Jok mene, ali ja znam dosta ljudi.

Hajde ne ljubomorisi, 'ta ćemo kada si daleko preko bare pa nikog ne znaš.
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Ma nidje veze, zaključujete bezveze neke stvari iz konteksta. Moj post je bio za Novicu koja će svakako razumjeti o čemu je rijec.strucnjakdemagog wrote: ↑18/02/2020 16:35Pa vidiš da ga neka Lejla moli da trenira tu, a on neće. Znači da momak vrijedi.![]()
Dodji, pusti budalaštinealibaba_i_30_godina wrote: ↑18/02/2020 16:35Ma nidje veze, zaključujete bezveze neke stvari iz konteksta. Moj post je bio za Novicu koja će svakako razumjeti o čemu je rijec.strucnjakdemagog wrote: ↑18/02/2020 16:35Pa vidiš da ga neka Lejla moli da trenira tu, a on neće. Znači da momak vrijedi.![]()
Morat ću ubrzo.... Nisam odavno, a i trebao bih radi noge.Yenna wrote: ↑18/02/2020 17:01Dodji, pusti budalaštinealibaba_i_30_godina wrote: ↑18/02/2020 16:35Ma nidje veze, zaključujete bezveze neke stvari iz konteksta. Moj post je bio za Novicu koja će svakako razumjeti o čemu je rijec.strucnjakdemagog wrote: ↑18/02/2020 16:35
Pa vidiš da ga neka Lejla moli da trenira tu, a on neće. Znači da momak vrijedi.![]()
![]()
kultura je body art, tu sam trenirao jedno vrijemestrucnjakdemagog wrote: ↑18/02/2020 14:32Znaju li te u Body Artu u Pofalićima ili tamo u Importaneu? Sve gori od šminkeraja...![]()
E baš si me razočarao....King Theoden wrote: ↑03/01/2020 10:21On je malo duži pa mi ga bilo mrsko kopirat
Ma pito ga je l siguran da je poslao na pravu adresu.
E, ovaj je zbario- nestao..
Hazim_Halvadzija wrote: ↑03/01/2020 02:08Uglavnom, raja, ozbiljno pitanje.
Provodio sam dulje vremenske periode u Sarajevu i svaki put kada bi mi zamirisala p****a, izašao bih nekud u lov, s rajom koju sam tad imao (većinom papci, al' jbga), i u pravilu završavao na nekoj nargili gdje su pola ženskih bule, ili u nekoj rupčagi tipa Celtic ili Guinness gdje većinom tuhafasta raja sjedi, bulje u mobitele, neatraktivne ženske, ekipa koja je tu svaki petak u istom sastavu i sl.
Kako sam iz manjeg grada, naučio sam da znam gdje fatat trebe, al Sarajevo mi je enigma. Bez puno zaj*bancije, znam da će pola komentara bit šprdnja, ali iskreno me zanima gdje naletit na dobre (i pristupačne!!!) ženske i mušku raju koja zna pomoć kad treba umjesto da blene.
+1Velkoski wrote: ↑03/09/2020 04:16Hazim_Halvadzija wrote: ↑03/01/2020 02:08Uglavnom, raja, ozbiljno pitanje.
Provodio sam dulje vremenske periode u Sarajevu i svaki put kada bi mi zamirisala p****a, izašao bih nekud u lov, s rajom koju sam tad imao (većinom papci, al' jbga), i u pravilu završavao na nekoj nargili gdje su pola ženskih bule, ili u nekoj rupčagi tipa Celtic ili Guinness gdje većinom tuhafasta raja sjedi, bulje u mobitele, neatraktivne ženske, ekipa koja je tu svaki petak u istom sastavu i sl.
Kako sam iz manjeg grada, naučio sam da znam gdje fatat trebe, al Sarajevo mi je enigma. Bez puno zaj*bancije, znam da će pola komentara bit šprdnja, ali iskreno me zanima gdje naletit na dobre (i pristupačne!!!) ženske i mušku raju koja zna pomoć kad treba umjesto da blene.
NA FORUMU HAZIME
Zar je iko to uspio?sherbett wrote: ↑14/09/2020 00:59+1Velkoski wrote: ↑03/09/2020 04:16Hazim_Halvadzija wrote: ↑03/01/2020 02:08Uglavnom, raja, ozbiljno pitanje.
NA FORUMU HAZIME
Buraz ako ti se svidi neka samo probaj,nece poginut ne sekiraj se,pa proscjeni koliko si voljan oko jedne da se trudisHazim_Halvadzija wrote: ↑03/01/2020 02:08Uglavnom, raja, ozbiljno pitanje.