Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
Moderator: anex
-
in33sa
#1 Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
Mislim na protocni Vailant bojler za plinsko centralno grijanje.
Uz to, zanima me opcenito koje firme u Sarajevu se bave prodajom materijala za plinsko centralno grijanje (zanimaju me posebno Lipovca radijatori) i montazom plinskog centralnog grijanja, znam za EGW i Adazal, ako znate jos neku firmu sa dobrim referencama, bicu zahvalan za informaciju.
Uz to, zanima me opcenito koje firme u Sarajevu se bave prodajom materijala za plinsko centralno grijanje (zanimaju me posebno Lipovca radijatori) i montazom plinskog centralnog grijanja, znam za EGW i Adazal, ako znate jos neku firmu sa dobrim referencama, bicu zahvalan za informaciju.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#2 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
http://www.unipromet.com/grupeProizvoda/?ID=25in33sa wrote:Mislim na protocni Vailant bojler za plinsko centralno grijanje.
- slavkoimamodilera
#3 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
Clima Trade... 
-
in33sa
#4 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
Hvala.
A sjetio sam se i Luk-a
Ako jos nekog zanima.
A sjetio sam se i Luk-a
Ako jos nekog zanima.
- lejlasa
#5 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
I ja trebam kupovati bojler. Hajde kad se raspitas, ako ti ne bude tesko napisi koliko kosta 18-kilovatni, a koliko onaj od 28 kilovata. Mislim da onaj od 28 kilovata komotno moze grijati oko 200 kvadrata, tako mi je barem receno. 
-
in33sa
#6 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
Ne znam, meni su u Luk-u i Uniprometu rekli cijene samo za 24 i 48 kilovatni.
Ovaj prvi je u Uniprometu 1300 KM, a u Luku 1550 fasadni i dimnjak 1300 KM.
Imas akciju Lipovica radijatora u Luk-u, 15,95 KM po rebru.
Ovaj prvi je u Uniprometu 1300 KM, a u Luku 1550 fasadni i dimnjak 1300 KM.
Imas akciju Lipovica radijatora u Luk-u, 15,95 KM po rebru.
- lejlasa
#7 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
Radijatore vec imam, srecom
hvala ti u svakom slucaju
- madner
#8 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
Kupiti sto manji bojler, sto je veci vise trosi a i skuplji je.lejlasa wrote:I ja trebam kupovati bojler. Hajde kad se raspitas, ako ti ne bude tesko napisi koliko kosta 18-kilovatni, a koliko onaj od 28 kilovata. Mislim da onaj od 28 kilovata komotno moze grijati oko 200 kvadrata, tako mi je barem receno.
Znaci da bude taman.
I paušalno ce ti to teško ko rec, jel kombinovani, kakva ti je izolacija itd...
-
letac123
#9 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
najbolje bojlere ces naci u lux
a ako nekom trebaju radijatori solar lipovica 600/80 ja imam 60 rebara novih neupotrebljenih zapakovanih
ja sam ih placao po 16 km po rebru al nisam ih upotrebio u poslovni prostor sam stavio limene tako da su mi ostali
prodajem ih po 10 km po rebru ima i racun
a ako nekom trebaju radijatori solar lipovica 600/80 ja imam 60 rebara novih neupotrebljenih zapakovanih
ja sam ih placao po 16 km po rebru al nisam ih upotrebio u poslovni prostor sam stavio limene tako da su mi ostali
prodajem ih po 10 km po rebru ima i racun
- Željezničar
#10 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
Imaš u Buća Potoku neki Kemo ovako nešto, kad sam ja uvodio grijanje bili su najjeftiniji...
-
Alkos
#11 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
Pogledaj u Vokelu.
-
bakar
#12 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Vailant bojler?
Pozdrav :
U sarajevu ima mnogo prodavnica gdje se mogu kupiti bojleri i oprema ali upitanju je šta hoćete. Ja se sticajem okolnosti bavim ovim poslom pa sam malo upućen uisto.
Ja uvijek predočim dvije stvari i to: Šta hošćeš ( radi se uvezi sistema grijanja i koliku tehničku opremljenost) ,kavo hoćeš ( kvalitet i estetika ).
Uvijek na kraju rada se daje garancija na radove a takođe majstor ako ga vlasnik posluša treba da i garantuje za materijal.
SHVATITE SVE ŠTO SE UGRADI I POSTAVI OSTAJE VAMA I VAMA JE INSTALIRANO.
U sarajevu ima mnogo prodavnica gdje se mogu kupiti bojleri i oprema ali upitanju je šta hoćete. Ja se sticajem okolnosti bavim ovim poslom pa sam malo upućen uisto.
Ja uvijek predočim dvije stvari i to: Šta hošćeš ( radi se uvezi sistema grijanja i koliku tehničku opremljenost) ,kavo hoćeš ( kvalitet i estetika ).
Uvijek na kraju rada se daje garancija na radove a takođe majstor ako ga vlasnik posluša treba da i garantuje za materijal.
SHVATITE SVE ŠTO SE UGRADI I POSTAVI OSTAJE VAMA I VAMA JE INSTALIRANO.