gdje uloziti lovu
-
photo
#1 gdje uloziti lovu
recimo da imate 2 miliona maraka, legalno stecenih, ne morati platiti PDV, nemate dugova i niko vas ne ucjenjuje. gdje cete uloziti lovu?
-
rumenko
ako mislis u BiH onda ja nesto jedino u turizam vjerujem....ono sa nekretninama je u normalnoj zemlji tesko izgubiti ali da bi imao nekretnine moras vec imati puno cash-a da se sa njim zayebavas...ja bi mozda na planinama oko grada (ili drugim interesantnim lokacijama).... gradio manje tipske kucice sa pratecim sadrzajima za odmor i rekreaciju kao ovi Centerparks npr. s tim sto 2 mil.maraka i nije puno love za nesto ovako...mislim da bi islo ko u tete Zahide...pa ako se odlucis da ulazes javi se da se organizujemo....
http://www.centerparcs.com/
http://www.centerparcs.com/
-
tigris
ja bih kupila par zvijeri....auta.........ferarija, porsea tamo vamo......pa bih ih glancala i pazila i za skupe pare davala raji da provozaju....ne raji vec nekim kompexasima .....skontala bi nesto da mi ih ne maznu prilikom voznje da ja recimo budem suvozac
i tako......dakle nakupovala bih kakvih makina pa bih se dalje snalazila
i obavezno bih ulagala u sarajevo film festival ili kad neki nas hoce da snimi film ja uletim......kasnije to sve nekako dodje na svoje
jebo zgrade......vidis bosmala i sranja

i obavezno bih ulagala u sarajevo film festival ili kad neki nas hoce da snimi film ja uletim......kasnije to sve nekako dodje na svoje
jebo zgrade......vidis bosmala i sranja
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja bih ulozio u najdrazeg. Napravio zapadnu tribinu kako Bog zapovijeda
- rajvosa^
#7 Re: gdje uloziti lovu
znaci imas 2 miliona frajeru...a odakle ti lova. a odakle ti lova!photo wrote:recimo da imate 2 miliona maraka, legalno stecenih, ne morati platiti PDV, nemate dugova i niko vas ne ucjenjuje. gdje cete uloziti lovu?
-
Shoshana
#9 Re: gdje uloziti lovu
Jel' mora biti legalno steceno?photo wrote:recimo da imate 2 miliona maraka, legalno stecenih, ne morati platiti PDV, nemate dugova i niko vas ne ucjenjuje. gdje cete uloziti lovu?
-
photo
#10 Re: gdje uloziti lovu
zaradio prodajuci svoje lepo telo po rajlovcurajvosa^ wrote:znaci imas 2 miliona frajeru...a odakle ti lova. a odakle ti lova!photo wrote:recimo da imate 2 miliona maraka, legalno stecenih, ne morati platiti PDV, nemate dugova i niko vas ne ucjenjuje. gdje cete uloziti lovu?
-
jeftinifilmovi
... ja bih kupio jos jedan bubreg. Pa fino, hop u zamrzivac. Da se nadje zlu ne trebalo
Onda bih kupio jos filmova, ali samo DivX ( ovo je samo reklama
).
Hmm, uostalom 2 miliona i nije neka lova.
P.S. - Sta kaze Edit... izgradila bi puteve, infrastukturu, rezidencijalne vile...
Onda bih kupio jos filmova, ali samo DivX ( ovo je samo reklama
Hmm, uostalom 2 miliona i nije neka lova.
P.S. - Sta kaze Edit... izgradila bi puteve, infrastukturu, rezidencijalne vile...
-
davis.ba
#15 Re: gdje uloziti lovu
Mislim da prvo moraš odlučiti šta očekuješ od svega toga.photo wrote:recimo da imate 2 miliona maraka, legalno stecenih, ne morati platiti PDV, nemate dugova i niko vas ne ucjenjuje. gdje cete uloziti lovu?
- da li želiš striktno praviti još više novca
- da li želiš iskoristiti taj novac kao osiguranje i slobodu, da si finansijski nezavisan, pa da se možeš posvetiti stvarima koje istinski voliš, koje ti predstavljaju strast
- ili se jednostavno želiš provesti i potrošiti novac
Kad ovo skontaš onda se javi za dalje.
-
Murisno1
#16 Re: gdje uloziti lovu
DobroJutroKolumbo wrote:Stavio bi na banku pa zivio lijepo od kamata ili kupio dionice jake firme pa lijepo zivio od dividendi...photo wrote:recimo da imate 2 miliona maraka, legalno stecenih, ne morati platiti PDV, nemate dugova i niko vas ne ucjenjuje. gdje cete uloziti lovu?![]()
![]()
![]()
I uvijek imam 2 miliona ...
![]()