GEL JE CUDO
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karanana
#52 Re: GEL JE CUDO
sa takvim nickom, mora da znas sta i kako je najbolje.Deriguz wrote:WD 40
- chuchumbamayumbe
#53 Re: GEL JE CUDO
Pa nesh baglamu guzit, jebote...?!Deriguz wrote:WD 40
-
DZONPI
#55 Re: GEL JE CUDO
Uf izvinjavam se nisam objasnio upotrebu.Dakle mazete sto tanji sloj gela i to od jaja prema glavicu,dok osobi zenskog pola moze nesto i deblji sloj i mazite od guza pa navise jer suprotno gel bi se rasirio i po guzovima sto bi moglo dovest do nezeljenih poslijedica.
- The Nightwatchman
#56 Re: GEL JE CUDO
stignes li ti sta guzit u toj cijeloj proceduri?DZONPI wrote:Uf izvinjavam se nisam objasnio upotrebu.Dakle mazete sto tanji sloj gela i to od jaja prema glavicu,dok osobi zenskog pola moze nesto i deblji sloj i mazite od guza pa navise jer suprotno gel bi se rasirio i po guzovima sto bi moglo dovest do nezeljenih poslijedica.
-
zelenashica
#57 Re: GEL JE CUDO
Ček malo....ličimo li ti mi forumaši na neke kojima trebaju časovi iz sexualnog odgojaDZONPI wrote:Uf izvinjavam se nisam objasnio upotrebu.Dakle mazete sto tanji sloj gela i to od jaja prema glavicu,dok osobi zenskog pola moze nesto i deblji sloj i mazite od guza pa navise jer suprotno gel bi se rasirio i po guzovima sto bi moglo dovest do nezeljenih poslijedica.
-
Tirkiz
#58 Re: GEL JE CUDO
DZONPI wrote:Uf izvinjavam se nisam objasnio upotrebu.Dakle mazete sto tanji sloj gela i to od jaja prema glavicu,dok osobi zenskog pola moze nesto i deblji sloj i mazite od guza pa navise jer suprotno gel bi se rasirio i po guzovima sto bi moglo dovest do nezeljenih poslijedica.
a koje su nezeljene posljedice
-
zelenashica
#59 Re: GEL JE CUDO
Meni ko laiku vala jedina neželjena posljedica bi bila da na kraju taj koji se maže sam sebi metneTirkiz wrote:DZONPI wrote:Uf izvinjavam se nisam objasnio upotrebu.Dakle mazete sto tanji sloj gela i to od jaja prema glavicu,dok osobi zenskog pola moze nesto i deblji sloj i mazite od guza pa navise jer suprotno gel bi se rasirio i po guzovima sto bi moglo dovest do nezeljenih poslijedica.
a koje su nezeljene posljedice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Tirkiz
#60 Re: GEL JE CUDO
vala zelenasice izgleda da se i tebi svasta desavalo
a jeli bilo sa ili bez gela

a jeli bilo sa ili bez gela
-
zelenashica
#61 Re: GEL JE CUDO
....vala i ti pitaš svašta...kakav gel kraj đuvegije koji zna koristiti prirodne resurseTirkiz wrote:vala zelenasice izgleda da se i tebi svasta desavalo![]()
![]()
![]()
a jeli bilo sa ili bez gela![]()
![]()
-
Tirkiz
#62 Re: GEL JE CUDO
sto to ti imas prirodne resurse...ima li nafte tamozelenashica wrote:....vala i ti pitaš svašta...kakav gel kraj đuvegije koji zna koristiti prirodne resurseTirkiz wrote:vala zelenasice izgleda da se i tebi svasta desavalo![]()
![]()
![]()
![]()
-
zelenashica
#63 Re: GEL JE CUDO
ccccccccccTirkiz wrote:sto to ti imas prirodne resurse...ima li nafte tamozelenashica wrote:....vala i ti pitaš svašta...kakav gel kraj đuvegije koji zna koristiti prirodne resurseTirkiz wrote:vala zelenasice izgleda da se i tebi svasta desavalo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kockica_kockica
#64 Re: GEL JE CUDO
Obliše me suze od komentara ...

-
zelenashica
#65 Re: GEL JE CUDO
vidiš kako se njih nisam sjetilakockica_kockica wrote:Obliše me suze od komentara ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Tirkiz
#66 Re: GEL JE CUDO
a sta ti imas od tih prirodnih resursa...ja sam dosad nailazio na katran, kojekakve plinove, sluzi, dlake i bilo je nesto osuseno smeđe

-
zelenashica
#67 Re: GEL JE CUDO
pogrešna ti mapa bilaTirkiz wrote:a sta ti imas od tih prirodnih resursa...ja sam dosad nailazio na katran, kojekakve plinove, sluzi, dlake i bilo je nesto osuseno smeđe![]()
![]()
![]()
![]()
- arzuhal
#68 Re: GEL JE CUDO
Zbog tih resursa će te Obama napast, k'o da gledam...Tirkiz wrote:a sta ti imas od tih prirodnih resursa...ja sam dosad nailazio na katran, kojekakve plinove, sluzi, dlake i bilo je nesto osuseno smeđe![]()
![]()
![]()
![]()
- bez_ideje
#70 Re: GEL JE CUDO
A erotsko sibanje grancicama mente
Jel ekoloski.......jel 100% natural

Jel ekoloski.......jel 100% natural
-
Tirkiz
#71 Re: GEL JE CUDO
bez_ideje wrote:A erotsko sibanje grancicama mente![]()
![]()
![]()
Jel ekoloski.......jel 100% natural![]()
![]()
e ni to ti nije lose...samo gledaj da na vrhu ostane jedan list.... valjda znas zasto
-
skojotovski
#72 Re: GEL JE CUDO
nek si im vala rekla!mima wrote:Oooooooooooo............pa dje ste jebači?
nego mima, ima l' kod tebe dima?
-
skojotovski
#73 Re: GEL JE CUDO
kako ne kosta - 14 kermasa???DZONPI wrote:Imam smisla za humor prijatelju izvino sam ti se mojne se ljutit.Ljudi moji sta je ovo.Ja samo iznesem nesto sto mi se svidilo a vjerujte i mojoj partnerici i odma neke provale tipa erekcija,polizi joj,eto ja neznam sta je liz.Jednostavno sam znatizeljan i hocu da probam,nista nekosta.Recimo onaj stenapr je za muskarca truba a za zenu valja u zavisnosti koja je poza.Moja je parola ako te nesto zanima probaj neces imat za cim zalit.
-
skojotovski
#74 Re: GEL JE CUDO
a kuhani kukuruz? dimi se, a zuuuuut....zelenashica wrote:uuu otkad zeljanicu nisam jelachuchumbamayumbe wrote:Ma zajebancija buraz, no frks ba.DZONPI wrote:Imam smisla za humor prijatelju izvino sam ti se mojne se ljutit.Ljudi moji sta je ovo.Ja samo iznesem nesto sto mi se svidilo a vjerujte i mojoj partnerici i odma neke provale tipa erekcija,polizi joj,eto ja neznam sta je liz.Jednostavno sam znatizeljan i hocu da probam,nista nekosta.Recimo onaj stenapr je za muskarca truba a za zenu valja u zavisnosti koja je poza.Moja je parola ako te nesto zanima probaj neces imat za cim zalit.
Sta si ocekivao na PF Sex&Lj, nego zajebanciju.
Mi smo probali onaj stenpr i bezze, bilo nam presmijesno, zali boze para.
Gel je dobar za trljopic i za zeljanice, a za klasiku nema potrebe, osim ako neces guslati do zore...
Ha ja
- Vragolan
#75 Re: GEL JE CUDO
pogotovo one suze radosnice koje naviru kada se radi oko zeljanice a vazeljin nije tuzelenashica wrote:vidiš kako se njih nisam sjetilakockica_kockica wrote:Obliše me suze od komentara ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prirodni resurs