Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
... sjećate li se takvih pitanja iz, teena, POP extra i sličnih novina?
Kojih se sjećate i koji su vam "omiljeni"?
Meni je omiljeno pitanje bilo:
"Sa momkom sam stupila u intimne odnose prije godinu dana i stalno koristim pilulu.
Prije mjesec dana, na fakultetu sam upoznala momka s kojim sam također stupila u intimne odnose.
Moje je pitanje da li moram uzimati još jednu pilulu, jednu za momka, a drugu za kolegu sa faksa?"
ne znam u kojim novinama, ali je pitanje bilo od neke cure iz banjaluke kojoj je momak reko da moze zatrudniti ako proguta spermu, i sad ona redovito poslije oralnog seksa ide da ispere usta..
momku se izgleda gadilo da je poljubi poslije pusinga, pa joj je prodo ovu tezu o oralnom zatrudnjivanju.. hehehehe
To je cini mi se u Startu bilo istrazivanje bosanske sexualne aktivnosti i kako mi to radimo. Ista cura je dala i genijalnu izjavu koju ja cesto citiram: "Ja vise vjerujem svom momku nego sebi"
FortunaBela wrote:... sjećate li se takvih pitanja iz, teena, POP extra i sličnih novina?
Kojih se sjećate i koji su vam "omiljeni"?
Meni je omiljeno pitanje bilo:
"Sa momkom sam stupila u intimne odnose prije godinu dana i stalno koristim pilulu.
Prije mjesec dana, na fakultetu sam upoznala momka s kojim sam također stupila u intimne odnose.
Moje je pitanje da li moram uzimati još jednu pilulu, jednu za momka, a drugu za kolegu sa faksa?"
Boze... ko je sve fakultet upisao!
Pa ja sam vise u kinu naucio nego neki na fakultetu
bio je jedan ovdje na forumu koji je tvrdio da treba mijenjati posteljinu odmah nakon seksa!..... jer ako se sperma nadje na carsavu, u naredna DVA dana moze oploditi onoga ko spava u tom krevetu....
bio je jedan ovdje na forumu koji je tvrdio da treba mijenjati posteljinu odmah nakon seksa!..... jer ako se sperma nadje na carsavu, u naredna DVA dana moze oploditi onoga ko spava u tom krevetu....
Johnny Knoxville wrote:Ej, FAN covjece!!! Skoro sam zaboravio na te novine, najbolje novine koje je ova drzava ikad imala.
Oni su stvarno imali genijalnih provala.
meni su do ruku dopala dva-tri broja nekog tako zajebantskog magazina "alteri"..
pa vi vidite....
Da, spermatozoidi su izuzetno inteligenta ziva bica, koja bi jaje nanjusilo i na 10km!
Ti si imala... Ja jos uvijek imam, slozene u ormaru Definitivno, kao sto neko rece, najbolji casopis koji je ova drzava imala... Nazalost, nisu htjeli da zive od reklama, tako da kad ih je Soros prestao gurati, tad su se i ugasili... Ko zna, mozda se nekad ponovo pokrene..
imao sam sve brojeve fana dok mi stara nije bacila u smece
Poslije sam redovno kupovao Alcak, medjutim i on se ubrzo ugasio
sad citam dnevni avaz, odozada, naravno