »

Hajmo kanistere i burad u ruke...i na benzinske!! Sutra novi dan nove cijene nafte...astronomske cijene!! zato pozurite i natocite po starim cijenama ako ih jos nadjete!!!

Zalosno....zalosno....najveci svjetski diktator ce biti na vlasti jos 4 godine...jos malo pa ce se on pitati i sta ce moci na ovom forumu biti....

MA BIT CE JOS SVASTA U VEZI OVIH GLASOVA...MOORE JE POSTAVIO 1200 KAMERA NA BIRACKA MJESTA...PA TEK CEMO ONDA VIDJETI KO JE VARAO...MOGLO BI BITI KAO I NA PROSLIM IZBORIMA...GDJE SU TEK PRIJE MJESEC DANA NASLI 300.000 DUPLIH GLASACKIH LISTICA....KOJI SU VJEROVATNO PRESUDILI BUSHOWU POBJEDU PROSLI PUT...MA BIT CE TU SVASTA....MA NA KRAJU PUCA MI NEKA STVAR ZA NJIMA...ETO IH TAMO...!!!
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Nikad nije kasno za kajanje , još ako Naftagas pronađe koju bušotinu u matici , eto ti belaja :D .
JBg ga Jack za sve oni krivi :D :D :D :D :D :D .
horns&drums

Post by horns&drums »

manijak1 wrote:Brazzo, kćerka mu je cool :D :D :D :D dobra kao da je iz neke druge :D obitelji :D
Cuo sam da kcerka voli i maznuti koju pivu. Ma dobar je Bush :wink:
horns&drums

Post by horns&drums »

manijak1 wrote:Brazzo, kćerka mu je cool :D :D :D :D dobra kao da je iz neke druge :D obitelji :D
Cuo sam da kcerka voli i maznuti koju pivu. Ma dobar je Bush :wink:
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Cestitam Bushu na pobjedi, i nadam se da ce nastavit sa unistavanjem svoje zemlje :D
zoka

Post by zoka »

sad je Amerika u ekspanziji, prosirena je zona kontrole i naredne 4 godine ce se ici jos par koraka naprijed a onda ce se opet dati demokratama da konsolidiraju situaciju, smanje deficit, uhrane odgoje i naoruzaju jos jednu generaciju americkih vojnika i onda opet je red da jedan republikanac sa image idiota napravi novu ekspanziju SAD.
horns&drums

Post by horns&drums »

Ma ja mu od srca cestitam :)
Qwert

Post by Qwert »

zoka wrote:kad sve saberemo Klinton je ratovao na kosovu, Bush za svog mandata nije prstom mrdnuo odnosno samo je vojsku premjestio na islamski svijet.

Srbiji dale od prijetnji da ce biti kao neke sankcije nije se islo dalje.

Bosna i Hercegovina je dozivjela 4 godine stagnacije i degradacije dok Slovena, Hrvatska, Srbija i Crna gora i makedonija grabe koracima naprijed.

Srpska pobjeda :D srpskom logikom.

Nije Klinton sa MZ ratovao na Kosovu vec na vrijeme sprijecili drugu Bosnu kojoj je prijetio isti scenario.
Na koju stagnaciju mislis, ja koliko mogu vidjeti jedino je Bosna stagnirala, gledajuci okolnosti.

Kosovo nije dobilo samostalnost.

Nisu uhapseni osumnjiceni za ratne zlocine (niti ce jos 4 godine a i Hag ce da okaci katanac na vrata kako stvari stoje).

Vrlo je interesantno to sta nas ceka u naredne 4 godine gledajuci projekcije trendova u predhodne 4 i jos promjene u trendovima u odnosu na predhodnih 8.

Haj jos da vidimo kako ce Ohaio glasati
Nece vam Bush spasiti ratne zlocince niti ce zatvoriti Hag, vrlo ste smijesni da ne kazem bijedni sa ocekivanjima da ce vam Bush donijeti prosperitet i blagostanje. Trenutno drugi prioritet. ;)
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

zoka wrote: Kosovo nije dobilo samostalnost.
i sta je bilo kad si se probudio :D
horns&drums

Post by horns&drums »

"Kada je u Sjedinjenim Američkim Državama podne, ceo svet zna da u Francuskoj sunce zalazi. Bilo bi dovoljno preleteti za minut u Francusku da bismo prisustvovali sunčevom zalasku. Na žalost, Francuska je isuviše daleko. Ali na tvojoj maloj planeti bilo je dovoljno da svoju stolicu povučeš nekoliko koraka i da posmatraš suton kad god zaželi..."

Kontate li vi?

:D :D :D :D :D :D :D :D
margareta

Post by margareta »

AGA ne zachatavaj temu UVREDAMA . Zoka te nije prozvao NIKADA
Post Reply