Generala HVO-a Vladu Šantica ubio Hamdija Abdic?!

BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

Padavicar jel ima epilepsiju..ili slab secer
Ništa od toga ,padavičar =propaličar u tom smislu .
On je imao zasluge u u ratu kao i većina koja je ostala ovdje samo što je on svoje zasluge dobro naplatio ,za razliku od drugih koji su još zaslužniji
pa žive normalnim životom.
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

violentjack wrote::shock: :shock: Zar tako ja sam nadasve postena i fer osoba

Eto vam Leposavic..Zubin Potok i Zvecan sta ces to je desetina povrsina Kosova i tu ste bili u vecini 1991

Kako ces Srebrenicu 80% Bosnjacku ubaciti u Srbiji..haj mi to reci..sf ili :roll:
ma kakvi bolan potoci... pa srbija je na kosovu dobila drzavnost
pa nece ga valjda sad dat albancima samo zbog toga sto su brojniji
violentjack

Post by violentjack »

:-? :-? Mjesto se zove Zubin Potok :D
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

violentjack wrote::-? :-? Mjesto se zove Zubin Potok :D
ma znam bolan... :lol: :lol:
violentjack

Post by violentjack »

:lol: :lol: Mora da je to neko bio Zubat koji je prelazio preko potoka :lol: :lol: :D
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

violentjack wrote::lol: :lol: Mora da je to neko bio Zubat koji je prelazio preko potoka :lol: :lol: :D
pa hocemo mi srbi pokazat "zube"... :lol: :lol:
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

violentjack wrote::lol: :lol: Mora da je to neko bio Zubat koji je prelazio preko potoka :lol: :lol: :D
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

violentjack

Post by violentjack »

:lol: :lol: A neko ponavlja puno

Nego kad ce rostilj sa puzevima.. :lol:
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

violentjack wrote::lol: :lol: A neko ponavlja puno

Nego kad ce rostilj sa puzevima.. :lol:
pa prvo da vidim jel mi zemlja odgovara za uzgoj
puzeva pa onda kredit...

u medjuvremenu da mi je makar dva mjeseca da radim ovdje u ch na crnjaka, al posla nema na zalost...
violentjack

Post by violentjack »

Kod nas je zemlje bila sjajna..najbolja za uzgoj sljiva

Kozaracke sljive eh a fine zemlja..ravno onako a Sana blizo..Una dalje ali ona jos ljepsa :)
margareta

Post by margareta »

violentjack wrote:
margareta wrote:Image
MrAcNi ViLaJeT - ViLaJeT MrAcNoGa DuHa i UmA
Oh..trk u apoteku Margi :oops:
Razumijem bolesnu potrebu ispiranja mozga drugome ali samome sebi nemam drugoga objasnjenja nego da je prezivar jedne te iste teme papkar, kopitar i sl.
violentjack

Post by violentjack »

:P Vala apoteka ti pred nosom..a ti jos ne ides :roll: :roll: :roll:
margareta

Post by margareta »

violentjack wrote::P Vala apoteka ti pred nosom..a ti jos ne ides :roll: :roll: :roll:
ja to ne radim kurativno nego preventivno.
Liska

Post by Liska »

Napokon nesto konkretno. Kazete odavao informacije i kriv za pad linije. Pa kad bi se zapovjednici kaznjavali za pad linije na taj nacin, nijedan ne bi docekao kraj rata. U Mostaru na jesen 1992, imali smo jednu postrojbu Armije BiH koja je cuvala kotu 690. Na prvi ozbiljniji napad su zbrisali. Jesmo li trebali tom logikom pozvati Pasalica ili Hujku na veceru pa ga onda koknuti. I opet se pitam ako je Santic bio izdajica, kako to da se jos nitko nije oglasio s dokazima. Ovako ga je progutao mrak i sve opcije ostaju otvorene. A cim se nesto krije, biti ce prije da savjest ubojica i nije bas tako cista u smislu da su uklonili nekog izdajicu. Jer da jesu, dosada bi se vec pohvalili a i nadlezna komanda bi valjda za takav junacki cin nekoga i nagradila.
botulin

Post by botulin »

zlata wrote:
HRVojeVukcicHRVATinic wrote:
Cazinjanin wrote:Cazin nekad jeste bio dio neke kninske drzave, al nije Hrvatske. Hrvatska je umjetna tvorevina Dalmacije, uze hrvatske, slavonije, Dubrovnika i sta ja znam...

i, kad tad ce ako bog da Dalmacija, Istra i Dubrovnik zatraziti autonomiju od Hrvatske i onda bi se Hrvatska trebala raspasti a Bosna ce to iskoristiti i vratiti svoj teritorij koji nam historijski pripada tj. vratiti Bosni granice koje je utemeljio bosanski kralj Tvrtko I!

Neka nam zivi i napreduje nasa jedina Bosna i Hercegovina!
Dobro da si priznao da je Cazin bio nekada dio tzv "kninske države", samo to ti nije bila krajina....upiši na http://www.google knin vladari ili knin kraljevi, pa vidi šta će google dati. A isto tako priznao si da sve do početka 17 st. nikad nije Cazin bio ni dio Bosne. Turci su naselili pravoslavne Vlase na podrucje krajine, te vas ( cazinjane, biščane) teritorijalno odvojili od matice. Na kraju su vas odvojili i kulturno, vjerski a što je najpogubnije i ETNIČKI.
Violentjack...i ti si mi neki historicar. Kad govoris o Hrvatskoj...onda ti je to nekakva "Kninska drzava", "umjetna tvorevina", kao da Hrvatska nikad nije postojala.
ma ko diro hrvatsku nasoj zlati :oops: :lol: :D
BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

Pad linija nema veze sa njegovom smrću ,hvo jeste gubio linije ali liniie su gubili i pripadnici armije bih ,curenje informacija prema autonomašima
glavni uzrok ,od pripadnika hvo sam čuo neku verziju a je ubistvo naručeno iz hercegovine u što sumnjam .
Cijelo vrijeme bila je dobra saradnja izmedju santica i dudaka ,tako da je samo neka krupna stvar mogla da dovede do smrti .
Odmah poslije likvidacije čuo sam da je bio glavna krtica autonomašima .
livadic

Post by livadic »

multikultura u praxi ... :roll:

:D

;)
verbal

Post by verbal »

Hamdija Abdic je kompletan zlocinac.

Ubica, siledzija, lopov, ...

I pored svega toga je bio visoki oficir Armije BIH, a i danas se krece u "visokim" krugovima...
zlata

Post by zlata »

botulin wrote:
zlata wrote:
HRVojeVukcicHRVATinic wrote: Dobro da si priznao da je Cazin bio nekada dio tzv "kninske države", samo to ti nije bila krajina....upiši na http://www.google knin vladari ili knin kraljevi, pa vidi šta će google dati. A isto tako priznao si da sve do početka 17 st. nikad nije Cazin bio ni dio Bosne. Turci su naselili pravoslavne Vlase na podrucje krajine, te vas ( cazinjane, biščane) teritorijalno odvojili od matice. Na kraju su vas odvojili i kulturno, vjerski a što je najpogubnije i ETNIČKI.
Violentjack...i ti si mi neki historicar. Kad govoris o Hrvatskoj...onda ti je to nekakva "Kninska drzava", "umjetna tvorevina", kao da Hrvatska nikad nije postojala.
ma ko diro hrvatsku nasoj zlati :oops: :lol: :D
Mashallah...

Jopet nam se Jekan preporodio.
spiel4

Post by spiel4 »

Toozla wrote:@jack
prestani valjat' gluposti i pricati oko stvari o kojima pojma nemas...
mozda vrijedjas nekoga ko je u to doba na toj planini izgubio brata ili najboljeg druga :x
pubertet+ dozivljaji macka Tose i eto ti jurisnika
spiel4

Post by spiel4 »

verbal wrote:Hamdija Abdic je kompletan zlocinac.

I pored svega toga je bio visoki oficir Armije BIH, a i danas se krece u "visokim" krugovima...
u ovom slucaju ide teza;kakav si u takvom se i drustvu kreces
elviss83

Post by elviss83 »

auuu onda su i visoki klubovi sve to auuuuu :-)
spiel4

Post by spiel4 »

violentjack wrote::lol: :lol: Glupane ako nisi znao iz mog kraja su ljd isli i spasavati Sarajevo..upitaj ljude na IGmanu ko ih je vadio iz govana 1993 :oops:

Krajisnici dosli..malkice tada Srbi bjezase samo tako

:oops: :oops: :oops:

Vidim da ti je i mozak zakrzljao..a ceto ti na licu pise..zna se gdje ti je odraz kulture..nestao na traktoru

Ja sam bio malo mladi tada za rata misu..ali da sam imao 20 ili 25 godina..ako neki koji su i mozda tada lezili vani ukljucio bih se davno

Ali stas..nadam se da ce i mene docekati tura da gonim cetnike..kao sto je i moga dida partizana koji se borio na Kozari..
:oops:

Sad misasti govnasti zakrzljali imbecilu ne obracaj mi se vise.ne disi ni isti internet zrak..usuti kad spomenes mene

Cetnik si teske vrste..a ako si Bosnjo u sta sumnjam..ali svugdje ima izuzetaka..rado cu ti dokazati sta ce biti ako rat krene

Ja ga nesto sanjam od 1995 :oops:
ti bi najvecu uslugu ucinio Bosni da se dobro napusis qurca i izvrsis harakiri

i nemoj ovdje halucinirati i pisati o necemu o cemu pojma nemas.ja iako sam cetnik ja nisam pobjegao iz Bosne,dok se ti vadis da si bio dijete,svi ste bili djeca kad je bilo najteze.nemoj koristiti te brigade kao paravan iza kojeg prosipas svoje nebuloze i pravis od diskusija cirkus.ti imas cetnika tu gdje zivis vise nego u Bosni,pokusaj kojeg ubiti

previse se duhovno napajas iz SDA crtanih i pisanih brosura,ja primjecujem da to na tebe pogubno djeluje.lazes ti nas sviju ovdje nikad ti Bosne vidjeti neces ni u mirnodopskom ni u ratnom stanju.

a ovo su rijeci jednog postenog prijedorcanina koji kaze;"da su moje prijedorcane 94 na silu potrpali u avione i pravac Bosna,oni bi provalili vrata na avionu i poiskakali u more,samo da ne idu u rat"

zato krmeljivko glavati smanji dozivljaje i licne frustracije sto si bio maloljetan,

1.vrabac je uvijek kakio sa Jablana

2.otrov je vazda u malim bocicama bio

3.zlato se mjeri na malim i preciznim vagama

4.volovi se na sajmu/pijaci vazu na velikoj vagi po veoma niskoj cijeni

da ti pomognem,ti si tu na cetvrtom mjestu
Fair Life

Post by Fair Life »

spiel4 wrote:
verbal wrote:Hamdija Abdic je kompletan zlocinac.
u ovom slucaju ide teza;kakav si u takvom se i drustvu kreces
Upravo zbog toga sto je ubica, siledzija, lopov... je i prihvacen u "visokom drustvu".

Posteni nisu nikome potrebni.

A da Santic nije mozda bio na tragu kakvog ratnog lopovluka "ubici, siledziji, lopovu...", pa je zbog toga izbacen iz cipela uz aferim "visokog drustva" koje mu do danas pruza zastitu ?

Sjetite se ubistva Joze Leutara ? Jozo Leutar likvidiran je zbog istrage o sumnjivim ratnim transakcijama "visokog drustva".

Sjetite se pokusaja atentata na Cuperka ? Da li je i Mirsad Catic napustao linije odbrane, da li je Cuperak saradjivao sa neprijateljem... ? Nije, ali ipak su pokusali i njega da izbace iz cipela !!

Zatim, pokusaj atentata na Sefera Halilovica...? Umjesto njega ubijena mu je zena i zenin brat.
Da li su i njega optuzili za saradnju za neprijateljem ?

Misteriozna smrt Mustafe Hajrulahovica - Talijana ?

Previse generala na udaru da bi bilo slucajno !

Malo se previse konstruise u stvaranju opravdanja za izvrsena politicka ubistva.
Post Reply