violentjack wrote:

Glupane ako nisi znao iz mog kraja su ljd isli i spasavati Sarajevo..upitaj ljude na IGmanu ko ih je vadio iz govana 1993
Krajisnici dosli..malkice tada Srbi bjezase samo tako
Vidim da ti je i mozak zakrzljao..a ceto ti na licu pise..zna se gdje ti je odraz kulture..nestao na traktoru
Ja sam bio malo mladi tada za rata misu..ali da sam imao 20 ili 25 godina..ako neki koji su i mozda tada lezili vani ukljucio bih se davno
Ali stas..nadam se da ce i mene docekati tura da gonim cetnike..kao sto je i moga dida partizana koji se borio na Kozari..
Sad misasti govnasti zakrzljali imbecilu ne obracaj mi se vise.ne disi ni isti internet zrak..usuti kad spomenes mene
Cetnik si teske vrste..a ako si Bosnjo u sta sumnjam..ali svugdje ima izuzetaka..rado cu ti dokazati sta ce biti ako rat krene
Ja ga nesto sanjam od 1995

ti bi najvecu uslugu ucinio Bosni da se dobro napusis qurca i izvrsis harakiri
i nemoj ovdje halucinirati i pisati o necemu o cemu pojma nemas.ja iako sam cetnik ja nisam pobjegao iz Bosne,dok se ti vadis da si bio dijete,svi ste bili djeca kad je bilo najteze.nemoj koristiti te brigade kao paravan iza kojeg prosipas svoje nebuloze i pravis od diskusija cirkus.ti imas cetnika tu gdje zivis vise nego u Bosni,pokusaj kojeg ubiti
previse se duhovno napajas iz SDA crtanih i pisanih brosura,ja primjecujem da to na tebe pogubno djeluje.lazes ti nas sviju ovdje nikad ti Bosne vidjeti neces ni u mirnodopskom ni u ratnom stanju.
a ovo su rijeci jednog postenog prijedorcanina koji kaze;"da su moje prijedorcane 94 na silu potrpali u avione i pravac Bosna,oni bi provalili vrata na avionu i poiskakali u more,samo da ne idu u rat"
zato krmeljivko glavati smanji dozivljaje i licne frustracije sto si bio maloljetan,
1.vrabac je uvijek kakio sa Jablana
2.otrov je vazda u malim bocicama bio
3.zlato se mjeri na malim i preciznim vagama
4.volovi se na sajmu/pijaci vazu na velikoj vagi po veoma niskoj cijeni
da ti pomognem,ti si tu na cetvrtom mjestu