Hvala
Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Moderator: Benq
- musicman80
#1 Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Gledao na Pik.ba, ili nema ono sto bi meni odgovaralo (android box sa Android 4.4 ili visi), ili je bilo pa prodato. Kupio bih Android TV box nov do 180KM da ima Android 4.4 i da radi Kodi na noemi. Ima li negdje u Sarajevu da neko prodaje?
Hvala
Hvala
-
vanjki
#2 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Prodajem prestigio android box 50km..havi se u pp
- musicman80
#3 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Hvala, ali nisam nesto odusevljen Prestigio proizvodima. Ima li Jos neko da prodaje?
- musicman80
#4 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Refresh....
- dječak sa šibicama
#5 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
I ja bi neki android tv box volio kupiti, ali ne znam sta je "the best", da nije preskupo.
Obavezno da pokrece Kodi XBMC, ne treba mi stimanje sto nude po pik-u, znam i sam pronaci genesis ili sportdevil add-onse i otpakovati ih.
Ako neko zna neki info, neka stavi, ucinice dobro djelo
Obavezno da pokrece Kodi XBMC, ne treba mi stimanje sto nude po pik-u, znam i sam pronaci genesis ili sportdevil add-onse i otpakovati ih.
Ako neko zna neki info, neka stavi, ucinice dobro djelo
- musicman80
#6 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Izgleda da niko nema nista odmah dostupno. Svi kazu mozemo vam naruciti a pare unaprijed I slicno. Zvao sam desert ljudi koji kao prodaju boxove, a kada im kazes da bi kupio, ide prica nemamo sada, narucicemo, stize narudzba, I na kraju od svega toga ne bude nista.
- dječak sa šibicama
#7 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Vjerovatno narucuju iz Kine.
Ja bi to ipak volio kupiti kod ovlastenog trgovca, ali slaba je ponuda. Bar ono koliko sam vidio.
Ja bi to ipak volio kupiti kod ovlastenog trgovca, ali slaba je ponuda. Bar ono koliko sam vidio.
- musicman80
#8 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
dječak sa šibicama wrote:Vjerovatno narucuju iz Kine.
Bojim se da kod ovlastenih prodavaca nema, posto izgleda ne nabavljaju od ovih sitnih proizvodjaca is Kine. Ja kod koga sam god pita of, kazu da nemaju.
- King Kenny
#9 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Kako funkcioniše taj android tv box? šta nudi?
- musicman80
#10 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Kada instaliras Kodi na njega, mozes preko raznih add-ona pratiti dosta streamova TV kanala uzivo, filmova, muzike i drugih sadrzaja.King Kenny wrote:Kako funkcioniše taj android tv box? šta nudi?
- irac300
#11 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Teško ih je naći kod nas, u smislu da kupiš od ovlaštenog distributera. Ja sam preko Amazona naručio, M8 Amlogic, evo poslije mjesec dana sam i više nego prezadovoljan. Od tih mjesec bar 15-ak dana mi je trebalo da Kodi naštelim.
I da, oni koji planiraju kupiti, obavezno neka gledaju i tastaturu, jer preko daljinskog je muka živa tipkati, pogotovu kada moraš http adrese utipkavati.
-
ganja
#12 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
zar nije bolje kupiti raspberry os instalirati pa kodi, pa nas, i sve ostalo sto je potrebno?
- musicman80
#13 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
ganja wrote:zar nije bolje kupiti raspberry os instalirati pa kodi, pa nas, i sve ostalo sto je potrebno?
Moze i ta varijanta, ali za Android, pored Kodija, ima mnogo vise aplikacija nego za Pi pod Linuxom. Narucio Sam jutros sa pik.ba android box, pa vidjecemo kada stigne.
- dječak sa šibicama
#14 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Logicno da nema, sto bi prodavali tv box kad mogu prodati skupocjeni smart tvmusicman80 wrote:dječak sa šibicama wrote:Vjerovatno narucuju iz Kine.
Bojim se da kod ovlastenih prodavaca nema, posto izgleda ne nabavljaju od ovih sitnih proizvodjaca is Kine. Ja kod koga sam god pita of, kazu da nemaju.
Uzmes neki dobar lcd, ustekas dobar tv box i imas super smart za manje para nego da kupis smart tv. Njihova racunica je jasna.
- dječak sa šibicama
#15 Re: Gdje u Sarajevu kupiti Android TV box?
Ukratko, od obicnog tv-a dobijes smart tv.King Kenny wrote:Kako funkcioniše taj android tv box? šta nudi?
Uz Kodi XBMC program sa svim potrebnim addonsima i dobrom net konekcijom, imas na raspolaganju sve moguce filmove i serije na dohvat ruke, sa sve prijevodima i ostalo (tu ide spominjano "stimanje programa")