Vec sam pisao ovde, a i drugi su došli do konstatacije da je sav tzv.roštilj kod Mrkve postao bezukusna karina, idu stopama McDonaldsanepass1 wrote:pasha burger je mozda bio dobar prije 5g. ja sam ga volio pojesti. zadnji put jeo prije godinu i jace. katastrofa. vise nake trave u mesu nego samog mesa
Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
- mayab
#626 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
- biggrin
#627 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
'nako...ne vrijedi para koje traže, definitivnoBHF_Manijak wrote: Usput kakav je Burger bar, nisam bio ima sigurno 2-3 godine, popravili, pokvarili?
- agnostic_front
#628 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Vala dostaviše neki dan na ČViluultima_palabra wrote:Od 9-15, Centar i SGzomri wrote:Superfood kod Tikija ima super hambaš za 8KM. 200g mesa, BBQ sos i ostalo što ide. Predobar. Sad imaju i dostavuKao da i nemaju.
Mislik da imaju i NS, a ako je ovako na granici sa NG, da dostavljaju.
- ultima_palabra
#629 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
A u koja doba? Prije 6 mi je sve rano za hambašagnostic_front wrote:Vala dostaviše neki dan na ČViluultima_palabra wrote:Od 9-15, Centar i SGzomri wrote:Superfood kod Tikija ima super hambaš za 8KM. 200g mesa, BBQ sos i ostalo što ide. Predobar. Sad imaju i dostavuKao da i nemaju.
![]()
- DaffyDuck
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#631 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Meni je u Wokiju bio dobar onaj njihov, kako zovu, našburger. Dobri su bili i sosovi, ja sam uz burger uzimao Rusiju.
Da li su se pokvarili....nisam neko vrijeme jeo, pa ne znam.
- zomri
#632 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Ključna riječ "bio". Odavno nije to to više, katastrofa kako su ga pokvarili.Tomahawk11 wrote:Meni je u Wokiju bio dobar onaj njihov, kako zovu, našburger. Dobri su bili i sosovi, ja sam uz burger uzimao Rusiju.
- agnostic_front
#633 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Oko 12-13, žao mi jeultima_palabra wrote:A u koja doba? Prije 6 mi je sve rano za hambašagnostic_front wrote:Vala dostaviše neki dan na ČViluultima_palabra wrote: Od 9-15, Centar i SGKao da i nemaju.
![]()
- forest gump
#634 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Mamaburger SCC vrh majke mi.
- studiorum_tuzlaensis
#635 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
ne valja ni meso, ni pecivo, ni pomfrit ni sos.zomri wrote:Ključna riječ "bio". Odavno nije to to više, katastrofa kako su ga pokvarili.Tomahawk11 wrote:Meni je u Wokiju bio dobar onaj njihov, kako zovu, našburger. Dobri su bili i sosovi, ja sam uz burger uzimao Rusiju.
Jedino sto u Wokiju sada valja je Cola.
Nije mi jasno kako su usrali onako dobar koncept, ja jedino razlog vidim u krađi i mutljavini uposlenih
- beni-bu-man
#636 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Pa to, bosnjo zna sve usrat, tako Baltazar doner na otoci dok nisu poceli mijesat majonezu u bjeli sos "bio" dobarstudiorum_tuzlaensis wrote:ne valja ni meso, ni pecivo, ni pomfrit ni sos.zomri wrote:Ključna riječ "bio". Odavno nije to to više, katastrofa kako su ga pokvarili.Tomahawk11 wrote:Meni je u Wokiju bio dobar onaj njihov, kako zovu, našburger. Dobri su bili i sosovi, ja sam uz burger uzimao Rusiju.
Nije mi jasno kako su usrali onako dobar koncept, ja jedino razlog vidim u krađi i mutljavini uposlenih
- nivla
#637 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
kod prethodnog poslodavca narucivalo se iz wokija i ne znam kad su to bili ekstra, al ako je prije 3 godine i nisu vala, uvijek bili ispod prosjeka, nikad nisu znali dostaviti hranu kako si narucio, da ne govorim o tome da sam hranu pored toga sto se znala skoro ohladiti 2-3 puta dobio nepecenu, ispodprosjecni fast food, istina je da su uvazavali reklamacije ali ako sam nesto planirao jesti u 11, kakvog smisla ima cekati 13:30 da ti dostave ispravkustudiorum_tuzlaensis wrote: ne valja ni meso, ni pecivo, ni pomfrit ni sos.
-
cyber1921
#638 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Pasha burger je u vecini slucajeva u Scc-u i Bbi centru odron, živ, nikakav... Kad god sam ga jeo il na Malti il na Dobrinji bio je strašan i sigurno jedan od najboljih hambaša u gradu. Od ovih jeftinijih varijanti, vazda može Toto il Chilli
- biggrin
#639 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
pašaburger na malti 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#640 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
zajebavaš bogamiBHF_Manijak wrote:Ma dobro slazem se, ni kod komse nije ubilo od debiljine, ali ima bar neki ukus, ali u Totu...MaxPayne wrote: Nisam imao toliko loših iskustava tamo ali se slažem da je izvikan.Teško da može da bude tanja nego kod komše.U Totu se uzima topli ili pileći.![]()
Mislim nisam od onih snobova kojima je samo hamburger top nivo ako je 9-10KM placem i slicno, najeo sam se svakakvih "sranja" u zivotu, ali Toto bas bi hvaljen, zbog toga se i ibretim...
Hajd razumijem okolne skolarce, jebi ga za 3KM tesko da mozes sta "profitabilnije" pojesti, ali ovdje ga i ozbilja raja ozbiljno hvali i postavlja kao reper.
doduše, ja i nisam toliko često jeo hamburger u Totu. Topli i pileći sendvič kod njih pojedem. i to onaj najskuplji pileći
u Mama's burgeru je pomfrit fakat odvratan
kako rekoh prije, Karkin mi je još uvijek dobar, mada ima da nisam jeo tamo bar pola godine.
dobar hamburger u somunu sam znao pojesti u Efesu na Kovačićima.
-
FrozenCastle
#641 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Pasha burger poskupio na 5 KM. Pa koje ludilo mozga.
- MaxPayne
#642 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Nekako mi ta kombinacija sa somunom nikako ne ide zajedno,ali ko zna,možda je i ukusno.Chmoljo wrote:
- hopi
#643 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
ma to u somunu sam jednom probao, i meni se nije nimalo svidjelo
u zadnje vrijeme mi je pravo fin u pirpi, znači tamo u nizu gdje je i wok i kebabići i to
fino mekano pecivo, ima luka i krastavaca koje volim, 4.5 KM
u zadnje vrijeme mi je pravo fin u pirpi, znači tamo u nizu gdje je i wok i kebabići i to
fino mekano pecivo, ima luka i krastavaca koje volim, 4.5 KM
- MaxPayne
#644 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Dok je turista,bruda i FGR biće on i cenera abd.FrozenCastle wrote:Pasha burger poskupio na 5 KM. Pa koje ludilo mozga.
- problemnatravunu
#645 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Hamburger u Efesu nikad nije bio u somunu, barem se ja ne mogu sjetiti da je tako ikada nekada bilo, a meni je njihov hambaš odličan , cijena 3,5 KMMaxPayne wrote:Nekako mi ta kombinacija sa somunom nikako ne ide zajedno,ali ko zna,možda je i ukusno.Chmoljo wrote:
Sve preporuke
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#646 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Ma po defaultu ide u pecivo, ali mozes traziti u somunu.
Jebiga, ja sendvic sa somunom pravim
Jebiga, ja sendvic sa somunom pravim
- duga puska
#647 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
jedno vrijeme jako dobar bio.znao sam hefticno pojesti njihov burger sa nekim od sosova.malo je meni znalo cak i previse biti kad navaljaju pomfrita, ali uglavnom korektno.najmanje mi se tad pecivo svidjalo, koje su ocigledno sami pravili.jedno vrijeme su koristili male somune i bolje mi je to izgledalo...i onda pad, pad na glavu.nivla wrote:kod prethodnog poslodavca narucivalo se iz wokija i ne znam kad su to bili ekstra, al ako je prije 3 godine i nisu vala, uvijek bili ispod prosjeka, nikad nisu znali dostaviti hranu kako si narucio, da ne govorim o tome da sam hranu pored toga sto se znala skoro ohladiti 2-3 puta dobio nepecenu, ispodprosjecni fast food, istina je da su uvazavali reklamacije ali ako sam nesto planirao jesti u 11, kakvog smisla ima cekati 13:30 da ti dostave ispravkustudiorum_tuzlaensis wrote: ne valja ni meso, ni pecivo, ni pomfrit ni sos.
nisam svratio jako dugo, a kad kod sadprodjem pored radnje na c.vili-prazno.ne znam kako ne zatvore.znam da je vlasnik sandzo sto se takmicio u onim nekim talentima (faris), da mu je bio i brat u igri bio i mislim da i tu nije stimalo.znam pouzdano da se cesto znalo desiti da ne otvore na vrijeme, tj par sati kasnije od predvidjenog otvore i da je razlog bio frajer sto radi se zacugo i nisu ga mogli dozvati, radnici se nije zurilo...javasluk pravi.za ovu u gradu radnju ne znam...
- duga puska
#648 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
ovi albanezeri sto drze od pite, preko rostilja do kolaca, cesto poslijepodne ostanu bez labli pa ubacuju u somun.to je uglavnom razlog, naravno ukoliko ne trazis.odu lable, ostane somuna i sto bacati somuneproblemnatravunu wrote:Hamburger u Efesu nikad nije bio u somunu, barem se ja ne mogu sjetiti da je tako ikada nekada bilo, a meni je njihov hambaš odličan , cijena 3,5 KMMaxPayne wrote:Nekako mi ta kombinacija sa somunom nikako ne ide zajedno,ali ko zna,možda je i ukusno.Chmoljo wrote:
Sve preporuke
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#649 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
ma kakvi oni vlasnici,vlasnik je lik sto im je ozenio sestru ,oni su tu samo potrckala...duga puska wrote:znam da je vlasnik sandzo sto se takmicio u onim nekim talentima (faris), da mu je bio i brat u igri bio i mislim da i tu nije stimalo.znam
- duga puska
#650 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
ma kakvi oni vlasnici,vlasnik je lik sto im je ozenio sestru ,oni su tu samo potrckala...[/quotbitanga_sa_otesa wrote:duga puska wrote:znam da je vlasnik sandzo sto se takmicio u onim nekim talentima (faris), da mu je bio i brat u igri bio i mislim da i tu nije stimalo.znam
Ok,štujem, ako je istina