Samo hrabro i za vrat.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Kakvi su ovi tvoji Izraelci što se tiče građe tijela i obdarenosti? Moram priznati da imam dvije prijateljiceRenaTTa wrote: Pa danas je globalizacija very popularnaa ne ne upoznala sam ja i Mostaraca ali nisu ti za mene
samo se svadjam sa njima
mrzim kad razvlache rijeci
ali ruku na srce
lijepih ima, sto jest jest
braTObavka wrote:braTad2 wrote:braca, kako ti je maaaaaaaaaajka
a ono.."e golemo ti je to"...ili "drama,majke mi"anais_nin wrote:braTObavka wrote:braTad2 wrote:braca, kako ti je maaaaaaaaaajka
neka nemoj sad - mazlumambavka wrote: a ono.."e golemo ti je to"...ili "drama,majke mi"![]()
![]()
![]()
aaaaa jaka,jakaanais_nin wrote:neka nemoj sad - mazlumambavka wrote: a ono.."e golemo ti je to"...ili "drama,majke mi"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zahtjevna radnja kod nas na jugu
cek da donesem prtokala i kavada, pomjesam sa saransakom, pa ces vidjet ko je hablecinabavka wrote:a habla-hablecina?
madner wrote:Imal kakav prevodilac ovdje?
Ovi cudni ljudi sa juga nesto pisu, znam slova ali nema smisla.
Ništa ona, ne placam za small talk.anais_nin wrote:madner wrote:Imal kakav prevodilac ovdje?
koji te dio najvise zanima?nema (jos) bRezobrazluka tita mi
![]()
ih sto ti balahasbavka wrote:ajde brisa...pilajili samaraj kavadu dok ne pocrveni
ima se,moze seanais_nin wrote:ih sto ti balahasbavka wrote:ajde brisa...pilajili samaraj kavadu dok ne pocrveni
a bjeri tamo, samo ovim forumasima dajes povoda da zhugaju na tebebavka wrote:ima se,moze seanais_nin wrote:ih sto ti balahasbavka wrote:ajde brisa...pilajili samaraj kavadu dok ne pocrveni
mogu ti ja prevodit......ja sam bio prinudjen naucitmadner wrote:Imal kakav prevodilac ovdje?
ne znam porijeklo te rijeci, znam samo da koristimo termin "pacha" za glavuluciferino wrote:Kada ste već upoznate sa terminologijom...sjećam se kada je jedna Mostarka prokomentarisala neofarbani izrastak na glavi kolegice, iza leđa naravno, riječima : "vidi joj izrastka posred paće."
Interesuje me samo šta je tačno "paće"? Postoje indikacije da se radi o telećoj glavi, ali ako može neko da mi to fino protumači.

Hehehe paAshrafieh wrote:Kakvi su ovi tvoji Izraelci što se tiče građe tijela i obdarenosti? Moram priznati da imam dvije prijateljiceRenaTTa wrote: Pa danas je globalizacija very popularnaa ne ne upoznala sam ja i Mostaraca ali nisu ti za mene
samo se svadjam sa njima
mrzim kad razvlache rijeci
ali ruku na srce
lijepih ima, sto jest jest
Izraeli ali ne poznajem nijednog Izraelca
Ako je istina da su tako dobri iskompleksiraće Lothara Matthäusa koji je sada šatro neki trener Maccabija
u Netanyi
Gdje se ima kupiti ovo? Ali fakat?madner wrote:
Samo hrabro i za vrat.
kako mostarci pitaju za zdravlje?anais_nin wrote:a bjeri tamo, samo ovim forumasima dajes povoda da zhugaju na tebebavka wrote:ima se,moze seanais_nin wrote:
ih sto ti balahas![]()