Gdje ukopati tijelo? Nije mi ni do čega u ovom trenutku ali moram naći neko mjesto za to...
Pretpostavljam da Sarajevo nema groblje za kućne ljubimce...
Moderator: anex

Gdje da vas ukopamo?walter kurtz wrote:Ja cu se ubiti kad mi umre pas
Sto se mene tice u kontejner ta svakako ne vjerujem u bajke sa arapskog poluotokasalik79 wrote:Gdje da vas ukopamo?walter kurtz wrote:Ja cu se ubiti kad mi umre pas
Nije baš tema za smijanja, ali....salik79 wrote:Gdje da vas ukopamo?walter kurtz wrote:Ja cu se ubiti kad mi umre pas
Ne smije, ali pošto je ovo BiH...avetinja wrote:Smije li se baciti u kontejrner, ili postoje neke organizacije koje odvode mrtve ljubimce (mislim na sve vrste ljubimaca)?
Ne mogu vjerovati da bi neko ljubimca o kojem se brinuo, čuvao ga i volio bezgranično - bacio u kontejneravetinja wrote:Smije li se baciti u kontejner, ili postoje neke organizacije koje odvode mrtve ljubimce (mislim na sve vrste ljubimaca)?
NE baciti. Polako spustiti.Pasiflora wrote:Ne mogu vjerovati da bi neko ljubimca o kojem se brinuo, čuvao ga i volio bezgranično - bacio u kontejneravetinja wrote:Smije li se baciti u kontejner, ili postoje neke organizacije koje odvode mrtve ljubimce (mislim na sve vrste ljubimaca)?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doduše, ima svakakva svijeta...
Havana, žao mi je što si ostao bez svog prijateljaHAVANA wrote:Isto pitanje,ode mi poslije 13 vjernih godina.![]()
Pasiflora wrote:Ne mogu vjerovati da bi neko ljubimca o kojem se brinuo, čuvao ga i volio bezgranično - bacio u kontejneravetinja wrote:Smije li se baciti u kontejner, ili postoje neke organizacije koje odvode mrtve ljubimce (mislim na sve vrste ljubimaca)?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doduše, ima svakakva svijeta...
Najjaci komentarwalter kurtz wrote:Sto se mene tice u kontejner ta svakako ne vjerujem u bajke sa arapskog poluotokasalik79 wrote:
Gdje da vas ukopamo?![]()
Nek me spale i prospu s vidikovca.Ozbiljno.salik79 wrote:Gdje da vas ukopamo?walter kurtz wrote:Ja cu se ubiti kad mi umre pas