Gdje uzeti dobre ratkape?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
syd2o2
#1 Gdje uzeti dobre ratkape?
Gdje u Sarajevu kupiti dobre/original ratkape?
Specifično 15" i s oznakom Audi.
Specifično 15" i s oznakom Audi.
- punta
#2 Re: Gdje uzeti dobre ratkape?
ja mislim da su svake dobre
kupi obicne univezalne 20km koje su bas kao plastika kad ih pokusas savit skoro pa napuknu ili 35km koje su malo elasticnije
ima ih na izgled urađene kao sa orginal kalupom
i po zelji znak ti zaljepe cijena znaka 4 komada 2km
imaju dovoljno jak unutrasnji obruc da ih drzi da ne padnu
a dodatno ih pricvrsti plasticnim vezicama
nemoj ih ogrebat udarit na trotoar i nece su gulit
i sigurno mogu da traju
kupi obicne univezalne 20km koje su bas kao plastika kad ih pokusas savit skoro pa napuknu ili 35km koje su malo elasticnije
ima ih na izgled urađene kao sa orginal kalupom
i po zelji znak ti zaljepe cijena znaka 4 komada 2km
imaju dovoljno jak unutrasnji obruc da ih drzi da ne padnu
a dodatno ih pricvrsti plasticnim vezicama
nemoj ih ogrebat udarit na trotoar i nece su gulit
i sigurno mogu da traju
-
sickle_and_hammer
#3 Re: Gdje uzeti dobre ratkape?
Gdje uzeti dobre ratkape?
na parkingu, tamo negdje iza ponoci
na parkingu, tamo negdje iza ponoci
- johntra
#4 Re: Gdje uzeti dobre ratkape?
Zimus sam ja vidio original 15-ke za Audi u Bingu u Hadžićima, pa pogledaj, možda ih ima još...
-
530i
#5 Re: Gdje uzeti dobre ratkape?
Orginal u Bingu!?
To su univerzalne sa naljepljenim znakovima...raznim...i nisu čemu zapravo. Ko ima Audija i traži 15-ke ratkape ASA auto ili AC Quattro brate dragi i kupiš nove, orginalne, taman za taj svoj model....a raja sa stojadinom, kadetom, golfom jedinicom će u Bingo i kupiti te bezvezne ratkape koje se slome valjda kad ih približiš autu.
To su univerzalne sa naljepljenim znakovima...raznim...i nisu čemu zapravo. Ko ima Audija i traži 15-ke ratkape ASA auto ili AC Quattro brate dragi i kupiš nove, orginalne, taman za taj svoj model....a raja sa stojadinom, kadetom, golfom jedinicom će u Bingo i kupiti te bezvezne ratkape koje se slome valjda kad ih približiš autu.
-
shandrprcSA
#6 Re: Gdje uzeti dobre ratkape?
vidi ima li kod njih
http://www.majagume.ba/kontakt.html
http://www.majagume.ba/kontakt.html
- punta
#7 Re: Gdje uzeti dobre ratkape?
po autosopovima i pumpama sve je to isto kopije razlicti proizvođaca i neke u malo boljem pkovanju da privuku kupce
a ja kazem da su dobre ako vodis racuna kako parkiras a ako lupas po i ceses trotoare pa i celicne felge ces ostetit
orginal to sam vec uo da se moze porucit u ovlastenim servisima ako si spreman dat 100km ili vise za ratkape
a ja kazem da su dobre ako vodis racuna kako parkiras a ako lupas po i ceses trotoare pa i celicne felge ces ostetit
orginal to sam vec uo da se moze porucit u ovlastenim servisima ako si spreman dat 100km ili vise za ratkape
- johntra
#8 Re: Gdje uzeti dobre ratkape?
530i wrote:Orginal u Bingu!?![]()
nisu bile fuš, niti nekakva blijeda kopija...originalne, u najlonu, jedna je bila otpakovana....gledao kvalitet, debela plastika, lak preko plastike, Audi logo regulara, ništa nije lijepljeno...to je ratkapa koja je išla na prvi A4...cijena nije bila baš za Binga, oko pedeset KM, što je opet povoljnije od ovlaštenih servisa...i meni je bilo čudno otkud im to, bilo je nekoliko setova...
-
530i
#9 Re: Gdje uzeti dobre ratkape?
Hah...uletilo im izgleda...što i nije loše, kod dilera su ratkape hladno 100 i više maraka.
- Qler
#10 Re: Gdje uzeti dobre ratkape?
Meni se cini u fordu 50KM komad... I ja kupio alu flege za cijenu ratkapa...
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
- mayab
#11 Re: Gdje uzeti dobre ratkape?
Znam iz prve ruke da je original ratkapa za npr. Fabiu 14" 50 KM komad
.Kvalitet je neuporediv sa ovim univerzalnim, mada sam vidjao u Vitezu u FIS-u poskupe ratkape oko 80 KM za set svih cetiri i mislim da su te takodje solidne kvalitete!
-
citroen xm
#12 Re: Gdje uzeti dobre ratkape?
ZA 50 KM po komadu na PIK-u fino umeš dobre alu felge.