Daphna wrote:Maco, sedmico... Da vas prebacim u agenciju? Zachatavate ovdje, a bili biste još jedan uspješno sparen agencijski par (što god ovo značilo)
necemo vise casna pionirska
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Daphna wrote:Maco, sedmico... Da vas prebacim u agenciju? Zachatavate ovdje, a bili biste još jedan uspješno sparen agencijski par (što god ovo značilo)
Tacno. Izjavljujem da s tobom vise nikad rijeci na forumu progovorit necu, a posebno ne na ovoj temi, osim ovaj i eventualno naredni/e put/eve.7777777 wrote:Daphna wrote:Maco, sedmico... Da vas prebacim u agenciju? Zachatavate ovdje, a bili biste još jedan uspješno sparen agencijski par (što god ovo značilo)
necemo vise casna pionirskaa nisam ja za nikakve agencije
![]()
![]()
Partibrejkerko7777777 wrote:Daphna wrote:Maco, sedmico... Da vas prebacim u agenciju? Zachatavate ovdje, a bili biste još jedan uspješno sparen agencijski par (što god ovo značilo)
![]()
![]()
Daphna wrote:Partibrejkerko7777777 wrote:Daphna wrote:Maco, sedmico... Da vas prebacim u agenciju? Zachatavate ovdje, a bili biste još jedan uspješno sparen agencijski par (što god ovo značilo)
![]()
![]()
(samo da znaš, maca je dobra prilika)
cuj sad ja partibrejkerPartibrejkerko(samo da znaš, maca je dobra prilika)
![]()
Ko me ne zna, zlatom bi me zlatio a ko zna, jos i vise.
Pravac agencija, pa se tipkajte do mile volje!7777777 wrote:cuj sad ja partibrejkerPartibrejkerko(samo da znaš, maca je dobra prilika)
![]()
Ko me ne zna, zlatom bi me zlatio a ko zna, jos i vise.
![]()
nisammmmmmmmmm
ne dovodim u pitanje kvalitete mladog gospodina![]()
je l' ova ponjava trebala biti duhovita?Bitte_Halt_ja_ja wrote:besana wrote:Normalno mjesto, sa normalnim muškarcima? Đe je to?![]()
Pod normalan mislim:
iole obrazovan, tako sam tu negdje imam zavrsen fax al sam tu iole obrazovan
pročit'o barem lektire u srednjoj školi, nisam fakat nijednu lektiru procitao, poceo jednu i zaspao na 40. stranici
ljubazan, ovo jesam
šarmantan, nemam to sa š, bar kaksmencini
pristojan, jesam u 98% slucajeva
da ne pljuje kad priča, nisam primjetio
da ima barem 80 % svojih zuba, uu tu sam negdje, par su navlake i dva fale imao sam tesku upalu nakon sto me zubarka u*ebala
da mu ne smrdi iz usta, 100% ne
da se kupa barem tri puta heftično, 1-2 puta dnevno (ljeti 2)
da pere noge prije spavanja, to bi sa dmalo previse bilo pored 1-2 puta dnevno tusiranja
da se opere nakon nužde, imam spuzvicu za guzu
da ne sluša turbo folk, desi se nekad pjesma neka da je fina
da nije uobražen iliti ufuran, ma daj molim te
da nije nacionalista, za pare sve
da se ne okreće BAŠ za svakom curom, BAs za svakom ne, nekad gledam udrugu stranu pa ne skontam
da me sluša kad šta pričam, garantujem da slusam 50-60% sta mi cura prica sve ostalo je wildcard
da ne stenje puno dok se sexa, daj redovno i sutit cu ko zaklan
da se ne dere kad priča na telefon, ko bubica
da ne traća više nego ja, zavisi koliko ti tracas
da me ne prati, ma kakvi, kao da te i nema
ne proganja, same as above
ne pegla ... jebiga peglam neke stvari, neke ostavim na vjesalici, zavisi od materijala
mogul proci? a znaci ne smeta ako vec imam djevojku?
Svi su u SADutech10 wrote:Jedini lijek joj je upisati kurs stranih jezika.
Cuj ne izlazi viseKYLIE wrote:moja sestra ima isti problem, uglavnom joj se upucavaju sumnjivi likovi kao svi su nesto u frci trci posao obaveze, a ono najvise ozenjeni nazalost, tako da skoro vise i ne izlazi
Što će izlaziti? Coolira malo, ako lafac priđe, ona ga odjebe... Pa se onda čudi što nema uspjeha sa muškarcima... Bolje im je coolirati i maštati...Dinostula wrote:Sigurno ima 84548 kriterija za momka i cudi se sto ga ne moze naci![]()
Brate mili ganjaj Supermena.
Cuj ne izlazi viseKYLIE wrote:moja sestra ima isti problem, uglavnom joj se upucavaju sumnjivi likovi kao svi su nesto u frci trci posao obaveze, a ono najvise ozenjeni nazalost, tako da skoro vise i ne izlazi
To za psihopatiju se vala slažem skroz. Ovo je bolesna nacija. Ne znaju da nađu partnera.The Nightwatchman wrote:ja sam skonto da nema normalne cure nigdje vise. svaka moja cura imala je neku bolesnu tajnu. svi su psihopate (a posebno zene). cijela ova zemlja je psihopatska (jest, ociju mi mojih). ja nemam nikakvih tajni, i bas sam ono merhametli momak, procit'o sam cijelu alternativnu knjizevnost, jer nisam mogao podnijet da mi namecu lektiru. kad su oni citali anu karenjinu, ja sam citao kunderu, castanedu i bukowskog. ne perem noge jer mi ne smrde.
jebo vise cure i momke i veze i djecu i brakove i veze.
dok je meni moga internea, ne treba mi nista vise. ja sam se vjenc'o za sa-x
Hoces me ti vakcinisati?babyline wrote: e vakcinacija je na drugom podforumu
Stao.babyline wrote:hocuMasaCHusaC wrote:Hoces me ti vakcinisati?babyline wrote: e vakcinacija je na drugom podforumustani u red
A nakon danashnjeg dana izjavljujem da me je moguce naci i na nekoj livadi,ali samo za 1. majburek_in_space wrote:Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
U kafani.
Josh jedan dokaz da je zhenama nemoguce ugoditi.babyline wrote: zao mi je stvarno ste zaista![]()
prekvalificirani
Ne treba,ali iz dana u dan se samo pojavljuju novi.babyline wrote:zar treba dokaz
burek_in_space wrote:Ne treba,ali iz dana u dan se samo pojavljuju novi.babyline wrote:zar treba dokaz
![]()