gdje u sarajevu kupiti kofer?
-
aldenh
#1 gdje u sarajevu kupiti kofer?
pozdrav svima
Interesuje me dali neko zna gdje kupiti kofere u Sarajevu da nisu samsonite koji su po 400-500km i vise.nesto solidno do 200km.
Hvala Unaprjed
Interesuje me dali neko zna gdje kupiti kofere u Sarajevu da nisu samsonite koji su po 400-500km i vise.nesto solidno do 200km.
Hvala Unaprjed
-
aldenh
#2 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
hvala puno znas li kako se radnja zove??da ne zujam napamet 
- suncica24
#3 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
neeeeeeeeeeeeee kupovati u robotu, grozni su, kao od kartona (zapravo i jesutrcicu trceci wrote:imas u robotu(hrasno), 3 sprat
i kad kazem razvalio, mislim na odvalila se sipka za vucu, dvije rucke, pukla struktura kofera... ma, 'ebada samo takva.
ako hoces nesto sto nije preskupo a dovoljno je kvalitetno, pogledaj u caprisa-i, meni je kofer tamo kupljen jos u voznom stanju (nadam se da ce i ostati)
- suncica24
#4 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
to je taj, na trecemtrcicu trceci wrote:suncica24 wrote:neeeeeeeeeeeeee kupovati u robotu, grozni su, kao od kartona (zapravo i jesutrcicu trceci wrote:imas u robotu(hrasno), 3 sprat), meni se razvalio kofer vec nakon prvog putovanja.
i kad kazem razvalio, mislim na odvalila se sipka za vucu, dvije rucke, pukla struktura kofera... ma, 'ebada samo takva.
ako hoces nesto sto nije preskupo a dovoljno je kvalitetno, pogledaj u caprisa-i, meni je kofer tamo kupljen jos u voznom stanju (nadam se da ce i ostati)![]()
![]()
de dodji sebi, ovi nemaju veze sa robotom, to je butik, u sklopu samo robota kao zgrade
![]()
![]()
![]()
ee svasta
- suncica24
#5 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
ma, fora je sto je ovo nadmasilo i izraz "nekvalitet"... bolje kupiti kesu pa fino u nju sve strpati, jeftinije je a isto te dodjetrcicu trceci wrote:dobro, ja samo kazem gdje imalogicno ako nije skupo ne mozes ocekivati kvalitet...
ne fakat, caprisa nije skupa, a ako nista izdrzat ce putovanje... a i ne izgledaju lose (ako vidite nekog sa jarko pink koferom to sam ja... bili na snizenju, jbg
-
aldenh
#6 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
e jbg sad ste me zbunili hahah gledao sam u carpisi 210km veliki i 150km manji za rucni prtljag i to je puno a meni trebaju oba :S
- suncica24
#7 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
onda... pravac robotaldenh wrote:e jbg sad ste me zbunili hahah gledao sam u carpisi 210km veliki i 150km manji za rucni prtljag i to je puno a meni trebaju oba :S
i sa srecom!
-
ocaj
#8 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
E jbg, ti bi od govana pitu...
Mozda ima i na siranu, vjerujem da su tamo 100% pristupacni.. 
- Pitar s Kariba
#9 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
Ja kupio u knjižari preko puta Alipašine džamije (bivša Veselin Masleša, sad je valjda Sarajevo publising), Roncato, neka talijanska marka .. Onako, cijene prihvatljive, nije baš jeftin kao oni u Robotu ali puno jeftiniji od Samsonite .. Sa kvalitetom sam za sada sasvim zadovoljan 
-
hurmasica
#10 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
u BBI ne znam na kojem spratu ima prodavnica torbi i tasni carpisa tako nekako se zove ima logo malu kornjacu. Cijene su solidne.
- suncica24
#11 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
niiiiisaaam te napala, nije mi to bila namjera, sorrytrcicu trceci wrote:e ne znam, ja ti ne smijem nista reci, ova me napade
![]()
pa odi pogledaj, ne kosta te nista...
samo sam fakat imala grozno iskustvo s tim koferima (u gluho doba noci, po smrznutim ulicama vucaras, na koljenima, kofer bez rucki, poluotvoren i poluraspadnut gledajuci da te neko ne ubaci u isti i zapakuje za nikaragvu
-
Gospoda Ministarka
#12 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
Toci na OMW-u, pa mozes 2 kofera (veci i manji za rucni prtljag) kupiti za 150 KM (cini mi se) 
- Better Man
#13 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
Prije par godina sam u Merkatoru u Modiani kupio Samsonite kofer i platio ga nekih 170 i nešto KM. Bila u Merkatoru u marketu akcija da skupljaš naljepnice i kad skupiš dovoljan broj naljepiš na kupon i mogao si da kupiš Samsonite kofer (2 veličine kofera bile u ponudi) i malu kao ručnu Samsonite torbu.
-
aldenh
#14 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
komplikacije su sve to.bio danas u toj radnji u robotu al to bas smece dva za 150km.ipak cu haman morati otici do carpise u bbi.
- smoki_choko
#15 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
imas samsonite radnju, ili radnju u kojoj prodaju torbe kod sirana na ulazu preko puta BKC-a. ne znam jel i sad tu. al kad god prodjem tuda ta mi radnja zapadne za ocialdenh wrote:komplikacije su sve to.bio danas u toj radnji u robotu al to bas smece dva za 150km.ipak cu haman morati otici do carpise u bbi.
- poznanik
#16 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
Na Koreji, u Konzumu, iza naplatnih kasa, na putu ka izlazu, u "butiku" sa bižuterijom, prodaju i razne putne torbe i kofere, različitih veličina.
Iskoristiću temu s pitanjem: Gdje je danas moguće kupiti nov kofer s metalnom zaštitom na uglovima?
Ne rabljen, već - nov, sličan ovakvom sa slike, "starinski":

Iskoristiću temu s pitanjem: Gdje je danas moguće kupiti nov kofer s metalnom zaštitom na uglovima?
Ne rabljen, već - nov, sličan ovakvom sa slike, "starinski":

-
Ambrozija
#17 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
Carpisa - BBI centa - I sprat
Mozda nece biti tacno 200 KM, vjerovatno do 250KM ali neces se pokajati, odlican kvalitet i jos bolji dizajn!
Mozda nece biti tacno 200 KM, vjerovatno do 250KM ali neces se pokajati, odlican kvalitet i jos bolji dizajn!
- Better Man
#18 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
Nisam siguran da li su vise tu, ali znam da imaju radnju na Obali, na 5 spratu BBI centra i da se njihovi proizvodi mogu kupiti u Modiani u Mercatoru.smoki_choko wrote:imas samsonite radnju, ili radnju u kojoj prodaju torbe kod sirana na ulazu preko puta BKC-a. ne znam jel i sad tu. al kad god prodjem tuda ta mi radnja zapadne za ocialdenh wrote:komplikacije su sve to.bio danas u toj radnji u robotu al to bas smece dva za 150km.ipak cu haman morati otici do carpise u bbi.
- jaca-maca
#19 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
Gdje se u Sarajevu ima kupiti veeeliki kvalitetan putnicki kofer?
Sto veci, to bolji
Sto veci, to bolji
- Sunrise00
#20 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
ja sam kupila veliki u Koreji u toj prodavnici i do destinacije je pukao pa sam se bas napatila s njim... onda sam kupila jedan u carpisi koji je trajao haman 2 godine a bacao se po aerodromima svaka 2 mjeseca 
- jaca-maca
#21 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
Znaci Samsonite i Carpisu da obidjemSunrise00 wrote:ja sam kupila veliki u Koreji u toj prodavnici i do destinacije je pukao pa sam se bas napatila s njim... onda sam kupila jedan u carpisi koji je trajao haman 2 godine a bacao se po aerodromima svaka 2 mjeseca
-
Ambrozija
#22 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
jaca-maca wrote:Znaci Samsonite i Carpisu da obidjemSunrise00 wrote:ja sam kupila veliki u Koreji u toj prodavnici i do destinacije je pukao pa sam se bas napatila s njim... onda sam kupila jedan u carpisi koji je trajao haman 2 godine a bacao se po aerodromima svaka 2 mjeseca
Imas i Dormeo Go kolekciju kofera. Onaj najveci cini mi se kosta 279KM ali je sada nekakva akcija pa kosta 200KM
- jaca-maca
#23 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
U Carpisi najveci kofer 220 KM, a Samsonite od 400 do 800 KM...Ambrozija wrote:jaca-maca wrote:Znaci Samsonite i Carpisu da obidjemSunrise00 wrote:ja sam kupila veliki u Koreji u toj prodavnici i do destinacije je pukao pa sam se bas napatila s njim... onda sam kupila jedan u carpisi koji je trajao haman 2 godine a bacao se po aerodromima svaka 2 mjeseca
Imas i Dormeo Go kolekciju kofera. Onaj najveci cini mi se kosta 279KM ali je sada nekakva akcija pa kosta 200KM
Pogledacu i taj Dormeo
-
mrgreen
#24 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
zna li iko gdje kupiti kofer, preko 70 cm, do 100 KM, a da nije carpisa i sve nabrojano već na temi?
- navedeni
#25 Re: gdje u sarajevu kupiti kofer?
Stavi u kesu