Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima likova iz Mostara pored koji Quasimodo izgleda k'o Alen Delon...Josipa mi Broza.
Znam, pitaš ga odakle je, kaže iz Mostara. Pitaš odakle iz Mostara, kaže nisam baš iz centra.
Pitaš pa dobro odakle tačno. Kaže pa kad ideš putem prema Širokom ...
Znam, pitaš ga odakle je, kaže iz Mostara. Pitaš odakle iz Mostara, kaže nisam baš iz centra.
Ima likova iz Mostara pored koji Quasimodo izgleda k'o Alen Delon...Josipa mi Broza.
Nego, skidas li ti se kad sa tih opijata? Nije to najzdravije.
Ovo je više globalno, manje lokalno, ali ima istine ...
Kad dođeš u BiH javi mi se da te povedem u Mostar da upoznaš konačno i Hercegovce
Pa danas je globalizacija very popularna a ne ne upoznala sam ja i Mostaraca ali nisu ti za mene samo se svadjam sa njima mrzim kad razvlache rijeci ali ruku na srce lijepih ima, sto jest jest
Citizen-X wrote:Ono sto ja kao pripadnik zakrzljalog, blijedog, muski nesposobnog itd. itd. sjevernog bosanskog plemena mogu da potvrdim je da su mostarke kao pripadnice naseg bratskog hercegovackog plemena vatrene do daske
A jesu , ali kojeg god sam upoznala previshe naginje patrijarhalno a onak
meni nisu nesto spec. ne znam sto
Iskreno, nisu ni meni, ali imaju malo više farbe od Engleza.
A kakvi su tek Brazilciiiii
I tako skrenusno s lokalne teme.
Ne poznajem niti jednog Mostarca lično (istini za volju ne poznajem ni Brazilca), ali sve Mostarke koje poznajem su vatra živa.
Eto.
Ustvari Hercegovke...