Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije nekoliko dana sam se vratila iz Makedonije. Pokušala sam naći u kojoj mjenjačnici da zamijenim makedonski denar za marke, ali nisam uspjela.
Zna li neko gdje se, ovdje u Sarajevu, može to zamijeniti?
ReapingSouls wrote:Prije nekoliko dana sam se vratila iz Makedonije. Pokušala sam naći u kojoj mjenjačnici da zamijenim makedonski denar za marke, ali nisam uspjela.
Hvala
Valutu zamjenis u bilo kojoj banci, to im je svrha postojanja.
ReapingSouls wrote:Prije nekoliko dana sam se vratila iz Makedonije. Pokušala sam naći u kojoj mjenjačnici da zamijenim makedonski denar za marke, ali nisam uspjela.
Hvala
Išla sam i tamo.
I nisu htjeli, bukvalno. Rekla mi je žena na šalteru kao nije to puno novca,nema svrhe. Pa znam da nije puno, ali nemam potrebe u Makedoniju da idem, sve i da je 1KM to je moje.
Hvala
Išla sam i tamo.
I nisu htjeli, bukvalno. Rekla mi je žena na šalteru kao nije to puno novca,nema svrhe. Pa znam da nije puno, ali nemam potrebe u Makedoniju da idem, sve i da je 1KM to je moje.
Pa u banci ti novac moraju zamjeniti, otidji u drugu banku, koliko god da je novca.
Jedino ako nije jako malo, toliko malo da bi ti sama konverzija valute pojela iznos
gledaj ganjati neku banku koja ima ispostave u makedoniji
npr kad sam kupovao dinare nisu ih imali u unikreditu u titovoj ali su imali u unikredit ad na pofalićima
Black swan wrote:gledaj ganjati neku banku koja ima ispostave u makedoniji
npr kad sam kupovao dinare nisu ih imali u unikreditu u titovoj ali su imali u unikredit ad na pofalićima
Turkish Zirat bi trebao mjenjati. Imaju poslovnice u Makedoniji.