Gdje vam je bolje skijati?
Moderator: anex
-
Vingo
#1 Gdje vam je bolje skijati?
Na Bjelasnici ili Jahorini? Zasto?
PS Ako ikako mozete zanemarite ko "drzi" koju planinu...
PS Ako ikako mozete zanemarite ko "drzi" koju planinu...
-
vodolija_33
Na moru
'em toplo, lijepo, 'em skijaš 
-
Vingo
E da se i ja izjasnim. Meni je bolja J. jer sam malo kilava skijasica, pa mi je lakse (Po planine predjem kosim smukom
)
Onda, na Jahorini mi je nekako toplije i duzi je dan.
Gdje je sad A da se zajedno prisjetimo predratne Jahorine, te Frane Lasica u punom cvatu...
Gdje je sad A da se zajedno prisjetimo predratne Jahorine, te Frane Lasica u punom cvatu...
-
farky
Sretao sam i ja Franu Lasica na Jahorini u onom UnisTours klubu u hotelu JahorinaVingo wrote:E da se i ja izjasnim. Meni je bolja J. jer sam malo kilava skijasica, pa mi je lakse (Po planine predjem kosim smukom)
-
vodolija_33
'oćemoVingo wrote:Ma sto ga edu ocepljuje....malo je reci.![]()
![]()
![]()
Zvacemo ga svaki put.
-
farky
jel to onaj dan prosle sezone kad na bjelasnici nije radio trosjed zbog vjetraupala wrote:naucila skijati na jahorini...al iskreno bjelasnica mi je bolja....
igman uzas....jednom tamo radi loseg vremena na bjelasnici zavrsila,
imala sam osjecaj da se cijeli dan vrtim u krug i visim na liftu![]()
pojma nemam sto
i ja sam tad zavrsio na igmanu, i to je jedini puta da sam bio tamo
- upala
bilo je prosle godine...mecava sta li neznam....al poslije jednog dana na igmanu rekla ssam nikad vise....nedaj Boze nikomefarky wrote:jel to onaj dan prosle sezone kad na bjelasnici nije radio trosjed zbog vjetraupala wrote:naucila skijati na jahorini...al iskreno bjelasnica mi je bolja....
igman uzas....jednom tamo radi loseg vremena na bjelasnici zavrsila,
imala sam osjecaj da se cijeli dan vrtim u krug i visim na liftu![]()
pojma nemam sto![]()
i ja sam tad zavrsio na igmanu, i to je jedini puta da sam bio tamo![]()
![]()
-
whow
Najbolje je umixati: jednom Jahorina dva puta Bjelasnica
. Ma ne znam , je sam do 92 ge uglavnom skijao na Jahorini , sada vozim po 5 sati do Sunshine Village ( Canadian Rockies) al' se isplati : imas 12 liftova :mislim 4 express cetverosjeda a ostalo su obicni cetverosjedi i par trosjeda ; ukupno 88 staza na tri planine sve spojeno liftovima i gondolom ukljucujuci extreme terene : delirium. Ako neko bude dolazio da skija u Canadi neka se javi , mozemo ici zajedno 

-
Pusur
Ma ljudi Vlasic je zakon, pitoma planina sa dosta sadrzaja, staze fine i dobro se odrzavaju....ma svega, mislim pravo je napucano sve na Vlasicu poslije rata...uglavnom ako zelite vise infromacija posjetite http://www.travnik.ba i tamo ima dosta linkiva i informacija o Vlasicu.

-
car-x
ovo je fakat.. toliko je napucano, da je dan na vlasicu manje vise ko i dan u austriji.. nema veze s pametom, ali eto, sve je opet rasprodato..Pusur wrote:Ma ljudi Vlasic je zakon, pitoma planina sa dosta sadrzaja, staze fine i dobro se odrzavaju....ma svega, mislim pravo je napucano sve na Vlasicu poslije rata...uglavnom ako zelite vise infromacija posjetite http://www.travnik.ba i tamo ima dosta linkiva i informacija o Vlasicu.