Vidim da su ponovo od sinoc (ako sam dobro upratio) poceli reprizirati serijal "Generali"... Imali ko da je slucajno snimio ovu prvu epizodu da nam je postavi???
I jeli iko zainteresovan da skupimo serijal, da pocnemo snimati koliko vidim repriza je u ponedjeljak, ali sve pod uslovom da je ovo prva epizoda???
Generali FTV
Moderator: _BataZiv_0809
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#2 Re: Generali FTV
Ako se potrudite, ja cu skinuti takodje serijal.
Ne znam prije zaboravio sam kako sam i gledao. Meni se cini da je bio stream sa FTV-a, pa onda bi bandwidth bio prekucan za 1-2h, i morao bi cekati sutradan, a bilo je i na you tube.
Ne sjecam se da je bio taj serijal za skinuti. Ili je bio na torrentima. Ne znam.
U svakom slucaju i ja bih bio zainteresovan da skinem i sacuvam od zaborava.
Ne znam prije zaboravio sam kako sam i gledao. Meni se cini da je bio stream sa FTV-a, pa onda bi bandwidth bio prekucan za 1-2h, i morao bi cekati sutradan, a bilo je i na you tube.
Ne sjecam se da je bio taj serijal za skinuti. Ili je bio na torrentima. Ne znam.
-
amarpitar
#3 Re: Generali FTV
I ja sam zainteresovan. Kad bi se neko naso da nam to snimi i postavi bilo bi super. Evo sutra tj. u ponedjeljak 8.6.2009. god. ide repriza prve epizode o Seferu u 13.30h na FTV. 
-
avdo
#4 Re: Generali FTV
Serijal generali Sefer Halilović imaćeš na http://www.bps-seferhalilovic.baamarpitar wrote:I ja sam zainteresovan. Kad bi se neko naso da nam to snimi i postavi bilo bi super. Evo sutra tj. u ponedjeljak 8.6.2009. god. ide repriza prve epizode o Seferu u 13.30h na FTV.
- karanana
#5 Re: Generali FTV
kada ce se postaviti? koliko jos ima emisija sa seferom? jeli kad se sve emisije s njim zavrse, onda ce postaviti sve epizode?
-
kosmos
#6 Re: Generali FTV
Sigurno neces zaboravit. RS etnicki ociscena, spaljena, masovnih grobnica neotkrivenih do mile volje, mezarja sirom federacije, prijatelju dok si ziv gledat ces primjere generalisanja SeferaNosferatu wrote:Ako se potrudite, ja cu skinuti takodje serijal.
- karanana
#7 Re: Generali FTV
cita li iko ovdje sa federalne? sto ne napravite kolekciju od 2-3 dvd-a ovog serijala pa date u prodaju?
ako neko ima neke linkove za skidanje nek postavi, a ako neko ima sa ftv-a ko je voljan da mi presnimi ove epizode nek mi se javi. platio bih 15-20 maraka.
ako neko ima neke linkove za skidanje nek postavi, a ako neko ima sa ftv-a ko je voljan da mi presnimi ove epizode nek mi se javi. platio bih 15-20 maraka.
-
TZGazaaaa
#8 Re: Generali FTV
Dali ima emisija "Generali" na youtube-u, ili nekoj drugoj stranici ???
- karanana
#9 Re: Generali FTV
imas na bps-ovoj stranici dio serijala sa seferom, 6 emisija cini mi se, ali snimak nije nesto. volio bih imati digitalizirani snimak i cijeli komplet sa i seferom i siberom i divjakom.