Bosanske patriote ili Bošnjake-muslimane?pino silvestre wrote:Uostalom zasto se na ovu temu javljaju jugo-komunjare i srbofili. Ovo je tema za bosanske patriote
Geopolitika Neumskog zaledja
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#26 Re: Geopolitika Neumskog zaledja
- automatic
#27 Re: Geopolitika Neumskog zaledja
Ni na jednom od tih, KIP SLOBODE će da bude na repu Kleka, inače bi BIH vječno bila u trostrukoj klopci...CungaLunga wrote:A jel' ovaj kip na velikom ili malom Školju? Zaboravio samautomatic wrote:

-
pino silvestre
#28 Re: Geopolitika Neumskog zaledja
Ako Mujica ne zna postavit youtube video, onda ni mene nije stid sto ne znam citirat
pa cu ja to ovako uradit i replicirat Peljeski_Ne
Pa sta mislis da li ce se neki hrvat stidit izjasnit hrvatom, zato sto je ante pavelic bio hrvat i govorio sta je govorio, pa sta mislis da li ce se neki srbin iz "inata" prestat izjasnjavat srbinom zato sto su karadzic, mladic, milosevic govorili ono sto su govorili.
Jos jedna od idiotskih floskula koje se podmecu bosnjacima.No u Sarajevu i Tuzli su svi muslimani svakako Bosnjaci iako zbog Cericevih izjava nekih nekada iz inata kazu:"Ja sam Bosanac a ne Bosnjak"
Pa sta mislis da li ce se neki hrvat stidit izjasnit hrvatom, zato sto je ante pavelic bio hrvat i govorio sta je govorio, pa sta mislis da li ce se neki srbin iz "inata" prestat izjasnjavat srbinom zato sto su karadzic, mladic, milosevic govorili ono sto su govorili.
- automatic
#29 Re: Geopolitika Neumskog zaledja
još malo neopisive BH ljepote

- kiky
#30 Re: Geopolitika Neumskog zaledja
šta je ovo danas ...
vrcaju neke teme ko nikad dosad ...
ljudi ...
pa đe ste vi bili cijelo vrijeme ...
odavno se nisam ismijao ko danas ...

vrcaju neke teme ko nikad dosad ...
ljudi ...