geliranje, akril umjetni nokti
Moderator: anex
-
lili mili
#1 geliranje, akril umjetni nokti
evo ovako...ja znam da ima vec rasprava o nadogradnji noktiju ali ja hocu da otvorim temu za osobe koje se bave ovim poslom i zene koje zele nadogradjivati nokte...zelim da si pisemo koje gelove i materijale koristimo...koliko nam je trebalo da naucimo....koje su ceste greske teta koje nadogradjuju nokte i sve uglavnom o tome...slike nasih radova i sl...evo ja radim cirka mjesec dana i tek se ucim ali cu ipak postaviti slike nekih noktiju koje sam uradila...nadam se da ce biti forumašica
-
lili mili
#2 Re: geliranje, akril umjetni nokti

e ovo su neki od noktiju koje sam ja radila
-
lili mili
#4 Re: geliranje, akril umjetni nokti
ne ja sam rekla da postavljamo slike svojih radova radi savjeta...a da se reklamiram ne bi postavljala svoje početničke slike i neznam sto to nekom smeta slika*mima* wrote:to ti sebe reklamiras?
- Ma.Le.Na
#5 Re: geliranje, akril umjetni nokti
evo da ja iznesem svoje misljenje..sta mi smeta kada idem na manikir
prvo ..prica..
ako ne mahalas - nisi u raji i sfuseri ti nokte..
ako kazem kratke nokte - to znaci kratke nokte...do jagodica..
u redu je sto ti volis 5cm duge...ja ne volim i postuj ono sto kazem da zelim..
kupite vise od jednog aparata za susenje..kada se dobro ne osusi gel brze puca..
znam da je vama u interesu da dolazimo svako 7 dana ako ikako moze...al jbg ako nastavite tako mozete samo izgubiti musteriju
ako vam se negdje zuri...radije mi odgodite termin nego da mi zbog zurbe i fuseraja gel poslije jedne sedmice pocne pucati..
ponudite mi uraditi neki ukras..a ne da ja moram svaki put napomenuti..
ako mi zakazete termin u 3...to ne znaci 3 i 5..
bolje se organizujte jer moje vrijeme je meni draocjeno i ne da mi se hodat okolo ili listat glupi casopis jer ste se vi zajebale u procjeni..
et ako se jos cega sjetim - napisem
btw. nisam ters
prvo ..prica..
ako ne mahalas - nisi u raji i sfuseri ti nokte..
ako kazem kratke nokte - to znaci kratke nokte...do jagodica..
u redu je sto ti volis 5cm duge...ja ne volim i postuj ono sto kazem da zelim..
kupite vise od jednog aparata za susenje..kada se dobro ne osusi gel brze puca..
znam da je vama u interesu da dolazimo svako 7 dana ako ikako moze...al jbg ako nastavite tako mozete samo izgubiti musteriju
ako vam se negdje zuri...radije mi odgodite termin nego da mi zbog zurbe i fuseraja gel poslije jedne sedmice pocne pucati..
ponudite mi uraditi neki ukras..a ne da ja moram svaki put napomenuti..
ako mi zakazete termin u 3...to ne znaci 3 i 5..
bolje se organizujte jer moje vrijeme je meni draocjeno i ne da mi se hodat okolo ili listat glupi casopis jer ste se vi zajebale u procjeni..
et ako se jos cega sjetim - napisem
btw. nisam ters
-
lili mili
#6 Re: geliranje, akril umjetni nokti
heh svako ima svoje misljenje...i svoja iskustva...zato i jesam otvorila temu...necu braniti nikoga jer ne znam gdje si radila nokte...mislim da je fer da za svoje pare dobijes sto zelis...krenuvsi od duzine pa svega ostalog...
-
*mima*
#7 Re: geliranje, akril umjetni nokti
lili mili wrote:ne ja sam rekla da postavljamo slike svojih radova radi savjeta...a da se reklamiram ne bi postavljala svoje početničke slike i neznam sto to nekom smeta slika*mima* wrote:to ti sebe reklamiras?
Vidi se da si pocetnik.........nokti prvo treba da se srede.....znaci da se uradi klasicni manikir pa tek onda krenuti sa lakiranjem ili geliranjem.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#8 Re: geliranje, akril umjetni nokti
Tema o ovome vec postoji i ti ako znas da postoji otvaras novu?
A drugo, ova tema je reklama i nece ici.
A drugo, ova tema je reklama i nece ici.