Prlić i ostala peterica optuženih izvršilaca zločina?bELMIN_666 wrote:HEROJI !![]()
Ima da bude novi Udruženi Zločinački Pothvat.
Prlić i ostala peterica optuženih izvršilaca zločina?bELMIN_666 wrote:HEROJI !![]()
Što je babi milo, to joj se i snilo.Veliko Stopalo wrote:mislim da che biti sveopchi dernek u sarajevu kad oslobode prlicha i drushtvo.
Laž?Rock Flock wrote: Prvio reci odakle je Hrvatska granatirana sa teritorija BiH ?
Iz sarajeva i bihaca sigurno nije . nije ni iz tuzle a ni zenice . A nije ni iz BL koliko jas znam . Laz dakle !
....
http://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDupanjaZa Županju se također vezuje najduži period trajanja uzbune opće opasnosti zabilježen u Hrvatskoj od 1261. dana (od 29. travnja 1992. - 12. listopada 1995. godine) za vrijeme kojeg je na Županju iz prekosavskih četničkih uporišta u BiH bačeno više desetaka tisuća različitih ubojitih projektila.
Drugo ako je istina sto to pises i Hrvatska i Bosna su na pocetku rata 1991 bile u sastavu Jugoslavije . JNA je bila legalna vojska do priznanja i suverenosti koja se desila tek 92 . Trece , da smjela je uci , recimo da je smjela uci ali da se obracuna sa JNa i cetnicima ali je ona je usla da sa njima suradjuje . HV suradjuje u Bosni sa cetnicima i radi na srpko hrvatskoj podjeli Bosne . HV i HVO ratuju protiv Armije a ne protiv onoga ko ih granatira kako ti kazes . Prvi ulazak HV u Posavinu , otjerali zajednicki HVO sastavljen od Hrvata i Bosnjaka preko Save na odmor , minirali mosthej minirali most koji spaja Hrvate iz posavine sa R Hrvatskom
i ostavljaju cetnicima posavinu sve do danas ....
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kr ... fault.aspx“Vukovi s Vučjaka” bili su paravojna postrojba sastavljena uglavnom od Srba dobrovoljaca s područja Prnjavora. Predvodio ih je Veljko Milanković koji je prošao obuku kod kapetana Dragana.
Vukovi su sudjelovali u borbama kod Okučana, Jasenovca te Novske. U prosincu 91. ponovno su uključeni u borbe kod Okučana. Početkom akcije Posavski koridor surađuju s Martićevim “Knindžama”, a 1993. godine dolaze na teritorij Maslenice. Milanković je tu ranjen te je 10 dana poslije i umro u Beogradu.
Mda...Hrvatsku su još '91 bombardirali avioni sa mostarskog i bihaćkog aerodroma, tijekom cijelog rata Abdićeve snage su upadale u Hrvatsku, Slavonski Brod je redovito granatiran s bosanske strane, napadi na Dubrovnik i okolicu kretali su uglavnom iz Trebinja...itd, itd....Rock Flock wrote:Prvio reci odakle je Hrvatska granatirana sa teritorija BiH ? Iz sarajeva i bihaca sigurno nije . nije ni iz tuzle a ni zenice . A nije ni iz BL koliko jas znam . Laz dakle ! Drugo ako je istina sto to pises i Hrvatska i Bosna su na pocetku rata 1991 bile u sastavu Jugoslavije . JNA je bila legalna vojska do priznanja i suverenosti koja se desila tek 92 . Trece , da smjela je uci , recimo da je smjela uci ali da se obracuna sa JNa i cetnicima ali je ona je usla da sa njima suradjuje . HV suradjuje u Bosni sa cetnicima i radi na srpko hrvatskoj podjeli Bosne . HV i HVO ratuju protiv Armije a ne protiv onoga ko ih granatira kako ti kazes . Prvi ulazak HV u Posavinu , otjerali zajednicki HVO sastavljen od Hrvata i Bosnjaka preko Save na odmor , minirali mostsredoje wrote:Ajmo ipak na kratko u OFF(vjerojatno cu zazaliti...
)
Pretpostavljam da znam stav vecine vas oko Praljka i uloge HV ali me zanima kratak odgovor na pitanje:
Da li je HV smio uci na teritorij BiH (ne govorim o G. Vakuf sad) ako je Hrvatska granatirana sa teritorija BiH, ako je teritorij BiH sluzio za transport MTS kojim je napadana HR i ako su se na teritoriju BiH regrutirali napadaci na HR teritorij?hej minirali most koji spaja Hrvate iz posavine sa R Hrvatskom
i ostavljaju cetnicima posavinu sve do danas ....
neche biti dernecka?ultima_palabra wrote:Što je babi milo, to joj se i snilo.Veliko Stopalo wrote:mislim da che biti sveopchi dernek u sarajevu kad oslobode prlicha i drushtvo.
Nije isključeno da ih sud oslobodi. Međutim, čak i da se to desi, niko ne može dovesti u pitanje to da se radilo o antidržavnom projektu. Ako ih puste, i dalje će biti pobunjenici koji su radili u korist Tuđmanove velikohrvatske vizije. Ako ih osude, biće pobunjenici koji su pribjegli sistematskom zločinu kao metodi realizacije Tuđmanove velikohrvatske vizije. Pozitivci neće postati bez obzira na presudu.ultima_palabra wrote:Što je babi milo, to joj se i snilo.Veliko Stopalo wrote:mislim da che biti sveopchi dernek u sarajevu kad oslobode prlicha i drushtvo.
Naravno da hoće, jer će isti biti osuđeni.Veliko Stopalo wrote:neche biti dernecka?ultima_palabra wrote:Što je babi milo, to joj se i snilo.Veliko Stopalo wrote:mislim da che biti sveopchi dernek u sarajevu kad oslobode prlicha i drushtvo.
ma jok.ultima_palabra wrote: Naravno da hoće, jer će isti biti osuđeni.
Veliko Stopalo wrote:ma jok.ultima_palabra wrote: Naravno da hoće, jer će isti biti osuđeni.
prednjim ili zadnjim?ZADAR wrote:General danas dolazi u svoj rodni kraj! Zadar je na nogama
ZADAR wrote:Evo jedna za ovu prigodu![]()
Opija me neka snaga, a lipota svog me smanta
Zadar je u srcu mome, Zadar je u mojoj duši,
progovori pismo moja kad se rič u grlu guši
Zadar je u srcu mome, Zadar je u mome tilu,
radost si mi grade dao a ja tebi mladost cilu
imali sporazu potpisan u splitu o vojnoj saradnji i djelovanju(armije bih i hvo) u odbrani teritorija i nesmatano kretanje vojske ,jednostavnoLajavikrelac wrote:Neka mi neko kratko odgovori bez preseravanja i filozofije: šta je regularna hrvatska vojska tražila na teritoriji BIH? Oslobađali HrvaCku "Olujom" (od vlastitog naroda druge vjere)ajde razumijem, ali koliko sam ja pismen Mrkonjić Grad nije u HR nego u BIH a opljačkali su ga i popalili.....
Znači ako si većina u nekom gradu, možeš dići pobunu protiv države, pobiti i protjerati sve druge i godinama terorizirati hrvatske i bh.gradove? Čudna neka logika...Lajavikrelac wrote:Srbi u Kninu žive od Kulina Bana i njegovih dana i bili su većina stanovništva, znači niti su okupatori niti agresori, a sad ih je šaka jada tamo. Iz BL je istina protjerano Muslimana i Hrvata i to je tačno, ali to je velika stramota i mrlja pojedinaca i gamadi koja je došla u toku rata sa pripizdina u kojima nisu imali lavora pa eto ukazala se prilika...ja sa sa svojim starim komšijama još čujem a neki su otišli 95 kad je rat stao, vidjeli ljudi da ovdje nema selameta...a moji dobri drugovi su Muslimani ja njima idem na Bajram, oni meni na slavu a to radi samo prava raja i pravi ljudi, kakvo je stanje u SA ne bih znao nadam se da ima još dobrih odnosa među ljudima...
I da Banjalučani su kao PDV ima ih 17%