geler
-
štzngrm
#1 geler
u ratu sam skupljao gelere, imao sam najveći geler u društvu i svi su mi zavidjeli, jedan klipan mi je nudio deset manjih gelera i dva metka za nj
nisam ga dao. poslije ga je neko od familije bacio u smeće i bio sam tužan danima... uvijek me je zanimalo nakon eksplozije kakvi će se oblici stvoriti od metala,
bio sam fasciniran gelerima, vi?
nisam ga dao. poslije ga je neko od familije bacio u smeće i bio sam tužan danima... uvijek me je zanimalo nakon eksplozije kakvi će se oblici stvoriti od metala,
bio sam fasciniran gelerima, vi?
-
EI Presidente
Nikad ih nisam posebno analizirao, posebno nakon sto me jedan nas'o, nepozvan, izazvan nicim, a covjeka kraj mene ostatak granate bukvalno prepolovio.
Proklinjao sam i onog sto je granatu ispalio, i onog sto mu je naredio, i onog sto je granatu proizveo, i sefa mu smjene, i metal, i TNT, i barut, i citav ljudski rod, a najvise sam proklinjao sebe sto se nisam bolje pazio.
Proklinjao sam i onog sto je granatu ispalio, i onog sto mu je naredio, i onog sto je granatu proizveo, i sefa mu smjene, i metal, i TNT, i barut, i citav ljudski rod, a najvise sam proklinjao sebe sto se nisam bolje pazio.
-
debela
jesu, govna su. evo ti covjek napisa i zasto.
EI Presidente wrote:Nikad ih nisam posebno analizirao, posebno nakon sto me jedan nas'o, nepozvan, izazvan nicim, a covjeka kraj mene ostatak granate bukvalno prepolovio.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
imam 2 repa
1 iz naselja a 1 sa stupa
oba pronađena 1996.
ofarbana u bijelo jer su počeli hrđati
donedavno mi bili u sobi pa prebačeni na vikendicu
kofa radijacija
vala 10 godina u sobi ima da sam ozračen
a imao sam grpu gelera i metaka... to ne znam gdje mi je
ofarbana u bijelo jer su počeli hrđati
donedavno mi bili u sobi pa prebačeni na vikendicu
kofa radijacija
a imao sam grpu gelera i metaka... to ne znam gdje mi je
-
Teufik iz Los Angelesa
eh a tek padobrani od svjetlecih.....to je bila premija 
-
branimir_s
meni je jedan ostao u nozi za vjecnu uspomenu na vojsku koju smo pedeset godina hranili i koja je nakon toga okrenula svoje cijevi na nas.
- River_isle
Brali gelere ko cvijece; dobivala chauhure na poklon... sve nestalo poslije rata. Dugo sam chuvala jedan velicine 4x2,5 cm koji je pogodio iznad moga kreveta samo sekundu nakon sto sam ustala (zapravo skocila kad je pocelo granatiranje) - al se ne sjecam gdje sam ga izgubila; valjda kad se glava spasavala niko nije nosio ni zlato kamoli neoplemenjene metale.
-
PITARKA_SA
i ja sam skupljala gelere i cahure od metaka.cim padne granata negdje ,blizu kod nas u mahali,odma bi trcali
i vruce gelere uzimali u ruke,i svi sretni pokazivali ljudima okolo
skupljala sam i cahure,imala sam od PAM-a,PAT-a,raznih kalibara..cak se i sjecam da sam tatu,kada bi dosao sa linije,tjerala da probusi metak da ga nosim na spagi oko vrata
ajj kako smo bili ludddddi,majko mila 
skupljala sam i cahure,imala sam od PAM-a,PAT-a,raznih kalibara..cak se i sjecam da sam tatu,kada bi dosao sa linije,tjerala da probusi metak da ga nosim na spagi oko vrata
-
PITARKA_SA
nije to nista,mi smo isli do pionirske doline,ne znam kako smo zivi dosli,da kao bacimo bombu na cetnikeštzngrm wrote:sa ekipom sam jednom postavio nekakvu cijev prema četničkim linijama i stavio unutra metak od pama, ispod cijevi smo ložili vatru i čekali da eksplodira, sva sreća pa nije
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Ja sam skupljao čahure Made-in-USA po Hadžićima
nakon reintegracije. Napravio sebi đerdan i onaj "patent" da svijeće duže gore... 
-
BISCANIN2
HE HE djeco moja znaci nista konkretno , ja sam pasionirani skupljac ali ne gelera ,cijevi onih pravi ,a fala bogu imao sam srecu da predjem sve linije u zoni 5tog korpa ,mozete misliti da imas cast da uletis u polusruseno skladiste vrs ,ma nema cega nema ,od zolja u sanducima do topova , mitrljeza sto ti srce zeli 
- Ahmmed
A niste išli da hranite lavove?Decom?PITARKA_SA wrote:nije to nista,mi smo isli do pionirske doline,ne znam kako smo zivi dosli,da kao bacimo bombu na cetnikeštzngrm wrote:sa ekipom sam jednom postavio nekakvu cijev prema četničkim linijama i stavio unutra metak od pama, ispod cijevi smo ložili vatru i čekali da eksplodira, sva sreća pa nijedok nas nije neki covjek iz nase armije zaustavio i rekao:"Djeco draga jeste vi poludili?dje'cete to?"
![]()
i naravno,oduzeo nam bombu
- rajvosa^
Ja teme...svasta.
Ja sam uspio skupit 3. Jedan iznad koljena, jedan u kuku i jedan u guzici. Ako budem kad izvadio ovaj iz zicagu...javi pa cu ti poslati. Kazu kad je geler duze vremena u ljudskom tijelu ucahuri se i dobiva gladak oblik. Zamisli koja bi ti to premija bila. 
-
PITARKA_SA
Ahmmed wrote:A niste išli da hranite lavove?Decom?PITARKA_SA wrote:nije to nista,mi smo isli do pionirske doline,ne znam kako smo zivi dosli,da kao bacimo bombu na cetnikeštzngrm wrote:sa ekipom sam jednom postavio nekakvu cijev prema četničkim linijama i stavio unutra metak od pama, ispod cijevi smo ložili vatru i čekali da eksplodira, sva sreća pa nijedok nas nije neki covjek iz nase armije zaustavio i rekao:"Djeco draga jeste vi poludili?dje'cete to?"
![]()
ziva istina,svega mi!!
- Ahmmed
PITARKA_SA wrote:Ahmmed wrote:A niste išli da hranite lavove?Decom?PITARKA_SA wrote: nije to nista,mi smo isli do pionirske doline,ne znam kako smo zivi dosli,da kao bacimo bombu na cetnikedok nas nije neki covjek iz nase armije zaustavio i rekao:"Djeco draga jeste vi poludili?dje'cete to?"
![]()
dobro si me napomenuo,pocetkom rata pustili sve zivotinje po mahali i trci komsinica dere se:"Bjezi Jusufe(muzu svom
)eto paunova i zebri" eheheheheh
![]()
![]()
ziva istina,svega mi!!![]()
- River_isle
fakat, sta je bilo s tim zivotinjama? da se jos nisu negdje nakotili