ljubav_aha wrote:Compos_Sui wrote:dogodi se brate kad se najmanje nadas..i tamo gdje se najmanje nadas

suplja fraza
iz vlastitog iskustva

a vala i iz iskustva bliskih mi prijatelja nije suplja

stojim pri stavu da sve sto se forsira (posebno ljubav) nema duzi rok i obicno ne zavrsava dobro
*festina lente*
ljubav_aha wrote:
sve sto se mora zkarpiti mozda nadje zakrpu
inace fraza o krpama,vrecama i zakrpama je takodjer suplja fraza

opet

iz vlastitog iskustva a i iz iskustva mojih blizih - nije suplja

ma koliko se to cinilo nemogucim za svakoga ali bas svakoga na ovoj planeti postoji neko ko ce ga prihvatiti, voljeti i pruziti mu razumjevanje koje zasluzuje
moje misljenje je da problem uglavnom lezi u tome sto se ljudi obicno ogranice odredjenim kriterijima kada "traze" partnera (ovi navodi su jer ponovo - ne mislim da iko treba ici u trazenje ljubavi - u "lov"

...neko forsiranje..."ma da se zaljubim pa i u prvog koji naleti" ..) te da je plav, zut, zelen

itd. itd. (banaliziram)
steta je kako rijetko pruzamo sanse jedni drugima
pozove te neko na kafu a tebi se ne izlazi jer je pobogu manji od tebe za 0.005cm...a mogao je biti ljubav tvog zivota
pozove te neko na kafu a tebi se ne izlazi jer nosi naocale i vasi moguci nasljednici mogu povuci i tu genetsku "manu" ...a mogao je biti ljubav tvog zivota
ja sam uvijek za to da se svima pruzi prilika..izadji na kafu...setnja ...upoznaj se...pa jedan - dva puta (niko nije sjajan na prvu!) ..ali nemojte biti plitki i odbijati nekoga a da i ne znate tu osobu..
i na kraju budite posteni pa ako to i nije vas "tip" osobe otvoreno to i recite...valjda smo dovoljno odrasli da se tako i ponasamo