Gdje za prvu noc?
- piupiu
#1 Gdje za prvu noc?
Raja, imate li kakvih preporuka za prvu novogodisnju noc? Ja bih kakav fin vanjski dernek, hajd predlozite sta osim trubaca i dufduf tehno drame ... Sretan prvi novogodisnji snijeg i zahvaljujem! 
- JThomas
#2 Re: Gdje za prvu noc?
šta znači "vanjski" dernek? dernek na otvorenom po ovakvom kijametu?

- karanana
#3 Re: Gdje za prvu noc?
ne kontam. kad si ovo postiro? pa zar nije prva novogodisnja noc bila sinoc?
- stochar
#4 Re: Gdje za prvu noc?
opcija 1: lik se puk'o necim zestokim pa prespav'o dan;
opcija 2: Lik bi htio na neki after.
sjecam se, kad sam bio mladji&ludji, najbolji derneci bili su 1. januara. skupi se raja na prvoj kafi u novoj godini, kafa se pretvori u pivu i loodilo...
sjecam se, kad sam bio mladji&ludji, najbolji derneci bili su 1. januara. skupi se raja na prvoj kafi u novoj godini, kafa se pretvori u pivu i loodilo...
- cyprus
#5 Re: Gdje za prvu noc?
Odoh spavat, pošto protekle noći jedva spojih 2 sata 
- piupiu
#6 Re: Gdje za prvu noc?
Joj jeste strasni ... vanjski zvani nekucni dernek, prva novogodisnja noc, prva poslije noci sa tridesetprvog na prvi, sta ste me spopali!
Likica je sinoc bila na koncertu filharmonije, pa pred Vatrom, pa, pa ... a veceras bi na popravni ... sta se dogadja po gradu? Haj' sad ponovo ... 
- piupiu
#7 Re: Gdje za prvu noc?
to stochar, ti me razumijes,stochar wrote:opcija 1: lik se puk'o necim zestokim pa prespav'o dan;
- stochar
#8 Re: Gdje za prvu noc?
stochar zna.piupiu wrote:to stochar, ti me razumijes,stochar wrote:opcija 1: lik se puk'o necim zestokim pa prespav'o dan;
- piupiu
#9 Re: Gdje za prvu noc?
ma ja bih neku sviracinu, sta ima okolo?
- to sam ja
#10 Re: Gdje za prvu noc?
Fino kod Rese na klipacu ili u Barhanu na rakijicu
Steta sto nemamo standova po gradu s kuhanim vinom i tim zahebancijama
Steta sto nemamo standova po gradu s kuhanim vinom i tim zahebancijama
-
Kjajević Majko
#11 Re: Gdje za prvu noc?
Imaš trubače u Koloseumu večeras, u Fisu sutra dufduf techno/house dramu.
Sviračina u Sarajevu ti baš i nema u zadnje vrijeme.
Sviračina u Sarajevu ti baš i nema u zadnje vrijeme.
- JThomas
#12 Re: Gdje za prvu noc?
ima željko joksimović u aqui

-
Kjajević Majko
#13 Re: Gdje za prvu noc?
Taj dio svakako ne pripada Gradu Sarajevo. 
- JThomas
#14 Re: Gdje za prvu noc?
sarajevo je svakako mjestašce pokraj ilidže

- 8. sekretar SKOJ-a
#15 Re: Gdje za prvu noc?
Prije nego li se dokopaš kakvog objekta sa muzikom u nj, prošetaj gradom, otidji na neki iluminirani most preko Miljacke, pa na A4 papiru napiši neku poruku, želju, misao,...napravi brod od tog papira i baci, da plovi.
Ne bacaj flaše sa kojekakvim porukama nepoznatim licima. Neki Englez našao flašu sa porukom iz USA, pa nadležnom sudu u mjestu pošiljatelja prijavio ga da zagadjuje prirodu.
U žensku torbu stavi neku omanju ribaću četku, pa kada nakon derneka budeš prolazila pored Skenderije, navrati do biste Vladimira Perića Valtera, oribaj mu glavu od mahovine i ptičijeg peksinluka. Dobar je bio ovaj Prijepoljac.
Ako ne znaš gdje ima muzike, kreni starim drumom prema Ilidži,....Jest da je i pauza-tišina sastavni dio muzike, ali ako se neka muzika ne čuje barem 50dB na ulici, slaba fajda.
Da ja imam para za otvaranje kafane, ja bih je otvorio na Ilidži i dao bih joj ime KOD AMIDŽE!
Ne bacaj flaše sa kojekakvim porukama nepoznatim licima. Neki Englez našao flašu sa porukom iz USA, pa nadležnom sudu u mjestu pošiljatelja prijavio ga da zagadjuje prirodu.
U žensku torbu stavi neku omanju ribaću četku, pa kada nakon derneka budeš prolazila pored Skenderije, navrati do biste Vladimira Perića Valtera, oribaj mu glavu od mahovine i ptičijeg peksinluka. Dobar je bio ovaj Prijepoljac.
Ako ne znaš gdje ima muzike, kreni starim drumom prema Ilidži,....Jest da je i pauza-tišina sastavni dio muzike, ali ako se neka muzika ne čuje barem 50dB na ulici, slaba fajda.
Da ja imam para za otvaranje kafane, ja bih je otvorio na Ilidži i dao bih joj ime KOD AMIDŽE!
- piupiu
#16 Re: Gdje za prvu noc?
JThomas wrote:sarajevo je svakako mjestašce pokraj ilidže![]()
Vala, mogli smo i kakav forumski dernek organizovati, kad je vec ovako ... ali ... hmmm ... ko je Zlaja Band? oni u Pivnici sviraju ...
- piupiu
#17 Re: Gdje za prvu noc?
8. sekretar SKOJ-a wrote:Prije nego li se dokopaš kakvog objekta sa muzikom u nj, prošetaj gradom, otidji na neki iluminirani most preko Miljacke, pa na A4 papiru napiši neku poruku, želju, misao,...napravi brod od tog papira i baci, da plovi.
Poruku napisala, bacicu sve niz rijeku, kao sto i prilici, Val :Peru sam glavu izribala i plaho se sjaji ... a drumom cemo krenuti, pa gdje stignemo,
- Cholina_Lokica
#18 Re: Gdje za prvu noc?
u istim sam problemima, slomih se od kako sam ustala kontajuci gdje cu nastavit veceras 
- piupiu
#19 Re: Gdje za prvu noc?
volim joksimovica, ali ne u aqui ...JThomas wrote:ima željko joksimović u aqui![]()
- JThomas
#20 Re: Gdje za prvu noc?
to sam i ja otprilike ciljao
nije sad da ga obožavam, ali mogu ga slušati i razmislio bi da idem da nije u aqui...
nije sad da ga obožavam, ali mogu ga slušati i razmislio bi da idem da nije u aqui...
- LadyBear
#21 Re: Gdje za prvu noc?
uh nemere se vise, dernecilo se cijelu noc a bogami i jutro a valja sutra na posao! 
- olensoner
#22 Re: Gdje za prvu noc?
BH diskoteka Ilijaš-garantovano dobar provod